Ε είπε να πάρει μία δεύτερη γνώμη.![]()
Ε είπε να πάρει μία δεύτερη γνώμη.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
...και μη χειρότερα Νίκο.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
φευ.... καταντήσαμε να ρωτάμε αν το ΤΑ είναι καλό μηχανάκι.... 2009......
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
φευ.... καταντήσαμε να ρωτάμε αν το ΤΑ είναι καλό μηχανάκι.... 2009......
...είπε ο ανθρωπος που η μοτοσυκλετιστική του διαδρομή ξεκίνησε απο τα γράμματα CB και στην πορεία το μονο που κάνει ειναι να προσθέτει R...
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
METAXIRISMENO H KAVLOKAINOURIO GIA PRWTO? AKSIZEI H DIAFORA?
Εγώ σου προτείνω μεταχειρισμένο από ιδιώτη που να το έχει προσέξει, θα βρεις με πολύ καλές τιμες αν ψάξεις.
SORRY RE PAIDIA AN GELATE ME TIS APOREIES MOU ALLA EIMAI ASXETOS..EIPA THA EINAI H PRWTI MOU MHXANH META TIS PAPIES.. KALITERA MIA XAZI ERWTISI PARA KAMIA ERWTISI ..ETSI DEN EINAI!! PANTWS OTI MOU PEITE TO AKOUW ME XARA..
μη σκάς, όλοι όσοι σου έχουν απαντήσει μέχρι τώρα είναι γνωστοί αστειάτορες του φλόρουμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από PSILOS195
SORRY RE PAIDIA AN GELATE ME TIS APOREIES MOU ALLA EIMAI ASXETOS..EIPA THA EINAI H PRWTI MOU MHXANH META TIS PAPIES.. KALITERA MIA XAZI ERWTISI PARA KAMIA ERWTISI ..ETSI DEN EINAI!! PANTWS OTI MOU PEITE TO AKOUW ME XARA..
πάρε όποιο μηχανάκι σου κουμπώσει καλύτερα (πήγαινε σε ένα μαγαζί και κάτσε πάνω)
ΥΓ : μη γράφεις με κεφαλαία και greeklish, πληηηζ
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΟΙΜΕΝΙΚΕΣ..ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ..ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ Μ...... ΟΚ ΠΑΩ ΝΑ ΤΙΣ ΦΛΕΡΤΑΡΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ...ΧΑΧΑΧΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μη σκάς, όλοι όσοι σου έχουν απαντήσει μέχρι τώρα είναι γνωστοί αστειάτορες του φλόρουμ...
πάρε όποιο μηχανάκι σου κουμπώσει καλύτερα (πήγαινε σε ένα μαγαζί και κάτσε πάνω)
ΥΓ : μη γράφεις με κεφαλαία και greeklish, πληηηζ
Εσύ πως και δεν προτίνεις κανα pegaso?![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
διαφορές υπάρχουν και όχι απαραίτητα υποκειμενικές, αλλά σαν ομοιογενή σύνολα και τα 3 κάνουν καλά αυτό για το οποίο έχουν σχεδιασθεί. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από PSILOS195
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΟΙΜΕΝΙΚΕΣ..ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ..ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ Μ...... ΟΚ ΠΑΩ ΝΑ ΤΙΣ ΦΛΕΡΤΑΡΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ...ΧΑΧΑΧΑ
και σαν αρχάριος σε μεγάλες μοτό, θεωρώ ότι δεν μπορέσεις να εκμεταλευτείς στο έπακρο τα όποια πλεονεκτήματα θα σου δίνει η μία έναντι της άλλης, οπότε πάρε αυτό που σου κάθετε καλύτερα
για το τυπικό της υπόθεσης πάντως :
στα μείον του τρανσαλπ: ο ασθενέστερος κινητήρας του σε σχέση με τους άλλους δυο (υποθέτω αναφερόμενος στο bmw μιλάς για το δικύλινδρο F650GS ?)
στα συν του ΒΜW : η απίστευτα μικρή κατανάλωση (δε θα ξεπεράσει τα 4,5 λιτ/100 σε αστικό κύκλο)
μας τελείωσεΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ πως και δεν προτίνεις κανα pegaso?![]()
:wacko:
ΠΑΤΕΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΟΠΛIΣΜΟ ? ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΣΤΑ 42ΜΟΥ?? ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ.
( ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ VSTROM 650, TRANSALP700. BMW F650GS).
ΟΚ ΣΟΡΥ..ΝΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ..