Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Cbr 1100xx? Να το πάρω?

Νέο μέλος

CBR 1100xx? Να το πάρω?

Διαβάζοντας όλα τα posts για τη συγκεκριμένη μηχανή την βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για μένα.
    Υπάρχει γνωστός μου, πουλάει τη δικιά του, mod 2006, 6000κμ ("super blackbird" λέει στο τεπόζιτο, υπάρχει και "απλή" blackbird?).
    Η μηχανή είναι μπουμπούκι, άστρωτη ακόμα. Το παιδί είναι περιπτεράς, είναι όλη τη μέρα στο περίπτερο και τη δίνει γιατί δεν πρόκειται ποτέ να βρει χρόνο, είναι και πάνω από 40 ετών ο άνθρωπος.
    Μου τη δίνει κάπου στα 7.500 ευρά.

Εγώ είμαι 37 ετών, θέλω να πιστεύω ότι έχω τα μυαλά μου μέσα στο κεφάλι και σκοπεύω να κρατήσω τη μηχανή πολλά-πολλά χρόνια της οποίας η χρήση θα είναι all-around, από super market εώς και πολλά ταξίδια με το έτερον ήμισυ.

Τι λέτε ρε παιδιά, να το τολμήσω?
    The sands of time, for me, are running low

riderADV Το avatar του/της GAGARIN
    αν δεν κανω λαθος σταματησε η παραγωγη το 2005 αρα ο φιλος μαλλον μιλαει για πρωτη αδεια το 2006 ..............τα οργανα του ειναι αναλογικα ή αναλογικο στροφο και ψηφιακο κοντερ ? γιατι αν ειναι και τα δυο αναλογικα τοτε παμε αρκετα πιο πισω στην παραγωγη............παντως ειναι .πολυ καλο και αξιοπιστο τι οδηγικη εμπειρια εχεις?.........................αααα και για super market δεν κανει

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thebob
    αν δεν κανω λαθος σταματησε η παραγωγη το 2005 αρα ο φιλος μαλλον μιλαει για πρωτη αδεια το 2006 ..............τα οργανα του ειναι αναλογικα ή αναλογικο στροφο και ψηφιακο κοντερ ? γιατι αν ειναι και τα δυο αναλογικα τοτε παμε αρκετα πιο πισω στην παραγωγη............παντως ειναι .πολυ καλο και αξιοπιστο τι οδηγικη εμπειρια εχεις?.........................αααα και για super market δεν κανει
    Σύμφωνα με αυτό , η παραγωγή σταμάτησε το 2007
    URL=http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CBR1100XX]http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CBR1100XX[/URL]

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thebob
    Σύμφωνα με αυτό , η παραγωγή σταμάτησε το 2007:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CBR1100XX

Τα όργανά του αποτελούνται από στροφόμετρο και ψηφιακές ενδείξεις αριστερά και δεξιά.
    Η οδηγική μου εμπειρία είναι κάπου στα 80.000χλμ συνολικά αλλά με μικρές μηχανές και scooters αλλά και πολλά ταξιδάκια με αυτά τα μικρά μοτόρια.

Sorry για το double post.

gia supermarket den kanei me tin kamia!!!
    gia boltes einai ksekoyrasto poli
    frena poli kala
    mazebei xlm gia plaka na to prosexeis den 8a katalabeis gia pote 200rizei
    to pigeneis ma 200 opos pas ta skoyter sta 70-80
    aksiopisto
    ligi sintirisi kai 8a geraseis me ayto
    apla sthn arxh prosexe to baros stis epitopies metakiniseis kai ta xlm ston dromo

Δεν με λέτε ρε παιδιά?

Μπορώ να ξεράσω τώρα ή έχετε κάτι να προσθέσετε?

You BETA believe...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Δεν με λέτε ρε παιδιά?

Μπορώ να ξεράσω τώρα ή έχετε κάτι να προσθέσετε?

Δε σε πιάνω φίλε μου. Σε ενόχλησε κάτι?

Re: CBR 1100xx? Να το πάρω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stivakos
    Διαβάζοντας όλα τα posts για τη συγκεκριμένη μηχανή την βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για μένα.
    Υπάρχει γνωστός μου, πουλάει τη δικιά του, mod 2006, 6000κμ ("super blackbird" λέει στο τεπόζιτο, υπάρχει και "απλή" blackbird?).
    Η μηχανή είναι μπουμπούκι, άστρωτη ακόμα. Το παιδί είναι περιπτεράς, είναι όλη τη μέρα στο περίπτερο και τη δίνει γιατί δεν πρόκειται ποτέ να βρει χρόνο, είναι και πάνω από 40 ετών ο άνθρωπος.
    Μου τη δίνει κάπου στα 7.500 ευρά.

Εγώ είμαι 37 ετών, θέλω να πιστεύω ότι έχω τα μυαλά μου μέσα στο κεφάλι και σκοπεύω να κρατήσω τη μηχανή πολλά-πολλά χρόνια της οποίας η χρήση θα είναι all-around, από super market εώς και πολλά ταξίδια με το έτερον ήμισυ.

Τι λέτε ρε παιδιά, να το τολμήσω?
    Moνο αν κανεις test drive θα καταλαβεις αν κανει για εσενα,επισης μπορεις να διαβασεις και μερικες γνωμες εδω...http://cbrxx.darkbb.com

Παρόμοια θέματα

1. cbr 600 f4 ("να το πάρω?")
    από amixanos στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2010, 13:37
  2. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Cbr 600f
    από dankannn στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2008, 14:24
  3. CBR 1000 RR 2006-2007, αξίζει να το πάρω?
    από ntinlanden στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2007, 17:50
  4. Να το πάρω; Aprilia ETV100 Caponord
    από zalaros στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2004, 12:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας