Έχω AVG και παίζει κανονικότατα.
Ναι, αλλά ξέρεις τι είναι να έχεις πρόσφατα αγορασμένο μαζί με το μηχάνημα και το Panda και να στο πετάει τώρα off-side?:hypnotize
Ακριβώς.Χωρίς πρόβλημα δουλεύει το nod καθώς και πολλά προγράμματα που χρησιμοποιώ.Μια χαρά φαίνονται τα 7Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ta esset nod32 paizoun kanonikotata , oxi oti den paizoun alla
apla egw auta exw twra![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Aκομα καλυτερα να εχει 2 σκληρους το λαπτοπ και στον ενα να υπαρχουν τα νομιμα Svista και στον δευτερο τα 7Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
panta einai kalutero na kaneis clean installation kai oxi upgrade![]()
Η μονη μακακια των 7 ειναι οτι ενω εκανα την εγκατασταση στον καθαρο δευτερο σκληρο στην εκκινηση οταν πετουσε πιο απο τα 2 λειτουργικα να ξεκινησει τα VISTA απλα δεν εκκινουσαν....μαυρη οθονη και επανεκκινηση απο την αρχη...??
Αναγκαστικα ξαναξεκινουσα εγκατασταση των 7 και στην πρωτη επανεκκινηση διαλεγα VISTA και τοτε ξεκινουσαν κανονικα!!!
Η λυση?
Εβγαλα τον σκληρο των VISTA εκανα το clean install στον δευτερο σκληρο που ηθελα...και VOILA!
Απλα αλλαζω την σειρα στο bios με την σειρα που ξεκινουν οι σκληροι και αναλογος οποτε θελω δουλευω vista και οποτε θελω 7!![]()
Εδω να πω πως στο acer δεν ειχα κανενα προβλημα με τα vista αλλα στα 7 οντος εχει τεραστια διαφορα η διαχειριση της μνημης που κανει και τη μεγαλυτερη διαφορα!Ενα αλλο που παρατηρησα ειναι οτι ανοιγει πιο γρηγορα τα usb stick που στα vista ηθελε καποια αρκετα δευτερολεπτα παραπανω.....
Θα το στρωσω που θα παει..
Εγκατεστημένα και ενεργοποιημένα κανονικότατα με όλα τα updates χωρίς πρόβλημα!
Έχω την Ultimate edition , όπως είχα και την αντίστοιχη έκδοση και Vista.Καμία σχέση όμως , το μηχάνημα είναι πιο ήρεμο , δεν "σκάβει" ο δίσκος συνέχεια.
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στην Starter edition δεν υπάρχει η επιλογή για να αλλάξεις wallpaper!!!!!!![]()
Μόλις χτες τα πέρασα κι εγώ στο λάπτοπ στην έκδοση Home Premium, απ'την αρχή δείχνει ότι το μηχάνημα πέρασε σε άλλη διάστασηαν και δεν πρόλαβα να το δουλέψω και πολύ για να δω περισσότερα. Για antivirus βάλαμε το Avast και δουλεύει καμπάνα πάντως!
![]()
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μόλις χτες τα πέρασα κι εγώ στο λάπτοπ στην έκδοση Home Premium, απ'την αρχή δείχνει ότι το μηχάνημα πέρασε σε άλλη διάστασηαν και δεν πρόλαβα να το δουλέψω και πολύ για να δω περισσότερα. Για antivirus βάλαμε το Avast και δουλεύει καμπάνα πάντως!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ουστ Κουασιμόδο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Μια χαρά δουλεύει κι έπαιξε και σειρήνα στα πρώτα downloads αμαλάχει!:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
και για να γελάσουμε λίγο αφού ολοι στο τελος την δουλειά μας κάνουμε
και παντα κάτω από την αμεροληπτη ματια ενος Mac User
Broken Promises
http://www.youtube.com/watch?v=Gk4FIIkKXdw
Customer Care
http://www.youtube.com/watch?v=yZoGwZ9yiM0
PC NEWS
http://www.youtube.com/watch?v=sWJdmSybY6o
Innovation Lab
http://www.youtube.com/watch?v=WrENCy1g7Q4
Top of the Line
http://www.youtube.com/watch?v=JxEqAJUIorM
![]()
![]()
Πάντως όσον αφορά τα mac genius, με τις εμπειρίες που έχω απο rainbow, οι δικοί μας θα μπορούσαν κάλλιστα να λέγονται Mac 'εξυπνάκηδες'..:rotflmao: :rotflmao:
Το πόσες φορές έχω ,μαλώσει μαζί τους καί στο μαγαζί στην ακαδημίας, καί στο σέρβις αλλά καί στα κεντρικά δέ λέγεται
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Αν και η Rainbow παίρνει το χρύσο μεταλλιο στο θέμα κακής-ηλιθιας συμπεριφοράς...δείξε μου το customer service μιας Ελληνικής εταιρείας που να ξέρουν να μιλάνε, να εχουν τεχνική κατάρτιση πάνω στο θέμα που τους αφορά, κλπ κλπ....Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
![]()
![]()
Πάντως όσον αφορά τα mac genius, με τις εμπειρίες που έχω απο rainbow, οι δικοί μας θα μπορούσαν κάλλιστα να λέγονται Mac 'εξυπνάκηδες'..:rotflmao: :rotflmao:
Το πόσες φορές έχω ,μαλώσει μαζί τους καί στο μαγαζί στην ακαδημίας, καί στο σέρβις αλλά καί στα κεντρικά δέ λέγεται
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Μετά από νεότερους ελέγχους, και αφού έφαγε το μηχάνημα ένα format ξεγυρισμένο, ξαναπεράστηκαν τα (s)vista και αφού έγινε το upgrade στα 7, τότε εγκαταστάθηκε από την αρχή το panda χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα λειτουργεί μία χαρά.
Απλά η βλακεία είναι ότι όταν πας να κάνεις το upgrade με βάση τις οδηγίες που σου δίνουν, ουσιαστικά το μόνο που σου λένε είναι να τα απενεργοποιήσεις τα antivirus που έχεις ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ. Αν είχε γίνει απεγκατάσταση πριν την αναβάθμιση και επανεγκατάσταση μετά την αναβάθμιση τώρα δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Αν και η Rainbow παίρνει το χρύσο μεταλλιο στο θέμα κακής-ηλιθιας συμπεριφοράς...δείξε μου το customer service μιας Ελληνικής εταιρείας που να ξέρουν να μιλάνε, να εχουν τεχνική κατάρτιση πάνω στο θέμα που τους αφορά, κλπ κλπ....
Δέ διαφωνώ αλλά η rainbow το έχει παραγ@μήσει(αναφέρομαι στην εταιρία και όχι στους μεταπωλητές της). 2 μηχανήματα που είχαμε πάρει απο systemgraph ήταν άψογοι οι τύποι.
Πάντως εγώ ακόμα δουλεύω με tiger (10.4) σε PowerPC(Powermac G5 αλλά ΚΑΙ G4!!) καί σε Intel και δέν έχω νοιώσει την ανάγκη για ΚΑΜΙΑ αναβαθμιση.!!!
![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
το ειχα ξεχασει το θρεντ μου! Αυριο μετα απο πολυ καιρο και ψαξιμο αποφασισα να παρω τα windows 7! Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποια εκδοση να αγορασω! Εκδοσεις οπως η ultimate κοστιζει πανω απο 300 ευρω! ποια προτεινετε?
Αν είναι για σπίτι Home Premium.. για γραφείο (όπως το δικό μου) το Proffessional είναι παραπάνω απο καλό...
Το Ultimate είναι περισσότερο για εκείνους που θα το σκαλίσουν πολύ ώς ΙΤ experts και θέλουν όλα τα χαρακτηριστικά του και για το μέλλον με δοκιμές SDK. ΤΟ θεωρώ προσωπικά περιττό για τον οικιακό ή SOHO χρήστη.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Τα ultimate ομως εχουν το πακετο γλωσσων το οποιο ειναι παρα πολυ βολικο αν θες ταυτοχρονα να παιζεις και με μια αλλη γλωσσα στο λειτουργικο.Πολυ χρησιμο και μονο στα ultimateΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αν είναι για σπίτι Home Premium.. για γραφείο (όπως το δικό μου) το Proffessional είναι παραπάνω απο καλό...
Το Ultimate είναι περισσότερο για εκείνους που θα το σκαλίσουν πολύ ώς ΙΤ experts και θέλουν όλα τα χαρακτηριστικά του και για το μέλλον με δοκιμές SDK. ΤΟ θεωρώ προσωπικά περιττό για τον οικιακό ή SOHO χρήστη.
Gandalf![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai