Είμαι Αθήνα 5 μέρες τώρα για δουλειές. Έχω εμπειρία 10 χρόνων στην οδήγηση μοτο στην Αθήνα.
Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην πόλη μου κάνει εντύπωση η αλλαγή στον τρόπο οδήγησης αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας. Συγκεκριμένα οι οδηγοί φαίνονται να ζουν στον κόσμο τους, είναι απρόσεκτοι και μερικές φορές παίρνουν φοβερά ρίσκα. Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν μπροστά μου 2 ατυχήματα με μηχανές κι ένα άλλο δυνατό, από ελάχιστο ΔΕΝ έγινε. Επιστρατεύω το 100 % της αυτοσυγκέντρωσης μου ακριβώς σαν να τρέχω σε πίστα και πάλι νιώθω ότι δεν είναι αρκετό για να κινούμαι απλώς ... σβέλτα και με ασφάλεια.
Σηζητώντας το με φίλο κούριερ το απέδωσε στην οικονομική κρίση και συγκεκριμένα στο άγχος και προβλήματα που δημιουργεί κι επηρεάζει έτσι την οδήγηση.
Στα πλαίσια του ενδιαφέροντός μου για τον ανθρώπινο παράγοντα στην οδική ασφάλεια,απαντήστε μου, βιώνετε εσείς αυτή την αλλαγή? Νιώθετε ότι κινδυνεύετε πιο πολύ πχ από την άνοιξη? Με ενδιαφέρει η άποψη σας. Ευχαριστώ και να προσέχετε.![]()