help 1
red bike![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
help 2
noisy bike![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
help 1
red bike![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
help 2
noisy bike![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΡΙΑΝ ΜΕ ΤΟ DUCATI SOY![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΡΙΑΝ ΜΕ ΤΟ DUCATI SOY![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ACTION PHOTO NA ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ
Είμαι κομμάτια για να κάνω τέτοια ώρα capture, αύριο!!!!!
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Και θα πω το εξής. Προτιμώ SBS χίλιες φορές παρά να ξαναμπώ έτσι σε πίστα, σαν εμπειρία δεν μου είπε τπτ, δεν έμαθα κάτι παραπάνω από αυτά που ξέρω και πως να μάθω χωρίς τους δάσκαλους μου ε? ε? ε? ε? γύρναγα 20 λεπτά μέσα για να βγω και να μου πει κάποιος από τα παιδία ότι εκεί έκανα ένα λάθος!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπολόγισε και τον GTZ750 Σταύρο, άρχισε να ξύνει και αυτός χαχαχαχαχαχαχα!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
EΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ BADBOY ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΟΧΙ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ Η'ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
EΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ BADBOY ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ![]()
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ,Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΟΧΙ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ Η'ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ![]()
ΡΙΞΕ ΜΕ ΠΜ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΤΩ
Εμ, α ρε αλητήριοι, ξυστρες εχετε γίνει...:rotflmao:
ΟΚΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ,
ΡΙΞΕ ΜΕ ΠΜ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΤΩΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ....... ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ.... ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ .... ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ..... ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ..................Ι Τ Ε Α .......ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΣ ΚΙ ΟΛΑΣ .....![]()
![]()
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Μπραβο παιδια - υποθετω οτι πηγατε τελικα χθες πιστουλα??
Στην πιστα εχεις την δυνατοτητα να μαθεις περισσοτερα απο οτι τον δρομο Βαγγελη, αλλα χρειαζεται προγραμμα (ασκησεις κλπ), αρκετο χωρο (λιγα μηχανακια δηλαδη) και φυσικα καποιον να ακολουθει για να βλεπει, να το συζητατε κλπ.
Οντως, οι πολλοι που μπαινουν πιστα δεν εχουν καποιο προγραμμα και μπαινουν απλα για την εμπειρια και την απολαυση.....
Για συμμετοχες κανονιζουμε για αυτο το Σαββατο - οποιος επιθυμει, μιλαμε με PM για τις λεπτομερειες.
Παιδιά....
Μήπως θα ήταν δυνατό αυτά τα super duper βιντεάκια να τα ανεβάζετε σε κάποιον FTP server για να τα δούμε και εμείς «οι αργοί» για να γουστάρουμε... ?
Έχει ένα παλικάρι (εν ξέρω ποιος είναι) έναν FTP που έχει αρκετά videakia μέσα και μπορεί κανείς να κάνει και Upload: 150.140.208.222 είναι η IP
User: street
Pass: fighter