Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 144

Θέμα: 1στους4 κωφαλαλους εχει μηχανη!!!

Anti-spamming member
    Αρχικά δημιουργήθηκε από watain
    den nomizeis oti einai symantiko otan odigas na akous kiolas?ego px den boro na eimai sthn mhxanh kai na akouw mp3.to dokimasa kai piga na skotw8w.anyway

Απλά το σκεπτικό σου είναι λίγο λάθος, χωρίς παρεξήγηση

Τα άτομα αυτά έχουν παραπάνω αντίληψη στήν όραση απο τους κανονικούς για ένα απλό παράδειγμα να σου δώσω. Είσαι έξω βόλτα με την μηχάνη σου κι απο το στενό πετάγετε 1 αυτοκίνητο τι θα σε σώσει? η ακοή ή η όραση?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zorbas
    Έλιωσα λέμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

me ta ορθογραφικα?

τωρα το ξαναδιαβασα και μου πεσαν τα ματια στο πληκτρολογιο

:rotflmao:

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    ligo epikindino mou akougete emena

Μια στατιστική έρευνα για τον αριθμό και το ποσοστό των ατυχημάτων που έχουν προκαλέσει κωφάλαλοι λόγω όμως της απώλειας ακοής πιστεύω ότι θα μας έλυνε κάθε σχετική απορία.

den nomizeis oti einai symantiko otan odigas na akous kiolas?ego px den boro na eimai sthn mhxanh kai na akouw mp3.to dokimasa kai piga na skotw8w.anyway
    ειναι αληθεια αυτο
    κ γω δοκιμασα οτι εναν καιρο να ακουω μουσικη στη μηχανη που ειμουν πολλες ωρες λογο δουλεια
    κ ενιωθα σαν ψαρι εξω απο το νερο ετσι δε το συνεχισα
    ενας φιλος μου παλι δεν καβαλαει αν δεν "καλωδιοθει" πληρως!

αλλωστε κ στο αμαξι το χειμωνα με μουσικουλα κ μπλα μπλα με τους επιβατες, @@ ακουμε περιβαλλοντες ηχους!

οποτε μια συνηθεια ειναι ολα!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Anti-spamming member
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    me ta ορθογραφικα?

τωρα το ξαναδιαβασα και μου πεσαν τα ματια στο πληκτρολογιο

:rotflmao:

Όχι καλέ μου:rotflmao:
    μου άρεσε πολύ το edit σου

Anti-spamming member
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Μια στατιστική έρευνα για τον αριθμό και το ποσοστό των ατυχημάτων που έχουν προκαλέσει κωφάλαλοι λόγω όμως της απώλειας ακοής πιστεύω ότι θα μας έλυνε κάθε σχετική απορία.

Σωστότατος

Συγκρίνομενη με την αντοίστιχη έρευνα για τους κανονικούς ανθρώπους

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    αυτό συνέβη γιατί ο ήχος (η μουσική δηλ.) σου απέσπασε την προσοχή από την οδήγηση και τον χειρισμό της μηχανής και όχι γιατί δεν άκουγες το περιβάλλον....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zorbas

για τους κανονικούς ανθρώπους
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Για αξιολόγηση ατόμων με κινητικά προβλήματα υπάρχει ο Ηνίοχος στην Αθήνα, στο Εθνικό Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων (το site τους έχει να ανανεωθεί χρόνια, ελπίζω ακόμα να υπάρχει)... Ίσως κάποιος να μπορεί να βρει πληροφορίες εκεί και για τα άτομα με άλλους είδους προβλήματα...

Anti-spamming member
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Το ότι όταν χαθεί μια αίσθηση οξύνονται οι άλλες δεν είναι αρκετό να υποκαταστήσει πλήρως την αίσθηση που χάθηκε.Δεν πρέπει να οδηγά όποιος δεν ακούει καλά,είναι επικίνδυνος για τους άλλους.
    Πόσες φορές βγαίνουμε επιφυλακτικά από STOP όπου δεν βλέπουμε λόγω παρκαρισμένων αυτοκινήτων και σταματάμε επειδή ακούσαμε μηχανάκι να'ρχεται γκαζωμένο;

Anti-spamming member
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Το ότι όταν χαθεί μια αίσθηση οξύνονται οι άλλες δεν είναι αρκετό να υποκαταστήσει πλήρως την αίσθηση που χάθηκε.Δεν πρέπει να οδηγά όποιος δεν ακούει καλά,είναι επικίνδυνος για τους άλλους.
    Πόσες φορές βγαίνουμε επιφυλακτικά από STOP όπου δεν βλέπουμε λόγω παρακαρισμένων αυτοκινήτων και σταματάμε επειδή ακούσαμε μηχανάκι να'ρχεται γκαζωμένο;

Δηλαδή, όταν κάποιος δέν ακούει καλά η καθόλου είναι επικίνδυνος??? πού το στηρίζεις αυτό?

πόσες φορές σου έχει τυχει γκαζομένο γενικώς? εμένα ποτέ δεν μου έχει τύχει αυτό που λες κι στο STOP είτε ακούσεις είτε όχι κι γενικώς στήν οδήγηση πάντα βασιζόμαστε στην όραση στο μεγαλύτερο μέρος.
    Πάντα ακούς την φράση τα μάτια σας 14, 400 ,1014

Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
    ermiss λαθος απαντηση εδωσες.

ενας κωφαλαλος η βαρηκοος επειδη του λειπη η μια ασθηση οι υπολοιπες υπεροξυνονται και ειναι τρεις φορες καλυτερος απο τον ακουοντα.

οσο για το συστημα που ειναι γαμημενο για το διπλωμα. φακελακι και ξεμπερδευεις μιαν ωρα αρχυτερα και γλυτωνεις και τον ξεφτιλισμο.

φιλικα
    Auth 8a htan h epomenh mou apanthsh alla empleksa kai den postara

Δειτε ξανά το βιντεάκι με τα παιδιά στις μηχανές...

Αρκούσε να σηκώσει ένας χέρι και να τον προσέξουν όλοι.

Όποτε είμαι με παρέα σε μηχανές, όχι χέρι... Σούζα πρέπει να κάνεις για να καταλάβουν οι υπόλοιποι ότι κάτι θες....

Όσοι έχουν προβλήματα ακοής, έχουν αναπτύξει κατά πολύ την όραση τους (κυρίως περιφερειακή) και έχουν καλύτερη αντίληψη του περιβάλλοντος, απλά επειδή οι υπόλοιποι χρησιμοποιούμε την ακοή για να ορίσουμε το περιβάλλον τριγύρω μας, όσοι έχουν πρόβλημα ακοής χρησιμοποιούν αποκλειστικά την όραση... Και αυτό τους δίνει καλύτερη εικόνα...

πχ. ακούω την μηχανή του άλλου πίσω αριστερά, ξέρω ότι είναι εκεί. Το θεωρώ δεδομένο. Κάποιος με πρόβλημα ακοής θα γυρίσει να την δει και μαζί με αυτή και όλο το υπόλοιπο περιβάλλον.... αποστάσεις, ταχύτητες κλπ. Απλά θα χρησιμοποιήσει την όραση σε πολλές περιπτώσεις που εμείς απλά θα αρκεστούμε σε ακοή για την αντίληψη του χώρου.

Σκεφτείτε πόσο διαφορετική αντίληψη του χώρου εν κίνηση έχει ένας μοτοσυκλετιστής απο έναν κουτάκια... Εμείς βλέπουμε, αναγκαστικά λόγο κινδύνων, πολλά περισσότερα σημεία και καταγράφουμε πολλαπλάσιες πληροφορίες για τον χώρο απο έναν αυτοκινητιστή. Χωρίς να έχουμε καμία διαφορά στις αισθήσεις.

Ένας μοτοσυκλετιστής με προβλήματα ακοής έχει τόσο καλύτερη αντίληψη του χώρου απο τους υπόλοιπους μοτοσυκλετιστές, όσο έχει ένας μέσος μοτοσυκλετιστής απο έναν κουτάκια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Πόσες φορές βγαίνουμε επιφυλακτικά από STOP όπου δεν βλέπουμε λόγω παρκαρισμένων αυτοκινήτων και σταματάμε επειδή ακούσαμε μηχανάκι να'ρχεται γκαζωμένο;

εμενα παντως μου τυχαινουν κατι κουτακιδες που πρωτα βγαζουν 1,5 μετρο+500 κια σιδερο απο τη διασταυρωση κ ΜΕΤΑ γυρναν το κεφαλι να δουν μπας κ κινείτε καποιος στο καθετο δρομο !!

εξαλλου στο στοπ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ κ να ελέγξεις πριν διασχίσεις τον δρομο.....
    ειδες που τελικα ακομα κ οι "κανονικοι" μπορουν να ειναι επικίνδυνοι στο δρομο που κινουμαστε??
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως να σηκώσετε μια μηχανή που έχει πέσει.
    από Infini στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2009, 08:54
  2. ΕΧει Παει Κανεισ Εξωτερικο Με Την ΜηΧανη Του;
    από latris mixanis στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2005, 18:01
  3. Πόσο έχει το Ducati
    από Godfather στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 11:38
  4. ΣΚ χωρίς μηχανή