ασε βγαλε τσουρεκια καλυτερα... μου τρεξαν τα σαλια :a32:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να χωνέψω πρώτα και μετά θά'χετε λαγό στιφάδο βγαλμένο απ'το κράνος και ψημένο με άμπρα κατάμπρα![]()
![]()
ασε βγαλε τσουρεκια καλυτερα... μου τρεξαν τα σαλια :a32:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να χωνέψω πρώτα και μετά θά'χετε λαγό στιφάδο βγαλμένο απ'το κράνος και ψημένο με άμπρα κατάμπρα![]()
![]()
Δεν είδα και το επεισόδιο με την ιντερνετοτηλεπαθητική γμτ..Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
ασε βγαλε τσουρεκια καλυτερα... μου τρεξαν τα σαλια :a32:
Βρε μια βόλτα στο Χαλάνδι είναι για εσάς!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
...
Βρε μια βόλτα στο Χαλάνδι είναι για εσάς!!![]()
![]()
σωστο, αλλα είναι λιγα τα χλμ:wacko:
θα κανονισουμε μια ΠΣΚ Σαλλονικα με στοχο το τσουρεκι![]()
![]()
![]()
Ρε μ@λ@κα πνίγηκα![]()
![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Άσε Νικόλα το ίδιο έπαθα, τρεις φορές μέχρι να τελειώσει!Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Ρε μ@λ@κα πνίγηκα![]()
:rotflmao:
αυτά είναι....
...το ... στραβώνεις .... το...... κουτάλι?![]()
:rotflmao:
Τελικα ΝΤΟΥ-ΛΕ-ΨΕ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Το κανεις και με μαυρη Σοκολατα![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Σίγουρα! Αλλά δεν ξέρω αν το καταφέρνω ταυτόχρονα με το κουτάλιΑρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Τελικα ΝΤΟΥ-ΛΕ-ΨΕ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Το κανεις και με μαυρη Σοκολατα![]()
![]()
Λάμπρο.. το καταβροχθίζει το τσουρέκι..!![]()
ασε ρε κομπογιαννιτη Μακη...
εγω το εχω κανει αυτο με ολοκληρο αρνι!!![]()
μονο που πρεπει να περιμενετε μεχρι το Πασχα για να το δειτε....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι ναι, εσύ θα μας πεις ότι στράβωσες και τη σούβλα!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ασε ρε κομπογιαννιτη Μακη...
εγω το εχω κανει αυτο με ολοκληρο αρνι!!![]()
μονο που πρεπει να περιμενετε μεχρι το Πασχα για να το δειτε....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι όπως καταλάβατε... σήμερα επιτέλους καταβρόχθησα το μάϊ πρέσιους!![]()
![]()
![]()
![]()
Νά'σαι καλά Λεώ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν καταφέρεις να το "διακτινίζεις" στην Κρήτη απο την Αριστοτέλους τότενες θα είσαι ο μάγος των μάγων ρε Μάκαρε... :rotflmao:![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Ο μάγος των μάγων θα γίνω όταν καταφέρω να μην τό'χω τόση ανάγκη γ@μώτη μου..!Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Αν καταφέρεις να το "διακτινίζεις" στην Κρήτη απο την Αριστοτέλους τότενες θα είσαι ο μάγος των μάγων ρε Μάκαρε... :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μακη σε καταγγέλω για ψευδείς δηλωσεις και τα σχετικα.
Δεν εισαι εσυ ο μαγος αγορι μου, συγνωμη.
Το τσουρεκακι ειναι. Σορρυ αλλά αυτή ειναι η μαυρη αλήθεια.
Ειχα φερει και εγω ενα τεμαχιο από Σαλονικα στην εταιρεία και μεχρι να ανοιγοκλεισω τα ματια ειχε εξαφανιστει!!! Οι δε συνάδελφοι εκπλήκτοι δηλωναν οτι τέτοιο show ουτε ο Copperfield δεν προσφέρει... ενω φωναζαν κι'αλλο κι'αλλο...
Ασε που ΟΛΑ, μα ΟΛΑ τα κουταλάκια εκτος του οτι ηταν λυγισμενα, ειχαν και χαρακιες αλλα είχαν αποκτήσει και ένα μελιτζανι χρωμα προφανως λογω υψηλων θερμοκρασιων αλλα χωρις προφανη αιτια...
τι να πω...
παραξενα πραγματα
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Ρε παιδιά...
Τόσο σύρμα είναι?![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.