Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 225

Θέμα: Η1Ν1

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε παιδια εγω που εκανα εμβολιο ιλαρας και μαγουλαδων προφυλασσομαι η με επιασαν μαλακα;
    Σκαλίζεις πληγές!
    Το τριπλό ΜΜR (measles, mumps, rubella) (ιλαρά ,μαγουλάδες, ερυθρά) έχει ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ πλέον ότι κάνει αυτισμό σε παιδιά σε ποσοστά πέραν του στατιστικού λάθους και των αποδεκτών ορίων ακόμα και αυτού του αυστηρού FDA! Αιτία είναι (σίγουρα πλέον!) οι μεγάλες συγκεντρώσεις (μαντέψτε!, ναι πάλι ο υδράργυρος!) του Thimerosal και τελευταία ο εταιρείες υποχρεώθηκαν λόγω του μεγάλου φόβου των γονέων (δεν εμβολίαζαν, οι εταιρείες δεν πούλαγαν!) να αλλάξουν τη συγκέντρωση του εν λόγω συντηρητικού. Δεν τους υποχρέωσαν να το καταργήσουν (είναι πολλά τα λεφτά Σωτήρη!) αλλά να μειώσουν λιγάκι τον υδράργυρο, να πέσει λίγο το ποσοστό των παλιόπαιδων που κάνουν αυτισμό και μας χαλάν την πιάτσα, βρε παιδί μου!
    (νταξ, εσύ ενήλικας τι παραπάνω να πάθεις... αλλά το αναπτυσόμενο νευρικό σύστημα ενός παιδιού είναι άλλη υπόθεση!)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

το ποστ που εβαλα μου το εστιλε φιλοσ γιατροσ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Οι σχετικές συζητήσεις με ιούς, εμβόλια, κλπ συγχωνεύτηκαν για να μην γεμίζουμε threads.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    Κράτα τον για φίλο, αλλά κόψ' τον απο γιατρό
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    Και πολύ καλά έκανε/ς.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dosko
    Εδώ γράφουμε μόνο για τον Η1Ν1 ??

για τον Η5Ν1 θα γίνει άλλο thread ?

Ανησυχία για νέο ιό γρίπης από συνδυασμό των H1N1 και Η5Ν1 απο in.gr

Ηλίας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Σκαλίζεις πληγές!
    Το τριπλό ΜΜR (measles, mumps, rubella) (ιλαρά ,μαγουλάδες, ερυθρά) έχει ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ πλέον ότι κάνει αυτισμό σε παιδιά σε ποσοστά πέραν του στατιστικού λάθους και των αποδεκτών ορίων ακόμα και αυτού του αυστηρού FDA! Αιτία είναι (σίγουρα πλέον!) οι μεγάλες συγκεντρώσεις (μαντέψτε!, ναι πάλι ο υδράργυρος!) του Thimerosal και τελευταία ο εταιρείες υποχρεώθηκαν λόγω του μεγάλου φόβου των γονέων (δεν εμβολίαζαν, οι εταιρείες δεν πούλαγαν!) να αλλάξουν τη συγκέντρωση του εν λόγω συντηρητικού. Δεν τους υποχρέωσαν να το καταργήσουν (είναι πολλά τα λεφτά Σωτήρη!) αλλά να μειώσουν λιγάκι τον υδράργυρο, να πέσει λίγο το ποσοστό των παλιόπαιδων που κάνουν αυτισμό και μας χαλάν την πιάτσα, βρε παιδί μου!
    (νταξ, εσύ ενήλικας τι παραπάνω να πάθεις... αλλά το αναπτυσόμενο νευρικό σύστημα ενός παιδιού είναι άλλη υπόθεση!)
    Βασικά μην λέμε ΟΤΙ θέλουμε παίδες. Οι υδράργυροι σε ασήμαντα ποσοστά ήταν ανιχνεύσιμα σε εμβόλια του 80 και ίσως 90. Εγκυρη και τεκμηριωμένη συσχέτιση των εμβολίων με τον αυτισμό δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει και το γνωρίζω από πρώτο χέρι μιας και είμαι εγώ αυτός που το περνάει, είναι τα σοβαρότατα προβλήματα που αφήνουν ασθένειες όπως οι μαγουλάδες (παρωτίτιδα) σε όσους δεν έχουν κάνει εμβόλιο. Και δεν παίζει μόνο το σενάριο της στείρωσης στα αγόρια, αλλά και μόνιμων και χωρίς θεραπεία προβλημάτων στην ακοή τους.

Μην τσουβαλιάζουμε λοιπόν τα εμβόλια ασθενειών όπως μινιγγίτιδα, ιλαρά, παρωτίτιδα, πολυομελίτιδα κλπ με τα εμβόλια της γρίππης. Ρωτήστε κανένα παιδίατρο του παίδων για τα προβλήματα που παρουσιάζουν τα τσιγγανάκια πχ που δεν εμβολιάζονται.
    Και γενικά μιλώντας ας είμαστε προσεκτικοί στο τι γράφουμε, γιατί το θέμα άρχισε να μυρίζει Λιακόπουλο
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Δυστυχως εχουμε καταντησει να κατουραμε και να χεζουμε οποτε μας πει η τηλεοραση(σορυ).τα λεφτα ειναι πολλα που κερδιζουν οι φαρμακοβιομηχανιες και δεν βλεπω κανεναν ιο. οσα υποτιθεμενα κρουσματα ειχαμε στην ελλαδα ως τωρα αντε γεια...παραδειγμα η κοπελα που ειχε λευχαιμια και κολλησε λεει και τον ιο αυτο οπου πεθανε απο επιπλοκη του εμβολιου εμμμμ οπ....καπου κανω λαθος. μπερδεψοδουλεια αλλα...τι λεω....δεν πεταμε τις τηλεορασεις λεω εγω? εχω βγαλει καλοκαιρι διχως τηλεοραση και ημουν αρχοντας . ΤρομοΜΜΕ.
    Τεσπα επι του θεματος τωρα
    Κατι που βρηκα με μια αναζητηση...ενδιαφερον εχει τα Ε-χχχ που αναγραφονται λιγο παρακατω. καντε μια αναζητηση με το γουγλε το καθενα.

Bizarre Ingredients In Tamiflu!
    --------------------------------------
    If you are allergic to anything that is listed below for your form of Tamiflu, or you have reacted badly to Tamiflu before, do not take Tamiflu. Talk to your prescriber, pharmacist or nurse at once and check that they still want you to have Tamiflu.

Tamiflu 75mg Capsules

Black iron oxide (E172)
    Croscarmellose Sodium
    FD and C Blue 2 (indigo carmine, E132)
    Gelatin
    Oseltamivir
    Povidone
    Pregelatinised maize starch
    Red iron oxide (E172)
    Shellac
    Sodium Stearyl Fumarate
    Talc
    Titanium dioxide (E171)
    Yellow iron oxide (E172)

Tamiflu 12mg/ml Oral Suspension

Oseltamivir
    Saccharin sodium (E954)
    Sodium benzoate (E211)
    Sodium dihydrogen citrate (E331 (a))
    Sorbitol (E420)
    Titanium dioxide (E171)
    Tutti Frutti flavour
    Maltodextrins (maize)
    Propylene glycol
    Arabic gum (E414)
    Natural identical flavouring substances(mainly consisting of banana, pineapple and peach flavour)
    Xantham gum (E415)

Prescription Medicine Interactions
    The following medicines may interact with Tamiflu:

Chlorpropamide
    Methotrexate
    Phenylbutazone

Patricia A. Doyle DVM, PhD
    Bus Admin, Tropical Agricultural Economics
    Univ of West Indies
    -----------------------------------------------------------

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dosko
    Εδώ γράφουμε μόνο για τον Η1Ν1 ??

για τον Η5Ν1 θα γίνει άλλο thread ?
    Ανησυχία για νέο ιό γρίπης από συνδυασμό των H1N1 και Η5Ν1 απο in.gr[/URL]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σε λιγο θα κανουμε ανταλαγες ιων..

θα λες εσυ

- εχω ΕH1NI, με τι ανταλασσεις?
    -Εγω εχω αναπτυξει H2G4. παρε λεμε, ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!
    :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Κράτα τον για φίλο, αλλά κόψ' τον απο γιατρό
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Βασικά μην λέμε ΟΤΙ θέλουμε παίδες. Οι υδράργυροι σε ασήμαντα ποσοστά ήταν ανιχνεύσιμα σε εμβόλια του 80 και ίσως 90. Εγκυρη και τεκμηριωμένη συσχέτιση των εμβολίων με τον αυτισμό δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει και το γνωρίζω από πρώτο χέρι μιας και είμαι εγώ αυτός που το περνάει, είναι τα σοβαρότατα προβλήματα που αφήνουν ασθένειες όπως οι μαγουλάδες (παρωτίτιδα) σε όσους δεν έχουν κάνει εμβόλιο. Και δεν παίζει μόνο το σενάριο της στείρωσης στα αγόρια, αλλά και μόνιμων και χωρίς θεραπεία προβλημάτων στην ακοή τους.

Μην τσουβαλιάζουμε λοιπόν τα εμβόλια ασθενειών όπως μινιγγίτιδα, ιλαρά, παρωτίτιδα, πολυομελίτιδα κλπ με τα εμβόλια της γρίππης. Ρωτήστε κανένα παιδίατρο του παίδων για τα προβλήματα που παρουσιάζουν τα τσιγγανάκια πχ που δεν εμβολιάζονται.
    Και γενικά μιλώντας ας είμαστε προσεκτικοί στο τι γράφουμε, γιατί το θέμα άρχισε να μυρίζει Λιακόπουλο
    Ξέρω τι λέω! Δεν λέω ότι θέλω, γνωρίζω το σύστημα καλλίτερα από πολλούς!

Ρωτήστε κανένα παιδίατρο του παίδων
    Τους περισσότερους (και) εκεί ΕΓΩ και πολλοί άλλοι τους λαδώναμε για να γράφουνε στα κοπελάκια ένα κάρο μ@λακίες σιρόπια και κουραφέξαλα παντελώς άχρηστα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ξέρω τι λέω! Δεν λέω ότι θέλω, γνωρίζω το σύστημα καλλίτερα από πολλούς!
    Και εγώ ξέρω καλύτερα τι σου λέω μιας και δεν είχα κάνει εμβόλιο παρωτίτιδας και θα το πληρώνω μέχρι να πεθάνω. Σου αρκεί αυτό που σου λέω ή θα ξεκινήσουμε thread για παγκόσμια συνομωσία γιατρών κατά της ανθρωπότητας?

Εκτός και πιστεύεις ότι ένα ανάπηρο παιδί από πολυομελίτιδα το στέλνει ο Θεός....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Και εγώ ξέρω καλύτερα τι σου λέω μιας και δεν είχα κάνει εμβόλιο παρωτίτιδας και θα το πληρώνω μέχρι να πεθάνω. Σου αρκεί αυτό που σου λέω ή θα ξεκινήσουμε thread για παγκόσμια συνομωσία γιατρών κατά της ανθρωπότητας?

Εκτός και πιστεύεις ότι ένα ανάπηρο παιδί από πολυομελίτιδα το στέλνει ο Θεός....
    Μα τι λες;
    Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι ΝΑΙ, τα εμβόλια χρειάζονται αλλά πρέπει να γίνουν πιο ασφαλή!
    Αντί να χρησιμοποιούν χημικές/δραστικές ουσίες του κώλου για ευκολία και γρήγορο κέρδος πρέπει να αρχίσουν (επιτέλους) σοβαρή και εις βάθος χρονοβόρα έρευνα για δραστικές ουσίες ΑΣΦΑΛΕΙΣ! Εδώ το οοοοοολο θέμα είναι να πουλήσουν γρήγορα μη ασφαλή προιόντα για γρήγορο κέρδος, και όχι να ερευνήσουν εις βάθος φάρμακα χρήσιμα! Πρέπει η γ. η πλάστιγγα να αρχίσει να γέρνει προς τον άνθρωπο (για τον οποίο που και καλά κόπτονται) και όχι προς την τσέπη μόνο!
    Βλέπεις τίποτε συνομωσιολογικό στα γραφόμενά μου;

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF