Τι γνώμη έχετε........
Για τον τύπο που οδηγεί και μιλά στο κινητό ενώ πηγαίνει με 70-80 χλμ σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, κι όταν του κορνάρεις να σε δει, επειδή ξέρεις ότι σίγουρα δεν σε έχει δει, αυτός κλείνει το τζάμι για να ακούσει καλύτερα το κινητό και να μην ακούσει εσένα που θα του τα «χώσεις»;
Τι γνώμη έχετε.........
Για αυτούς τους οδηγούς που πετάνε την στάχτη, κι ακόμα χειρότερα το τσιγάρο από το παράθυρο χωρίς να τους νοιάζει που πάει;
(Εγώ πάντως μια φορά, αφού κτύπησε το τσιγάρο επάνω μου, σταμάτησα, το πήρα από κάτω, πήγα δίπλα και λέγοντας του........σας έπεσε αυτό.......του το πέταξα μέσα, έπαθε ένα σοκ!!! Κι έφυγα)............
Τι γνώμη έχετε..........
Για τα pizzascoteroπαπάκια που ενώ βρίσκονται πίσω αριστερά σου, ξαφνικά εμφανίζονται μπροστά δεξιά σου με πατημένο το φρένο επειδή ανακάλυψαν ότι..........δεν πάει από 'κει;
Τι γνώμη έχετε............
Για τον τύπο με την Africa 750, μεταξύ 50-60 ετών, άσπρο μαλλί (ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΡΑΝΟΣ), με γυαλί ηλίου TRENDY στα μάτια, κρεμασμένα γυαλιά πρεσβυωπίας με κορδονάκι στο στήθος, που όταν τον κοιτάξεις στο φανάρι παίρνει το υφάκι,...........είμαι ώριμος άνθρωπος και δεν κινδυνεύω...........Κινδυνεύω;
Τι γνώμη έχετε.............
Για τον παππού και την γιαγιά (άνω των 70) στο μπροστά αυτοκίνητο, στη μέση του δρόμου, με 30 χλμ, αγκαλιά το τιμόνι, ξεχασμένο το φλας, δεξί-αριστερό δεν έχει σημασία, που βγήκαν σε ώρα αιχμής να πάνε στην λαϊκή;
Τι γνώμη έχετε................
Για την..........κυρά Μαρίκα που επιτέλους βρήκε να παρκάρει έξω από το super market, αλλά άργησε, και γι'αυτό ανοίγει την πόρτα χωρίς να κοιτάξει ότι εσύ έρχεσαι από πίσω;
Και, την πόρτα θα φας στην μούρη, και το γνωστό,............αμάν πια αυτά τα μηχανάκια........αμαν;
Τι γνώμη έχετε.............
Για τους δρόμους που γλιστράνε και δεν ξέρεις ποτέ και που θα σταματήσεις όταν πατήσεις φρένο;
Για τις λακκούβες των δρόμων που εντάξει άμα έχεις βγει για enduro, αλλά αν έχεις βγει απλώς για να πας κάπου;
Τι γνώμη έχετε...............
Για τους άλλους; μήπως κάνετε κι εσείς τα ίδια;
Για αυτά που διαβάζετε...........μήπως είμαι ρατσιστής;