Σελίδα 138 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 3888128133134135136137138139140141142143148188238 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.056 έως 2.070 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δηλαδή ρε Μπιλάκο μού λες ότι τούς πήρατε στα ίσα;
    Βαγγέλη τα έγραψα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα απλά έχω διαφορετική γνώμη μάλλον από σένα, για μένα άλλο οι καφρίλες και άλλο τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Απλά επέτρεψε μου να μην συνεχίσω άλλο να μιλάω για αυτό γιατί το εξαντλήσαμε και κουράστηκα.

Τι θα γίνει με το Bob σφουγγαράκη ρε συ τελικά θα την αναστήσει την ομάδα??

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

q

Εγω θελω πολυ παντως να επαναληφθουν τα γεγονοτα της Ριζουπολης αλλα στο αντιστροφο και μετα να κοψω αντιδρασεις γαυρων...

θελω το πουλμαν της αποστολης να εγκλωβιστει απο καφρους και να του πετανε φωτοβολιδες και δυναμιτακια

θελω η "αποβιβαση" της ομαδας απο το πουλμαν να γινει κατω απο τις ιδιες επικινδυνες συνθηκες

θελω στα αποδυτηρια να γινονται τσαμπουκαδες και προπηλακισμοι απο διαφορους βαλτους

θελω επισης στα αποδυτηρια να μην εχει νερο

θελω να μην βγει ο γαυρος για ζεσταμα λογω των συνθηκων

θελω οταν βγει για να παιξει να σκισουμε τη φυσουνα με μαχαιρια και να πεταμε μεσα καπνογονα και φωτοβολιδες αναγκαζοντας τον να καναμπει μεσα...

θελω οι παρατηρητες του αγωνα να γραψουν ολα καλως

θελω να εχεουν μοιραστει δωρεαν πιστολια φωτοβολιδων απ τη διοικηση

θελω ο υπευθυνος ασφαλειας να διοριστει μετα στον Παναθηναϊκο και να το κανουμε γαργαρα...

και μετα τα ξαναλεμε ΚΑΦΡΟΙ!

δυστυχως ειστε ειδος που μονο ας κανουν κατ επαναληψη τα ιδια και χειροτερα ισως να καταλαβετε...

Re: q

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Εγω θελω πολυ παντως να επαναληφθουν τα γεγονοτα της Ριζουπολης αλλα στο αντιστροφο και μετα να κοψω αντιδρασεις γαυρων...

θελω το πουλμαν της αποστολης να εγκλωβιστει απο καφρους και να του πετανε φωτοβολιδες και δυναμιτακια

θελω η "αποβιβαση" της ομαδας απο το πουλμαν να γινει κατω απο τις ιδιες επικινδυνες συνθηκες

θελω στα αποδυτηρια να γινονται τσαμπουκαδες και προπηλακισμοι απο διαφορους βαλτους

θελω επισης στα αποδυτηρια να μην εχει νερο

θελω να μην βγει ο γαυρος για ζεσταμα λογω των συνθηκων

θελω οταν βγει για να παιξει να σκισουμε τη φυσουνα με μαχαιρια και να πεταμε μεσα καπνογονα και φωτοβολιδες αναγκαζοντας τον να καναμπει μεσα...

θελω οι παρατηρητες του αγωνα να γραψουν ολα καλως

θελω να εχεουν μοιραστει δωρεαν πιστολια φωτοβολιδων απ τη διοικηση

θελω ο υπευθυνος ασφαλειας να διοριστει μετα στον Παναθηναϊκο και να το κανουμε γαργαρα...

και μετα τα ξαναλεμε ΚΑΦΡΟΙ!

δυστυχως ειστε ειδος που μονο ας κανουν κατ επαναληψη τα ιδια και χειροτερα ισως να καταλαβετε...

Τα ίδια ακριβώς θα λέω!!!! αν βγουν έξω οι παίχτες μου και παίξουν σαν κοτόπουλα θα τους κράξω και ας έχουν συμβεί αυτά που λες

όπως θα κράξω και όλους τους καραγκιοζηδες που θα κάνουν αυτά που είπες και θέλουν να λέγονται φιλάθλοι (η αλήθεια είναι βέβαια ότι το τράβηξες λίγο από τα μαλλιά αλλά ακόμα και έτσι αυτή θα είναι η αποψη μου)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    με εισαγγελείς , σκύλους και ελικόπτερο πάνω απο το Φάληρο το κόβω απίθανο να ανοίξει καν μύτη ... και στα δύο παιχνίδια.

Όσον αφορά τα της ΑΕΚ... κρατήστε μακριά τα κοράκια που θα χυμήξουν να αρπάξουν λεφτά απο τον νεοφερμένο "Θείο".

http://www.sentragoal.gr/article.asp...&pubid=6480066

Αν τα λεφτά πρόκειται όντως να επενδυθούν στην ΑΕΚ .. μιλώ βέβαια για τα έξτρα +9 μύρια, τότε καλό είναι τα κοράκια να τα κρατήσουν μακριά... γιατί έχουμε και πολλά απο αυτά κιόλας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Βαγγέλη τα έγραψα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα απλά έχω διαφορετική γνώμη μάλλον από σένα, για μένα άλλο οι καφρίλες και άλλο τι γίνεται μέσα στο γήπεδο.
    Βρε παπάρα,μπάλα παίζεις.Την ίδια ψυχολογία έχεις όταν σού βρίζουνε μάνες,οικογένειες,όταν σε φτύνουν και σε τρομοκρατούν με κάθε τρόπο....

και την ίδια χωρίς όλα αυτά;

Τι θα γίνει με το Bob σφουγγαράκη ρε συ τελικά θα την αναστήσει την ομάδα??
    Κάτω τα χέρια από το θείο λέμε!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Βρε παπάρα,μπάλα παίζεις.:

χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..
    ρε τον χωρατατζη...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    καλα ρε Cirus εχεις πλακα ρε φιλε..

χτες με ζαλιζεις να σου πω τι στο καλο εγινε η στη ριζουπολη

το απεφευγα γιατι ξερω που οδηγει η κουβεντα- εσυ να κανεις τον κινεζο

και αφου στα γραψα και γω(γιατι δεν πιστευες οτι τα ξερω στο δημοτικο ειμαστε?) και στα γραψαν και αλλοι η μονιμη ατακα σου ειναι

Απλά επέτρεψε μου να μην συνεχίσω άλλο να μιλάω για αυτό γιατί το εξαντλήσαμε και κουράστηκα.

και οτι παιξαν σαν κοτες..αφου λοιπον εισουνα στην ριζουπολη, θα θυμασαι πως ειναι αυτο το γηπεδο, ποσο ευκολα πετας οτιδηποτε στον ποδοσφαιριστη αφου η αποσταση ειναι 3 μετρα..

και σου λεω εγω οτι δεν εισαι κοτα λυρατη, και εκανες γκολ εκει μεσα(μονο ο μαραντονα θα το κανε αυτο παρεπιπτωντος που φτιαχνετε οταν τον πολεμανε)
    ποσες πιθανοτητες ειχες να μην μπουν μεσα τα καλοπαιδα και να σκοτωσουν?ενα τσακ καναν 30 ατομα και ξεφευγαν απο τους μπατσους..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    καλα ρε Cirus εχεις πλακα ρε φιλε..

χτες με ζαλιζεις να σου πω τι στο καλο εγινε η στη ριζουπολη

το απεφευγα γιατι ξερω που οδηγει η κουβεντα- εσυ να κανεις τον κινεζο

τι στο καλό έγινε στη ριζούπολη που να μην μπορούν να παίξουν οι παίχτες στο γήπεδο είπα και εξακολουθώ να το λέω κουράστηκα σε ακατανόμαστε, κουράστηκα πολύ να λέω τα ίδια άστο

πες απλά ότι διαφωνούμε

Βρε παπάρα,μπάλα παίζεις.Την ίδια ψυχολογία έχεις όταν σού βρίζουνε μάνες,οικογένειες,όταν σε φτύνουν και σε τρομοκρατούν με κάθε τρόπο....
    καλά δώσε μου 1 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο με εφορίες πληρωμένες σπίτια με πισίνες κτλ κτλ

και μετά βρίσε μου ότι θες και τρομοκράτησε με

άσε μας ρε συ

δεν τους υποχρέωσε κανένας να γίνουν ποδοσφαιριστές

όταν βγαίνεις στο γήπεδο παιζεις μπάλα, ΤΕΛΟΣ. αν δεν μπορεις σπιτάκι σου για μένα είναι απλά τα πράγματα

και στον καρεμπέ έλεγαν πατσαβούρα τη Σκλεναρίκοβα αλλά δεν νομίζω να μην την μπιπ το βράδυ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και σου λεω εγω οτι δεν εισαι κοτα λυρατη, και εκανες γκολ εκει μεσα(μονο ο μαραντονα θα το κανε αυτο παρεπιπτωντος που φτιαχνετε οταν τον πολεμανε)
    ποσες πιθανοτητες ειχες να μην μπουν μεσα τα καλοπαιδα και να σκοτωσουν?ενα τσακ καναν 30 ατομα και ξεφευγαν απο τους μπατσους..
    πρέπει να πας στο γήπεδο μία φορά σε ένα τοπικό με ορκισμένες αντίπαλες περιοχές για να καταλάβεις τι ακριβώς λες

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    καλά δώσε μου 1 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο με εφορίες πληρωμένες σπίτια με πισίνες κτλ κτλ

και μετά βρίσε μου ότι θες και τρομοκράτησε με

άσε μας ρε συ

δεν τους υποχρέωσε κανένας να γίνουν ποδοσφαιριστές

όταν βγαίνεις στο γήπεδο παιζεις μπάλα, ΤΕΛΟΣ. αν δεν μπορεις σπιτάκι σου για μένα είναι απλά τα πράγματα

και στον καρεμπέ έλεγαν πατσαβούρα τη Σκλεναρίκοβα αλλά δεν νομίζω να μην την μπιπ το βράδυ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Είσαι μλκς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

πρέπει να πας στο γήπεδο μία φορά σε ένα τοπικό με ορκισμένες αντίπαλες περιοχές για να καταλάβεις τι ακριβώς λες
    ρε σιρους,

εσυ πηγες ριζουπολη και τα ειδες ολα οκ.

για μενα τελιωνει εκει η κουβεντα.

ασε τα τοπικα και τα περιφερειακα, πες τα να δημιουργησεις ετσι ενα κλιμα, αλλα οκ δεν ειναι επιχειρημα αυτο..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

1) Ολλανδός είχε κατά τη διάρκεια της επιστροφής από την Ολλανδία χαλαρή συζήτηση με τους φιλάθλους των Πειραιωτών, οι οποίοι του έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός θα χάσει την Κυριακή.

Ο 55χρονος προπονητής χαμογέλασε και απάντησε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είστε τόσο αισιόδοξοι, όταν έχετε να νικήσετε τον Παναθηναϊκό από το 2006. Ούτε φέτος θα με νικήσετε». Στη συνέχεια, ο Τεν Κάτε είπε χαμογελώντας: «Το πιθανότερο είναι το 4-2 υπέρ της ομάδας μου».

ρε τον Τεν Κατε, ριχνει και δουλεμα στους γαυρους

2) δυστηχως:
    ΠΑΟ: Θετικός στη νέα γρίπη ο Καραγκούνης!

3) καλα ρε χανουμια:rotflmao: :rotflmao:

εχετε φαει χυλοπιτα απο τον ΧΑΡΙΣΤΕΑ???
    :rotflmao:

Παράλληλα, ο Αγγελος Χαριστέας αποκάλυψε και την πρόταση που είχε δεχθεί να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ...

είχα και μια πρόταση από την ΑΕΚ πριν από μερικά χρόνια, αλλά δεν προχώρησε.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ρε σιρους,

εσυ πηγες ριζουπολη και τα ειδες ολα οκ.

για μενα τελιωνει εκει η κουβεντα.

ασε τα τοπικα και τα περιφερειακα, πες τα να δημιουργησεις ετσι ενα κλιμα, αλλα οκ δεν ειναι επιχειρημα αυτο..
    ξαναματαξαναλεω δεν τα είδα οκ ούτε στο γήπεδο ούτε στην τηλεόραση και καταδικάζω όπως όλοι οι υγειείς φίλαθλοι όλους τους κάφρους δεν τα γουστάρω αυτά και δεν είμαι περήφανος για τους χουλιγκανς που έχει ο Ολυμπιακός

αλλά ξαναματαξαναλεω αφού βγήκαν στο γήπεδο οι παιχτες ότι και να έχει συμβει πιο πριν δεν είναι δικαιολογία να παίξουν σαν κότες

τα ίδια ακριβώς θα έλεγα αν είχαν γίνει τα αντίστροφα και ήταν οι παίχτες του Ολυμπιακού που έπαιξαν έτσι

δεν την παλεύω κάστανο

δυστηχως:
    ΠΑΟ: Θετικός στη νέα γρίπη ο Καραγκούνης!
    Κάτσε να επιβεβαιωθεί. Και για τον Λέτο έλεγαν οτι τράκαρε επειδή τον είδε καποιος να περιμένει την οδική βοήθεια λογω βλάβης κ έστειλε SMS σε ραδιοφωνικό σταθμο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47