Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Μία πικρή αλήθεια...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από motzin
    Ας το γράψω έτσι γιατί παρεξηγήθηκες: Ο πρώτος (περιλαμβάνεται στους 81; ) ο οδηγός του ΤΑΞΙ που "τον πήγε σπίτι του" γιατί δεν περίμενε να βεβαιωθεί να τον πάει μέσα και την έκανε.....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    +1 στην ευη (αν και προσπαθω να κανω το σωστο προσωπικα) και +0,5 στον ιντι.

γιωργο εγω θα ελεγα οτι τον σκοτωσε ο συνδυασμος αλκοολ και αδιαφορια.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kawazoyras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    +1 στην ευη (αν και προσπαθω να κανω το σωστο προσωπικα) και +0,5 στον ιντι.

γιωργο εγω θα ελεγα οτι τον σκοτωσε ο συνδυασμος αλκοολ και αδιαφορια.
    έτσι αν πήγαινε ν αυτοκτονήσει θά τόν κοιτάγανε μέχρι τέλους.!!!!!!
    george

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: Re: Μία πικρή αλήθεια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    μιας και γίνεται σύγκριση με τη δική σου εμπειρία έχω να πω ότι είναι τελείως διαφορετικό να μην σταματήσεις σε κάποιον μεθυσμένο και το να μην σταματήσεις σε κάποιον τραυματισμένο, η μέρα με τη νύχτα θα έλεγα.

Ως προς τους μεθυσμένους τώρα, και πάρτε το ως δείγμα ανθρώπινης κατάντιας, κοινωνικής, και των δύο ή όπως αλλιώς θέλετε αλλά όταν σε πολλές κοινωνίες οι άνθρωποι μεθούν συνειδητά και αυτό το θεωρούν διασκέδαση (δεν ξέρω στη συγκεκριμένη) τότε γιατί κάποιος άλλος άνθρωπος μέλος της ίδιας κοινωνίας (είτε ο ίδιος κάνει το ίδιο είτε όχι) να σταματήσει για να βοηθήσει τον μεθυσμένο.
    Μήπως η κατάντια είναι ότι η εικόνα ενός μεθυσμένου στο δρόμο είναι τόσο συνηθισμένη που δεν προκαλεί εντύπωση και ως εκ τούτου δεν αποτελεί κάτι για το οποίο χρειάζεται να προσφέρει κάποιος βοήθεια;
    Μήπως δεν είναι οι 81 που δεν σταμάτησαν αλλά το σύνολο της κοινωνίας;

Μ’ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... Το avatar του/της fast_gr

Φτάνει μόνο αυτοί που περνούσαν να είχαν σκεφτεί έστω κ για 1’’ να ήταν στην θέση αυτού του ανθρώπου.

Δυστυχώς όμως "Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΏΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ"
    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

upobrixio melos...

ερωτηση

δλδ θελετε να μου πειτε πως αμα δειτε κανα ανθρωπο εσεις στο δρομο το βραδυ σε αυτα τα χαλια θα κατεβαιτε να βοηθησετε...? γτ μου φαινεται οτι στα λογια οι ελληνες ειμαστε οι καλυτεροι...? δεν υπαρχει περιπτωση να σταματαγε κανενας ουτε καν μπατσος... και σε χτυπημενο που αναφερθηκε καποιος... που ξερεις οτι αυτα που βλεπεις ειναι απο τραυματισμο και οχι απο κανα χαμο??? στην ελλαδα ζουμε και συγκεκριμενα εγω στην αθηνα που εχει μαζεψει 6εκατ ανθρωπους δλδ καθε καρυδιας καρυδι... μην το ψαχνετε μονο οταν εισαι σιγουρος βοηθας-- δλδ κανας ανθρωπος που ειναι σε αναπηρικο καροτσι και σου ζηταει να τον πας μεχρι πιο πανω γτ ειναι ανηφορα(το εχω κανει)-- αλλιως προσπερνας... στην επαρχεια ομως παιζει και να υπαρχει μεγαλυτερη ανθρωπια-αλληλεγκυη-βοηθεια προς τον συνανθρωπο...

μην ξεχναμε αυτο που λεγανκαι οι αρχαιοι..: ο ανθρωπος ειναι συνανθρωπος αλλιως καταντα απανθρωπος...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas

Re: ερωτηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από st.John
    δλδ θελετε να μου πειτε πως αμα δειτε κανα ανθρωπο εσεις στο δρομο το βραδυ σε αυτα τα χαλια θα κατεβαιτε να βοηθησετε...? γτ μου φαινεται οτι στα λογια οι ελληνες ειμαστε οι καλυτεροι...? δεν υπαρχει περιπτωση να σταματαγε κανενας ουτε καν μπατσος... και σε χτυπημενο που αναφερθηκε καποιος... που ξερεις οτι αυτα που βλεπεις ειναι απο τραυματισμο και οχι απο κανα χαμο??? στην ελλαδα ζουμε και συγκεκριμενα εγω στην αθηνα που εχει μαζεψει 6εκατ ανθρωπους δλδ καθε καρυδιας καρυδι... μην το ψαχνετε μονο οταν εισαι σιγουρος βοηθας-- δλδ κανας ανθρωπος που ειναι σε αναπηρικο καροτσι και σου ζηταει να τον πας μεχρι πιο πανω γτ ειναι ανηφορα(το εχω κανει)-- αλλιως προσπερνας... στην επαρχεια ομως παιζει και να υπαρχει μεγαλυτερη ανθρωπια-αλληλεγκυη-βοηθεια προς τον συνανθρωπο...

μην ξεχναμε αυτο που λεγανκαι οι αρχαιοι..: ο ανθρωπος ειναι συνανθρωπος αλλιως καταντα απανθρωπος...

Γραψε και "Του Φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε " :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Re: Μία πικρή αλήθεια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos

Μου έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό πρίν πολλά χρόνια όταν είχα πέσει με μηχανή σε επαρχιακό δρόμο.... Είχα χάσει αρκετό αίμα καθώς παρακαλούσα στην άκρη του δρόμου κάποιο αυτοκίνητο να σταματήσει για να μου δώσει βοήθεια... πού όμως... 12 αυτοκίνητα πέρασαν και απλά με χάζευαν και μόλις τους κοιτούσα αναπτύσαν ταχύτητα να εξαφανιστούν!!! Τελικά ένας ταξιτζής με περιμάζεψε την στιγμή που είχα σχεδόν λιποθυμίσει.. Νά'ναι καλά Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ... το θέμα είναι αλλού... Το πώς πλέον αδιαφορούμε ακόμη και αν δούμε άνθρωπο σε ανάγκη!! Κρίμα,κρίμα,κρίμα...
    Το τι γινεται στην ταιβαν δεν ξερω....αλλα για την Ελλαδα θα σου πω γιατι περασαν 12 αυτοκινητα και σε "εγραψαν" κανονικα.
    Λογω του οτι υπαρχουν παααρα πολλα ΛΑΜΟΓΙΑ γιυατο δεν σταματαει κανεις να ασχοληθει με εσενα και οποιον αλλο δει στον δρομο εκτος ορισμενων εξαιρεσεων.
    Το γιατι και που κολλανε τα λαμογια!?
    Απλα γιατι ειναι πολλοι αυτοι που φοβουνται να μην βρεθουν μπλεγμενοι σε δικαστηρια,σε μυνησεις κλπ...και για να μην βρεθουν στο τελος και κατηγορουμενοι.
    Ειναι απιστευτο αλλα πραγματικο,πολλοι προκειμενου να καληψουν την λαλακια τους τα φωρτονουν στον πρωτο που θα περασει να βοηθησει...εχει τυχη σε φιλο μου να βρεθει μπλεγμενος απο το πουθενα.
    Μου εχει τυχη περιστατικο να ειμαστε σε αυτοκινητο 4 ατομα,να γυρναμε απο Πατρα για Αθηνα,να γινεται ατυχημα μπροστα μας φορτηγο νς αυτοκινητου,να παιρνει τουμπες το αυτοκινητο στην Εθνικη και ο φιλος μου που οδηγουσε ΔΕΝ θα σταματαγε αν δεν τον μπινελικονα να σταματησει...οπου μαζι με τον οδηγο της νταλικας ανοιξαμε την πορτα "οπως μια κονσερβα" και βγαλαμε τους 4 απο μεσα...ΟΛΑ αυτα στην Εθνικη και κανεις αλλος δεν σταματησε εκτος μιας νταλικας που ειχε σταματησει για να μας "καλυψει" να μην μας μαζεψουν τα διερχομενα αυτοκινητα και ειχε αναψει τα φωτα γιατι μεσα στα χωραφια που ειχε καταληξει το αυτοκινητο δεν βλεπαμε και πολλα πραγματα.
    Μολις βγαλαμε τους πρωτους 2 απο το αυτοκινητο....ξερεις τι εγινε!?
    Αρχησαν αμεσως οι λυποθυμιες και τα μπινελικα\ια στον οδηγο του φορτηγου και η κατασταση πηγαινε για ξυλο,στο εν το μεταξι καμια 10αρια ΅@@αρες περναγαν την νταλικα πατημενοι και ξαναεμπαιναν στο ρευμα που ειχε κοψει η νταλικα για να μας "καλυψει" αν καθομασταν ακομα λιγο ΔΕΝ θα υπηρχε αυτοκινητο να γυρησουμε...θα μας το ειχαν κανει βιδες...
    Προσωπικα οταν δω ατυχημα σταματαω και δεν υπολογιζω τετοιες ιστοριες...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: Re: Μία πικρή αλήθεια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

το ματζονγκ ειναι σαν το τζουμπους αλλα χωρις τις καρτες ατου και πεζεται με ζαρια

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μια μικρη αληθεια !!
    από dosko στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2007, 17:57
  2. Μια πικρή ιστορία..
    από aetosa στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2006, 20:41
  3. Crs-k: 10 Μύθοι και μια αλήθεια
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic