Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: Ccm 404 Enduro

Ccm 404 Enduro

Kαλησπερα στους χωματινους του moto.gr θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι σκευτομαι την αγορα ενος CCM 404 ENDURO.Θελω να μου πειτε γνωμες και τη γενικα εχετε ακουσει για το συγκεκριμενο μοτο.Μετα απο 5 χρονια με XR250 σε καθημερινη μετακινιση και λιγες βολτες σε χωμα σκευτομαι να το δωσω και να το αντικαταστησω με το παραπανω πιο πολυ για να ασχολιθω περισοτερο με εντουρο βολτες.Θα μου πειτε γιατι CCM 404 γιατι το εχει γνωστος σε μοταρ και μου αρεσει πολυ,γιατι εχει μοτερ suzuki και ευροπαικα περιφεριακα και γιατι θα το παρω 2500ευρα!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    a piece of shit!
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
    a piece of shit!
    sorry για την 'αεροπειρατεια' αλλα το ιδιο ισχυει και για το 644?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος
    Θα ξεκινήσω με τα αρνητικά του CCM 404 enduro (προσοχή όχι του trial που είναι το ίδιο μηχανάκι αλλά οι αναρτήσεις του έχουν με μικρότερη διαδρομή)

-μακρύ μεταξόνιο για εντούρο 1505mm σε σχέση με τα πιο σύγχρονα καθαρόαιμα εντούρο(στρίβει τρελά όμως μόλις το μάθεις)
    -ύψος σέλας στο θεό και εξαιρετικά άβολη
    -έχουν βάλει το pds αμορτισέρ ανάποδα οπότε για να ρυθμίσεις τις συμπιέσεις επαναφοράς θέλεις το χέρι του τιραμόλα
    -ψιλοσπαστική η αλλαγή του φίλτρου αέρα (λεπτομέρεια)
    -τα ρουλεμάν του ψαλιδιού την ακούνε γρήγορα σε αυστηρή χωμάτινη χρήση (βάζεις καλά εμπορίου και είσαι οκ)
    -βάρος 119 στεγνό (εδω συμβιβάζεσαι αλλιώς πας για καθαρόαιμο εντούρο)
    -το υποπλαίσιο δεν αντέχει φόρτωμα (το μηχανάκι είναι εντούρο δεν είναι για φορτώματα)
    -καδένα εκκεντροφόρων (βάζεις από DRZ k5 και μετά και είσαι οκ)
    -δεν έχει 6η ταχύτητα οπότε με χωμάτινο γρανάζωμα ξεχνάς τα 120+ στην εθνική (100-110 μια χαρά όμως)
    -θέλει ξετάπωμα το τελικό

θετικά
    -μοτέρ το καλό του DRZ - άσπαστο (σε 12,000 km σκληρής χωμάτινης χρήσης το πήγα για βαλβίδες και δεν ήθελε)
    -fcr keihin 39ri
    -αναρτήσεις
    -το pds είναι τοποθετημένο με μεγάλη κλίση και σε συνδυασμό με το μακρύ ψαλίδι δουλεύει καλά.
    -στιβαρή βαριά αίσθηση που όσο κρατάς το γκάζι ανοιχτό ειλικρινά τα περνά όλα από πάνω
    -φοβερό για εκδρομικό εντούρο αλλά κατάλληλο ακόμα και για αγωνιστική χρήση στα κατάλληλα χέρια.
    -πλαστικά ταιριάζουν από διάφορα άλλα μοντέλα
    -κανένα πρόβλημα με ηλεκτρικά
    -ανταλλακτικά από Suzuki και ebay (no problem)
    -από συντήρηση σε σκληρή χωμάτινη χρήση θέλει μόνο αλλαγή λαδιών κάθε 1000km (τίποτα δηλαδή)
    -μέχρι και βεντιλατέρ έχει ...

Το μετάνοιωσα που το πούλησα το δικό μου

αν είναι σε καλή κατάσταση δώσε τα 2500 και πάρτο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ccm.jpg 
Προβολές:	1699 
Μέγεθος:	53,1 KB 
ID:	181426

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Παντως πριν κανένα χρόνο είχε καινούργια CCM στην ΕΛΙΟΦΙΛ στην Πευκη, κάπου στα 4 χαρτιά....
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    Θα ξεκινήσω με τα αρνητικά του CCM 404 enduro (προσοχή όχι του trial που είναι το ίδιο μηχανάκι αλλά οι αναρτήσεις του έχουν με μικρότερη διαδρομή)

-μακρύ μεταξόνιο για εντούρο 1505mm σε σχέση με τα πιο σύγχρονα καθαρόαιμα εντούρο(στρίβει τρελά όμως μόλις το μάθεις)
    -ύψος σέλας στο θεό και εξαιρετικά άβολη
    -έχουν βάλει το pds αμορτισέρ ανάποδα οπότε για να ρυθμίσεις τις συμπιέσεις επαναφοράς θέλεις το χέρι του τιραμόλα
    -ψιλοσπαστική η αλλαγή του φίλτρου αέρα (λεπτομέρεια)
    -τα ρουλεμάν του ψαλιδιού την ακούνε γρήγορα σε αυστηρή χωμάτινη χρήση (βάζεις καλά εμπορίου και είσαι οκ)
    -βάρος 119 στεγνό (εδω συμβιβάζεσαι αλλιώς πας για καθαρόαιμο εντούρο)
    -το υποπλαίσιο δεν αντέχει φόρτωμα (το μηχανάκι είναι εντούρο δεν είναι για φορτώματα)
    -καδένα εκκεντροφόρων (βάζεις από DRZ k5 και μετά και είσαι οκ)
    -δεν έχει 6η ταχύτητα οπότε με χωμάτινο γρανάζωμα ξεχνάς τα 120+ στην εθνική (100-110 μια χαρά όμως)
    -θέλει ξετάπωμα το τελικό

θετικά
    -μοτέρ το καλό του DRZ - άσπαστο (σε 12,000 km σκληρής χωμάτινης χρήσης το πήγα για βαλβίδες και δεν ήθελε)
    -fcr keihin 39ri
    -αναρτήσεις
    -το pds είναι τοποθετημένο με μεγάλη κλίση και σε συνδυασμό με το μακρύ ψαλίδι δουλεύει καλά.
    -στιβαρή βαριά αίσθηση που όσο κρατάς το γκάζι ανοιχτό ειλικρινά τα περνά όλα από πάνω
    -φοβερό για εκδρομικό εντούρο αλλά κατάλληλο ακόμα και για αγωνιστική χρήση στα κατάλληλα χέρια.
    -πλαστικά ταιριάζουν από διάφορα άλλα μοντέλα
    -κανένα πρόβλημα με ηλεκτρικά
    -ανταλλακτικά από Suzuki και ebay (no problem)
    -από συντήρηση σε σκληρή χωμάτινη χρήση θέλει μόνο αλλαγή λαδιών κάθε 1000km (τίποτα δηλαδή)
    -μέχρι και βεντιλατέρ έχει ...

Το μετάνοιωσα που το πούλησα το δικό μου

αν είναι σε καλή κατάσταση δώσε τα 2500 και πάρτο.

και γιατί ρε φίλε μετά πήρες xr 250....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
    και γιατί ρε φίλε μετά πήρες xr 250....

Το XR το πήρα για παπί αφού παράλληλα είχα και το ΥΖ. Το είδα κόκκινο και λαχταριστό και το χτύπησα

Πάντως το XRάκι καλό χρυσό αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με το CCM

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan

Re: Ccm 404 Enduro

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUBMARINE
    Kαλησπερα στους χωματινους του moto.gr θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι σκευτομαι την αγορα ενος CCM 404 ENDURO.Θελω να μου πειτε γνωμες και τη γενικα εχετε ακουσει για το συγκεκριμενο μοτο.Μετα απο 5 χρονια με XR250 σε καθημερινη μετακινιση και λιγες βολτες σε χωμα σκευτομαι να το δωσω και να το αντικαταστησω με το παραπανω πιο πολυ για να ασχολιθω περισοτερο με εντουρο βολτες.Θα μου πειτε γιατι CCM 404 γιατι το εχει γνωστος σε μοταρ και μου αρεσει πολυ,γιατι εχει μοτερ suzuki και ευροπαικα περιφεριακα και γιατι θα το παρω 2500ευρα!
    πολύ μ'αρέσει αυτό το μοτόρι, κάτι μου κάνει. Αν δε σε πειράζει ότι δύσκολα θα το πουλήσεις πάρτο φιλε. Μονο κακό το αρκετό βάρος αφου θα φτανει 130+ κιλα. Αν πρέπει να γυρίσεις πίσω σε ανηφόρα/μονοπάτι/γκρεμίλα... η αν πρέπει να το σηκώνεις συχνά από κατω...
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παλαιό μέλος
    Πολυ καλο μηχανακι ειναι κατα τη γνωμη μου. Μπορει να μην ειναι το απολυτο εντουρο αλλα τα κανει και τα δυο πολυ καλα.

ένα ακόμα θετικό είναι ότι κλειδώνει και άρα μπορείς να το κυκλοφορείς και στην πόλη - έχοντας δλδ αυτό που θες...
    τα καθαρά εντούρα που είναι ελαφρύτερα κτλ ΔΕΝ κλειδώνουν, αρα ξεχνάς βόλτες εντός πόλης

2500 με μοτάρντ είναι πάρα πολύ καλή τιμή αναλόγως βέβαια του μοντέλου και κατάστασης

πρώην κάτοχος CCM 404 DS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rockobok

-.....
    - ........
    Επειδή ζαχαρώνω και γω ένα ,δεύτερο άτομο για βόλτα ή μικρή εκδρομή παίζει ή θα σηκωθεί το υποπλαίσιο να με βαράει?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
    Επειδή ζαχαρώνω και γω ένα ,δεύτερο άτομο για βόλτα ή μικρή εκδρομή παίζει ή θα σηκωθεί το υποπλαίσιο να με βαράει?

Δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να αντέχει ο πισινός του γιατί η σέλα του είναι για φακίρηδες.

Εχει και μικρή αλλά βολική σχαρίτσα ότι πρέπει για καμιά ελαφριά τσάντα.

Δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να αντέχει ο πισινός του γιατί η σέλα του είναι για φακίρηδες.

Εχει και μικρή αλλά βολική σχαρίτσα ότι πρέπει για καμιά ελαφριά τσάντα.
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση αύριο θα πάω να το δω από κοντά.Είναι του 2004 το 404Ε και το δίνει 2900 καλά είναι ?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση αύριο θα πάω να το δω από κοντά.Είναι του 2004 το 404Ε και το δίνει 2900 καλά είναι ?

Αν είναι σε καλή κατάσταση νομίζω πως ναι.

Τσέκαρε:

-ρουλεμάν τροχών
    -ρουλεμάν ψαλιδιού
    -ρουλεμάν λαιμού
    -ζάντες / ακτίνες
    -αλυσίδα /γρανάζια
    -να δουλεύουν όλα τα ηλεκτρικά σωστά
    -το υποπλαίσιο μη τυχόν έχει καμμιά περίεργη κόλληση ή μην είναι στραβό
    -τις αναρτήσεις για διαρροές/ έντονες στατικές τριβές ή περίεργα μαγκώματα
    -και φυσικά το δούλεμα του μοτέρ κτλ

Αν τα παραπάνω είναι οκ, νομίζω πως είναι καλή τιμή, διαφορετικά προσπάθησε να τη ρίξεις αναλογικά με τις φθορές - ζημιές .

Καλές βόλτες.

Αν είναι σε καλή κατάσταση νομίζω πως ναι.

Τσέκαρε:

-ρουλεμάν τροχών
    -ρουλεμάν ψαλιδιού
    -ρουλεμάν λαιμού
    -ζάντες / ακτίνες
    -αλυσίδα /γρανάζια
    -να δουλεύουν όλα τα ηλεκτρικά σωστά
    -το υποπλαίσιο μη τυχόν έχει καμμιά περίεργη κόλληση ή μην είναι στραβό
    -τις αναρτήσεις για διαρροές/ έντονες στατικές τριβές ή περίεργα μαγκώματα
    -και φυσικά το δούλεμα του μοτέρ κτλ

Αν τα παραπάνω είναι οκ, νομίζω πως είναι καλή τιμή, διαφορετικά προσπάθησε να τη ρίξεις αναλογικά με τις φθορές - ζημιές .

Καλές βόλτες.
    Να σε καλά!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF