Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 63

Θέμα: ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ???

Παλαιό μέλος
    μπορει να ημουν ενας αθλητης που να εκανα πατινι,ενας που εκανε τζοκινγκ,ποδηλατο η απλα ενας μεσηλικας που ηθελα να περασω απεναντι. δεν θα επρεπε λογικα να κοιταξει η οδηγος κ απ τις δυο πλευρες? γιατι κ γω παω βολτα σε μια επαρχια λχ πρωτη φορα κ βλεπω στοπ σε δρομο της.ε κοιταω κ τις 2 πλευρες πριν ξεκινησω.δεν μπορω να ξερω οτι μπαινω σε μονοδρομο.
    Μπορει βεβαιως μπορει αλλα επειδη δεν ηταν στην περιπτωση αυτη φταιει αυτος που παει αναποδα.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Όσο αναφορά το νομικό μέρος όμως δεν είδα ποτέ αυτοκίνητο να αποζημιώνει ποδηλάτη..

Ίσως γιατί ποτέ κανείς ποδηλάτης δεν αποφάσισε να το κυνηγήσει

ή ίσως απλά γιατί δεν έτυχε να το ακούσεις

Παλαιό μέλος
    100% αλλά κανονικά πρέπει να πληρώσεις και πρόστιμο γιατί δεν έχεις τα απαιτούμενα έγγραφα. ΑΛΛΟ όμως το ένα και ΑΛΛΟ το άλλο. Η υπαιτιότητα (το ποιος φταίει) για το ατύχημα δεν έχει σχέση με το αν έχεις δίπλωμα, αν έχεις άδεια κυκλοφορίας κλπ.
    ορθον

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Θυμάστε όταν δώσατε εξετάσεις?
    Περνούσατε τα στενά κάθετα και έπρεπε επιδεικτικά να κοιτάξετε και απο τις δυο κατεθύνσεις και απο κει που ερχόντουσαν και απο την αντίθετη.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Καλοί μ@λ@κες ήταν και οι τροχαίοι ...

Τί σχέση έχει η άδεια κυκλοφορίας με την υπαιτιότητα για το ατύχημα;;

Να σου πω εγώ: ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ

Δηλαδή, ας υποθέσουμε ότι δεν έχω άδεια κυκλοφορίας, ούτε πινακίδες, ούτε δίπλωμα (γιατί ας πούμε μου τα έχει πάρει η τροχαία) και είμαι ΝΟΜΙΜΑ σταματημένος σε κόκκινο φανάρι.
    Και έρχεται ένα από πίσω και με χτυπά στο ΠΙΣΩ μέρος (υπενθυμίζω είμαι σταματημένος σε κόκκινο).

Ποιος φταίει;;;;

Δεν πιστεύω να θεωρείς ότι φταίω εγώ;;;
    κι ομως φιλε μου, φταις σε καθε περιπτωση.
    (εκτος αν βρισκεσαι μεσα στο χρονικο περιθωριο που παραχωρειται για να μετακινησεις το
    οχημα απο το σημειο που σου αφαιρεθηκαν οι πινακιδες και η αδεια εως το σημειο που θα το παρκαρεις.)

φταις γιατι ειναι παρανομο να βρισκεσαι σε εκεινο το σημειο.

οπως κι οταν οδηγει καποιος ανασφαλιστο οχημα.
    υπαιτιος ή οχι του ατυχηματος ο ανασφαλιστος επιβαρυνεται των ζημιων.
    ακομη κι αν το ανασφαλιστο οχημα ειναι παρκαρισμενο (σε κοινοχρηστο δρομο) και καποιος
    πεσει πανω του, ακομη και τοτε τις ζημιες τις πληρωνει ο ανασφαλιστος.
    (καμμια σημασια αν ειναι παρκαρισμενος)

Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
    (εκτος αν βρισκεσαι μεσα στο χρονικο περιθωριο που παραχωρειται για να μετακινησεις το
    οχημα απο το σημειο που σου αφαιρεθηκαν οι πινακιδες και η αδεια εως το σημειο που θα το παρκαρεις.)

ακομη κι αν το ανασφαλιστο οχημα ειναι παρκαρισμενο (σε κοινοχρηστο δρομο) και καποιος
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σορρυ για τα γελια αλλα οταν διαβαζω οτι ναναι δεν γινετε αλλιως...αυτο που εγραψες απο που προκυπτει???και απο ποτε ενα ανασφαλιστο οχημα (ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ) απαγορευεται να ειναι παρκαρισμενο στον δρομο???και ακομα καλυτερα αν καποιος παπαρας πεσει επανω σου τον πληρωνεις κιολλας???

αιντε να τα ξαναπουμε αλλη μια φορα μπας και καποιοι το εμπεδωσετε...εχεις δεν εχεις διπλωμα/ασφαλεια και εμπλακεις σε ατυχημα χωρις να εχεις υπαιτηοτητα για αυτο πληρωνεσαι κανονικοτατα απο την ασφαλιστικη του αλλου...οι κυρωσεις που εχεις εσυ ειναι απο την αστυνομια με το αναλογο προστιμο που οριζει ο ΚΟΚ...μεχρι και ο νομος για τους μεθυσμενους εχει αλλαξει...παλια επαιρνες τα @@ μου αν ειχες ατυχημα μιας και δεν σε καλυπτε η ασφαλιστικη του..τωρα πια πληρωνεσε κανονικα και μετα η ιδια του η ασφαλαστικη τον κυνηγαει ζητωντας του τα λεφτα πισω...συν την π@υτσα που τρωει απο τους αστυνομικους...

για το αρχικο ποσταρισμα...1000% φταιει αυτος που πηγαινε αναποδα...ΤΕΛΟΣ...και καποιος που ειπε για επαγγελματια που το δικαστηριο τον εβγαλε ενοχο...κατι δεν θυμασαι και δεν μας λες...

edit...α ναι...και συνηθως οταν σου αφαιρουν ΟΛΑ τα χαρτια ειναι για βαρυ παραπτωμα....αρα καθαριζει ο γερανος για εσενα...και εσενα σε πανε με συνοδεια....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Θυμάστε όταν δώσατε εξετάσεις?
    Περνούσατε τα στενά κάθετα και έπρεπε επιδεικτικά να κοιτάξετε και απο τις δυο κατεθύνσεις και απο κει που ερχόντουσαν και απο την αντίθετη.
    οπως επισης και να κανεις 8αρια.

απο τοτε το ριξα στο ποτο
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik

συμφωνα με φιλο δικαστη οτι εγραψες σε αυτο το ποστακι ειναι λαθος.και εγω την δικια σου αποψη ειχα αλλα το διαλευκανα οταν συζητησα μαζι του και ημουν λαθος τελικα.

(μου το απεδειξε δειχνοντας νομους και τροπους ''τιμωριας'' δλδ προστιμα)

επισης να σε ενημερωσω οτι ο σεργιος δεν ειναι μπακαλης (δε ξερω αν το πιασες αλλα ειναι η δουλεια του)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    συμφωνα με φιλο δικαστη οτι εγραψες σε αυτο το ποστακι ειναι λαθος.και εγω την δικια σου αποψη ειχα αλλα το διαλευκανα οταν συζητησα μαζι του και ημουν λαθος τελικα.

(μου το απεδειξε δειχνοντας νομους και τροπους ''τιμωριας'' δλδ προστιμα)

επισης να σε ενημερωσω οτι ο σεργιος δεν ειναι μπακαλης (δε ξερω αν το πιασες αλλα ειναι η δουλεια του)

Μα είναι δυνατόν να πίστευες τα παραπάνω?
    Ρε Γιώργο είναι δυνατόν να πληρώνει ανασφάλιστο σταθμευμένο όχημα αυτόν που θα πέσει πάνω του??? :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Και διαβάζοντας τις άλλανταλλων θέσεις των συμφορουμιτών μας, καταλαβαίνω γιατί καταλήγουν στα δικαστήρια υποθέσεις που η ευθύνη είναι 100000% ξεκάθαρη.
    Είχα πάει πριν 2 χρόνια στη ΜΙΝΕΤΑ να αποζημιωθώ για μια ζημιά στο αυτοκίνητο μου και όση ώρα περίμενα, άκουγα τον ασφαλιστή να προσπαθεί να πείσει την πελάτισσα του ότι πρέπει να κάνει θετική δήλωση εφόσον είχε παραβιάσει STOP. Αφού έκλεισε το τηλέφωνο πιάσαμε την κουβέντα και μου έλεγε ότι η κυρία δεν έκανε θετική δήλωση, γιατί ο Δήμος είχε βάλει πρόσφατα το STOP στο σημείο και δεν θα μπορούσε να το ξέρει (!!!)....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Μα είναι δυνατόν να πίστευες τα παραπάνω?
    Ρε Γιώργο είναι δυνατόν να πληρώνει ανασφάλιστο σταθμευμένο όχημα αυτόν που θα πέσει πάνω του??? :rotflmao: :rotflmao:
    ναι ρε βλαχο!

τρανσφορμαρεται, βγαζει χερακι με παραδακι και δωνει στον κακομοιρη που επεσε πανω του.οχι γι αυτον...για τη φουκαριαρα τη μανα του !!!

υ.γ.χτεσινος εισαι?πρωτη φορα θα διαβασουμε οτι να ναι εδω μεσα ρε μλκ?

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    οσο για το περιστατικο που σας ανεφερα με το συναδελφο εχεις ως εξης: ο συναδελφος εκινειτο κανονικα σε μονοδρομο,ο δρομος αυτος διασταυρονοταν με αλλο μονοδρομο.....ο συναδελφος ειχε στοπ αλλα πριν ξεκινησει κοιταξε μονο απο την μερια που ειναι η κανονικη ροη του μονοδρομου δηλαδη δεξια......απο την αριστερη μερια τωρα ερχοταν μια κυρια αναποδα στην ροη του μονοδρομου και τρακαρε με τον συναδελφο επειδη αυτος κοιταξε μονο δεξια και οχι αριστερα.....πηγαινοντας στο δικαστηριο ο δικαστης του ειπε οτι σαν επαγγελματιας που ειναι επρεπε να κοιταξει αριστερα δεξια ασχετα αν η φορά του δρομου ειναι απο δεξια.....γιατι αν αντι για το αυτοκινητο ηταν καποιο ποδηλατο ή πεζος θα ειχε μεγαλυτερο προβλημα!!!απο τις υλικες ζημιες!!!

αυτα ξερω εγω απο τα λεγομενα του συναδελφου,δεν ξερω κατι παραπανω.

υ.γ αυτο που δεν διατυπωσα καλα χτες ειναι οτι τελικα το δικαστηριο εβγαλε υπαιτηοτητα και στους δυο!!!(ο ενας πληρωσε τον αλλο δηλαδη ή ο καθενας το δικο του δεν το ξερω ακριβως) γιατι ο ενας πηγαινε αναποδα και ο αλλος δεν κοιταξε αριστερα -δεξια

καταλαβατε τωρα?
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    ..πηγαινοντας στο δικαστηριο ο δικαστης του ειπε οτι σαν επαγγελματιας που ειναι επρεπε να κοιταξει αριστερα δεξια ασχετα αν η φορά του δρομου ειναι απο δεξια.
    Δηλαδή αν ήταν ερασιτέχνης θα είχε άλλη τύχη ο ποδηλάτης ή πεζός που ήρθε απ΄τα αριστερά?
    Για πολύ κουφό μου ακούγεται πάντως.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δηλαδή αν ήταν ερασιτέχνης θα είχε άλλη τύχη ο ποδηλάτης ή πεζός που ήρθε απ΄τα αριστερά?
    Για πολύ κουφό μου ακούγεται πάντως.....
    αν διαβασες ολο το κειμενο μου θα καταλαβαινες οτι αυτο ηταν κατι σαν σημειωση που εκανε ο δικαστης...δεν εριξε ολη την ευθυνη στο συναδελφο αλλα και στους δυο........

τι να πω και εγω δεν ξερω εγω σας λεω την ιστορια οπως μου την ειπε ο συναδελφος μου.
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    αν διαβασες ολο το κειμενο μου θα καταλαβαινες οτι αυτο ηταν κατι σαν σημειωση που εκανε ο δικαστης...δεν εριξε ολη την ευθυνη στο συναδελφο αλλα και στους δυο........

τι να πω και εγω δεν ξερω εγω σας λεω την ιστορια οπως μου την ειπε ο συναδελφος μου.
    Βρε δεν διαφωνώ ότι έγραψες αυτά που είπε. Απλά είναι κουφό γιατί δείχνει μια εντελώς αυθαίρετη ερμηνεία του νόμου απ΄τον δικαστή. Με την ίδια λογική αν καθυστερήσεις να ξεκινήσεις από φανάρι που αναψε πράσινο και σκάσει ο άλλος πίσω σου, υπάρχει συνυπαιτιότητα γιατί θα έπρεπε να ξεκινήσεις σαν αγωνιστικό σε dragster
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι Φταιει
    από bourou στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2004, 16:27
  2. Ποιοσ Με Πηρε Τηλεφωνο;;;
    από VAL-MPARIERINO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2004, 18:32
  3. Απαντήσεις: 134
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2004, 09:44
  4. Ποιοσ ΕΧει Διαθεση Για Καφε Σημερα Το Απογευμα?
    από nimbus στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2004, 17:11
  5. Ποιοσ Ειναι Ο Πιο Παλιοσ
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2004, 13:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας