Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: Προβλημα...

Η ασφαλιστικη δεν καλυπτει καμια ζημια απο τη στιγμη που ο οδηγος δεν βρισκεται μεσα(αυτοκινητο)-πανω(μηχανη) στο οχημα. Ποσο μαλλον μεσα στο ΑΠΘ που δεν πιανεται ως οδικο διστυο αλλα ως ιδιωτικος δρομος(ειναι σαν να τρακαρεις καποιον σε παρκινγκ σουπερ μαρκετ που δεν σε καλυπτει η ασφαλεια). Μη μασας δεν προκειται να πληρωσεις μια, ακομα και αν δεν σου κανουν πλακα.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Αρα αν δεν φωναξε την τροχαια δεν εχει δικιο νομικα..Αν δηλαδη πηρε τα στοιχεια και τον μαρτυρα και πηγε στον ασφαλιστη του και του τα'πε δεν υπαρχει τιποτα να ανυσηχω ε?Δεν πρεπει ναναι μεγαλη η ζημια ουτε με επιβαρυνει καπως αλλα με πνιγει η αδικεια ρε..Δεν λεω να ειχαμε κανει καπια συγκρουση και να τα συζητουσαμε μαζι πρωτα και ολα αυτα να ελεγα οκ ρε φιλε μην στεναχωριεσε θα πω φταιω αλλα οχι και ετσι..
    T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
    Two beeeeeeeerr!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
    Αρα αν δεν φωναξε την τροχαια δεν εχει δικιο νομικα..Αν δηλαδη πηρε τα στοιχεια και τον μαρτυρα και πηγε στον ασφαλιστη του και του τα'πε δεν υπαρχει τιποτα να ανυσηχω ε?Δεν πρεπει ναναι μεγαλη η ζημια ουτε με επιβαρυνει καπως αλλα με πνιγει η αδικεια ρε..Δεν λεω να ειχαμε κανει καπια συγκρουση και να τα συζητουσαμε μαζι πρωτα και ολα αυτα να ελεγα οκ ρε φιλε μην στεναχωριεσε θα πω φταιω αλλα οχι και ετσι..
    99% δε μπορει να σου κανει τιποτα...

100%
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Κάνε και κάποια νομική προστασία... Ακόμα και εκ των υστέρων θα μπορούν να σε βοηθήσουν..

Σας ευχαριστω ολους ..μου χαλασαν το βραδυ τα π@π@ρια ..
    T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
    Two beeeeeeeerr!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
    Σας ευχαριστω ολους ..μου χαλασαν το βραδυ τα π@π@ρια ..
    Don't worry man

Πραγματικά πολύ θά'θελα να ξέρω τι θα μπορούσε ο Κωστής να κάνει στην περίπτωση που όντως οι άλλοι δεν μπορούν να του κάνουν κάτι (κι εγώ 100% πιστεύω ότι δεν μπορούν να του κάνουν κάτι).

Αυτοί έτσι θα την βγάλουν όμως; Γιατί αν ο Κωστής τους δηλώσει ότι @@ θα πάρουν, στην χειρότερη λέμε γι'αυτούς, πληρώνουν τη ζημιά και τελειώνει εκεί; Έτσι πάει; Το ότι κατηγόρησαν έναν άνθρωπο ενοχλώντας τον μάλιστα στο προσωπικό του τηλέφωνο περνάει στο ντούκου;

Αυτη η νομική προστασία που ανάφερε ο Operater περί τίνος πρόκειται;

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Πραγματικά πολύ θά'θελα να ξέρω τι θα μπορούσε ο Κωστής να κάνει στην περίπτωση που όντως οι άλλοι δεν μπορούν να του κάνουν κάτι (κι εγώ 100% πιστεύω ότι δεν μπορούν να του κάνουν κάτι).

Αυτοί έτσι θα την βγάλουν όμως; Γιατί αν ο Κωστής τους δηλώσει ότι @@ θα πάρουν, στην χειρότερη λέμε γι'αυτούς, πληρώνουν τη ζημιά και τελειώνει εκεί; Έτσι πάει; Το ότι κατηγόρησαν έναν άνθρωπο ενοχλώντας τον μάλιστα στο προσωπικό του τηλέφωνο περνάει στο ντούκου;

Αυτη η νομική προστασία που ανάφερε ο Operater περί τίνος πρόκειται;
    Call me ... fotis!
    Είναι ότι πρέπει για τέτοιες περιπτώσεις.Δηλαδή σε περίπτωση που το θέμα οδηγηθεί σε δικαστικές αίθουσες, αναλαμβάνει η νομική προστασία. Την χρησιμοποίησα δυο φορές για αποζημίωση που δεν καταβλήθηκε στη ώρα της. Και τις δύο φορές, με ένα τηλεφώνημα από την εταιρεία νομικής προστασίας προς την ασφαλιστική, λύθηκε το ζήτημα εντός 24 ωρών.

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Ρε συ φίλε όλα καλά ως εδώ αλλά το τηλέφωνό σου ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ?????
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Call me ... fotis!
    Είναι ότι πρέπει για τέτοιες περιπτώσεις.Δηλαδή σε περίπτωση που το θέμα οδηγηθεί σε δικαστικές αίθουσες, αναλαμβάνει η νομική προστασία. Την χρησιμοποίησα δυο φορές για αποζημίωση που δεν καταβλήθηκε στη ώρα της. Και τις δύο φορές, με ένα τηλεφώνημα από την εταιρεία νομικής προστασίας προς την ασφαλιστική, λύθηκε το ζήτημα εντός 24 ωρών.
    Ναι αλλα πες μας πως την κανουμε,τι κοστιζει,που να απευθυνθουμε κλπ κλπ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Ναι αλλα πες μας πως την κανουμε,τι κοστιζει,που να απευθυνθουμε κλπ κλπ......
    Η δικιά μου είναι η ARAG, 60 ευρώ το χρόνο. Ενα συμβόλαιο ειναι, για πρώτη φορά πρέπει να πας στα γραφεία τους, σε κάθε ανανέωση έρχονται στο χώρο σου. Λογικά υπάρχουν και άλλες.

Call me ... fotis!
    Εγώ σε ξέρω Φώτη μου, κάποιοι σε ξέρουν Οπερατέρ όμως κι αφού δεν έκανα παράθεση έκανα κόπο

Η δικιά μου είναι η ARAG, 60 ευρώ το χρόνο. Ενα συμβόλαιο ειναι, για πρώτη φορά πρέπει να πας στα γραφεία τους, σε κάθε ανανέωση έρχονται στο χώρο σου. Λογικά υπάρχουν και άλλες.
    Καλο και χρησιμο μου ακουγεται...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ονοματεπώνυμο απο πινακίδα μπορείς να βρείς μέσω ασφαλιστικών εταιριών και το Υπουργείο μεταφορών..

Τώρα αν έχεις συμμετάσχει σε καμιά περιέργη έρευνα που ζήταγε και σχετικά στοιχεία απο μηχανή και έδωσες και το ονοματεπώνυμο.. ε τότε τι να πω;... θέλει και λίγο καχυποψία.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Εσωτερικο προβλημα???
    από HRT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2004, 13:54
  3. Προβλημα και αντιδρασεις....
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 04:23