Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 70

Θέμα: Αγορά με δάνειο ή με μετρητά;;;

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    έχεις τα χρήματα (αλλά για δικούς σου λόγους δεν θέλεις να τα ξοδέψεις)
    Κοίτα να δεις ρε φίλε μου τι λέει ένας τραπεζικός όταν θέλει να σε αποκαλέσει "τσιγκούνη"...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Κοίτα να δεις ρε φίλε μου τι λέει ένας τραπεζικός όταν θέλει να σε αποκαλέσει "τσιγκούνη"...
    Υπάρχει και ο politically correct όρος "Διστακτικός επενδυτής"
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μ’ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... Το avatar του/της fast_gr
    Παιδια δεν ειναι εφικτο να μαζεψει καποιος τοσα μετρητα μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα.
    Κ οταν η μηχανη ειναι ενα απαραιτητο μεταφορικο μέσο για εσενα την περνεις το συντομοτερο κ οχι σε 2-3-4 χρονια που θα εχεις τα ??? :rotflmao:
    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fast_gr
    Παιδια δεν ειναι εφικτο να μαζεψει καποιος τοσα μετρητα μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα.
    Κ οταν η μηχανη ειναι ενα απαραιτητο μεταφορικο μέσο για εσενα την περνεις το συντομοτερο κ οχι σε 2-3-4 χρονια που θα εχεις τα ??? :rotflmao:
    λογικό

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    πάντως να δώ τον φίλο να πηγαίνει στην τράπεζα και να ζητάει collateralized χρηματοδότηση με ρευστό, για αγορά μηχανής και να μουν απο μια μεριά να βλέπα την φάτσα του υπαλιλίσκου στο κατάστημα ... αυτό θέλω μόνο ..... τέλος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	surprise2.jpg 
Προβολές:	176 
Μέγεθος:	40,2 KB 
ID:	181535

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    πάντως να δώ τον φίλο να πηγαίνει στην τράπεζα και να ζητάει collateralized χρηματοδότηση με ρευστό, για αγορά μηχανής και να μουν απο μια μεριά να βλέπα την φάτσα του υπαλιλίσκου στο κατάστημα ... αυτό θέλω μόνο ..... τέλος
    Σκέψου να πάρει απάντηση: "Τι nickname έχεις στο moto?"
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Αν θέλω να δουλέψω και χρειάζομαι 2 ακριβα PC, και δεν έχω το κασέρι, θα περιμένω να μαζέψω μετρητα (με την ευκολία που μαζεύονται στις μέρες μας) και θα με περιμένουν οι πελάτες?
    Δεν νομίζω....
    Αυτο πρσπαθησα κι εγω να πω πιο πανω στο δικο μου μυνημα αλλα δεν πηρα απαντηση...αν θελω μηχανη για την καβλα μου δεν θα περιμενω ποτε θα μαζεψω τα λεφτα (του αγιου λουτσου) για να την παρω.

Και ναι την πηρα σε πολυ καλητερη τιμη μεσω γνωστου και μεσα απο την αντιπρωσοπεια με τις εξατμισεις δωρο πολυ πριν βγουν στην προσφορα του Σφακιανακη.

ps:Τα λεφτα τα πηραν μετρητα,το δανειο πηγα και το εβγαλα μονος μου μετα απο ψαξιμο.Δεν πηγα στα κουτουρου...

ps2:Για να μην εχεις χρεωθει ποτε Σταυρακο "devils" (η οποιος αλλος το λεω γενικα) σημαινει η οτι ειχες τα λεφτα απο πριν η εχεις πολυ καλη δουλεια με πληρωμη πολυ παραπανω του αρχικου μισθου η οτι στηνεις κ@λο στην Συγγρου σε καλο ποστο και δεν μιλας κουφαλα!:rotflmao: :rotflmao:
    Με λιγα λογια δεν ειναι ολοι οικονομικα το ιδιο.
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS

ps2:Για να μην εχεις χρεωθει ποτε Σταυρακο "devils" (η οποιος αλλος το λεω γενικα) σημαινει η οτι ειχες τα λεφτα απο πριν η εχεις πολυ καλη δουλεια με πληρωμη πολυ παραπανω του αρχικου μισθου η οτι στηνεις κ@λο στην Συγγρου σε καλο ποστο και δεν μιλας κουφαλα!:rotflmao: :rotflmao:
    Με λιγα λογια δεν ειναι ολοι οικονομικα το ιδιο.
    τα μεταξωτα βρακια Γιαννακη θελουν και επιδεξιους κωλους.
    και ξερεις πολυ καλα ποια ειναι τα εξοδα μιας ss μηχανης.

τα λεφτα τα μαζευα απο πριν.
    απο 16-17 χρονων για την ακριβεια και στα 24 μου καταφερα να παρω την μηχανη.

αν ηθελα μπορουσα να την παρω και απο τα 21 που εβγαλα το διπλωμα αλλα δεν επαιζε μαρουλι.

γενικα ενας καλος κανονας και σοφη ρηση του λαου ειναι: "να απλωνεις τα ποδια σου μεχρι εκει που εχεις παπλωμα. αλλιως θα κρυωσεις".

και φυσικα για να την συντηρω και να μπορω να ανταπεξερχομαι σε ολες μου τις υποχρεωσεις (βλ. βενζινες, σερβις, ασφαλειες, Μπιστα, κλπ) δεν παιρνω τον βασικο.

οποιος νομιζει παντως οτι θα παρει ενα δανειο για να παρει μια μηχανη (ειτε για την κ@υλα του ειτε για την δουλεια του) και η τραπεζα ή εμπορος θα του χαρισουν και 1-2 χιλιαρικα επειδη ειναι ομορφοπαιδο,να το ξεχασει.

ολες οι τραπεζες εχουν σαν στοχο το κερδος και ξερουν πολυ καλα να το διεκδικουν και να το παιρνουν. σκεφτειτε τις διαφημισεις. οι μισες ειναι για τραπεζες. πως βγαινουν αυτα τα λεφτα?
    απο αυτους που τα δινουν και εκμεταλλευονται.

τι εκμεταλλευονται ακριβως? διαφορα πραγματα.
    απο την ματαιοδοξια μας να παρουμε καλυτερο αμαξι/μηχανη/plasma/pc/ρουχα/gadgets, μεχρι την γεννα του παιδιου μας και την γενικοτερη ευτυχια που θελουμε να εχει η οικογενεια μας πηγαινοντας 10 μερες στην Ροδο διακοπες.

για μενα ΜΟΝΟ τα επαγγελματικα και τα στεγαστικα δανεια εχουν λογο υπαρξης.

1)θες να κανεις κατι σαν επαγγελματιας και θες μετρητα (τα οποια φυσικα υα πληρωσεις με το παραπανω ΑΝ η επιχειρηση παει καλα) αν οχι κλαφτα...
    2)θες να μπεις σε ενα σπιτι για να μην πληρωνεις νοικια ολη σου την ζωη και επιλεγεις να παρεις ενα δανειο και αυτα που πληρωνες στο νοικι τα δινεις μαζι με κατιτις παραπανω και αποπληρωνεις την δοση του δανειου και στο τελος σου μενει το σπιτι.

δουλεια και αποταμιευση. εκει ειναι το μυστικο.
    οπως λενε και στο χωριο μου: no pain, no gain.

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Πάντα με μετρητά! Είναι πιο εύκολο και πιο σύντομο να τα μαζέψεις παρά
    να αποπληρώνεις το ποσό της δανειοληψείας. Μια ιδέα είναι όλα!
    Εκτός κι αν θέλεις να είσαι μέσα στη μόδα! Τα δάνεια φοριούνται πολύ
    στις μέρες μας...
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    τα μεταξωτα βρακια Γιαννακη θελουν και επιδεξιους κωλους.
    και ξερεις πολυ καλα ποια ειναι τα εξοδα μιας ss μηχανης.

τα λεφτα τα μαζευα απο πριν.
    απο 16-17 χρονων για την ακριβεια και στα 24 μου καταφερα να παρω την μηχανη.

αν ηθελα μπορουσα να την παρω και απο τα 21 που εβγαλα το διπλωμα αλλα δεν επαιζε μαρουλι.

γενικα ενας καλος κανονας και σοφη ρηση του λαου ειναι: "να απλωνεις τα ποδια σου μεχρι εκει που εχεις παπλωμα. αλλιως θα κρυωσεις".

και φυσικα για να την συντηρω και να μπορω να ανταπεξερχομαι σε ολες μου τις υποχρεωσεις (βλ. βενζινες, σερβις, ασφαλειες, Μπιστα, κλπ) δεν παιρνω τον βασικο.

οποιος νομιζει παντως οτι θα παρει ενα δανειο για να παρει μια μηχανη (ειτε για την κ@υλα του ειτε για την δουλεια του) και η τραπεζα ή εμπορος θα του χαρισουν και 1-2 χιλιαρικα επειδη ειναι ομορφοπαιδο,να το ξεχασει.

ολες οι τραπεζες εχουν σαν στοχο το κερδος και ξερουν πολυ καλα να το διεκδικουν και να το παιρνουν. σκεφτειτε τις διαφημισεις. οι μισες ειναι για τραπεζες. πως βγαινουν αυτα τα λεφτα?

απο την ματαιοδοξια μας να παρουμε καλυτερο αμαξι/μηχανη/plasma/pc/ρουχα/gadgets, μεχρι την γεννα του παιδιου μας και την γενικοτερη ευτυχια που θελουμε να εχει η οικογενεια μας πηγαινοντας 10 μερες στην Ροδο διακοπες.

για μενα ΜΟΝΟ τα επαγγελματικα και τα στεγαστικα δανεια εχουν λογο υπαρξης.

1)θες να κανεις κατι σαν επαγγελματιας και θες μετρητα (τα οποια φυσικα υα πληρωσεις με το παραπανω ΑΝ η επιχειρηση παει καλα) αν οχι κλαφτα...
    2)θες να μπεις σε ενα σπιτι για να μην πληρωνεις νοικια ολη σου την ζωη και επιλεγεις να παρεις ενα δανειο και αυτα που πληρωνες στο νοικι τα δινεις μαζι με κατιτις παραπανω και αποπληρωνεις την δοση του δανειου και στο τελος σου μενει το σπιτι.

δουλεια και αποταμιευση. εκει ειναι το μυστικο.
    οπως λενε και στο χωριο μου: no pain, no gain.
    +100

Αρχικά δημιουργήθηκε από suzuki dr650se
    +100
    Μην τον πιστεύεις ρε, νταβατζής είναι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Σα να ακούω τη Παπαρήγα

Και δεν μου λες ρε Devils, οι υπόλοιπες επιχειρήσεις από ατομική μέχρι πολυεθνική τι στόχους έχουν? Τη ζημιά?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Σα να ακούω τη Παπαρήγα

Και δεν μου λες ρε Devils, οι υπόλοιπες επιχειρήσεις από ατομική μέχρι πολυεθνική τι στόχους έχουν? Τη ζημιά?

οχι ρε φιλε προς Θεου.
    απλα το λεμε με απλα λογια και κατανοητα γιατι καποιοι νομιζουν οτι τα δινουν τα μετρητα τους οι τραπεζες ετσι αβιαστα.

ουσιαστικα σου πουλανε χρημα (οπως ειπε και ο fantacid)
    και στο πουλανε ακριβα, στηριζομενοι στις καταναλωτικες σου "αναγκες".

οι αναγκες ειναι μεσα σε εισαγωγικα για ευνοητους λογους...

εχω χαζεψει κυριολεκτικα με την εκπομπη στον Αλφα.
    ο κοσμος ειναι πολυ ηλιθιος. τραγικα θα ελεγα.

εχουν απο 200 χιλ ο καθενας χρεη σε δανεια και καρτες και καθονται και ο ενας δεν εχει δουλεια, οι αλλοι κρατανε ζημιογονες επιχειρησεις, κλπ,κλπ...

ο συγχωρεμενος ο παππους μου ειχε πει μια κουβεντα. και νομιζω οτι ηταν σοφη.
    θα την μοιραστω μαζι σας και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

"οσο βλεπεις και ανοιγουν καινουργιες τραπεζες και γινονται συνεχως νεα υποκαταστηματα, ο κοσμος θα εχει λιγα.οταν δεις και κλεινουν οι τραπεζες, τοτε ο κοσμος θα εχει λεφτα στα χερια του. "

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δάνειο = +10% περίπου παραπάνω απο την αξία της μηχανής ... αν υπολογίσεις επιτόκιο, αξία χρήματος κτλ κτλ... συν άγχος για δόση δανείου... συν απώλεια κυριότητας μέχρι εξόφληση αν το καταναλωτικό βγεί στο μαγαζί αγοράς και οχι στο δικό σου όνομα.

Το καταναλωτικό πλέον συμφέρει αν θέλεις να το πάρεις ενώ όντως έχεις ενα μικρό ποσό στην άκρη και θες να έχεις και μια ελάφρυνση απο εφορία καθώς τέτοιες δόσεις μπαίνουν στην δήλωση και μειώνουν το εισόδημα σου... άρα και τον φόρο που θα έχεις.

Αγορά cash έχει το πλεονέκτημα οτι ..

1. Έχεις κυριότητα...πίστεψε με είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις οτι είναι δική σου η μηχανή και κανενός άλλου. Την κάνεις οτι θες και όποτε θες.

2. Δεν έχεις σχέση με τους κλέφτες που ονομάζονται τράπεζες...

3. Για ενα έτος ενα ποσό βγαίνει απο την δήλωση σου ώς αγορά και έχεις και πάλι μια μείωση (μεγάλη σχετικά) απο το καθαρό εισόδημα σου.

Θεωρώ και εγώ πως το καλύτερο είναι να έχεις ενα ποσό στην άκρη , να δώσεις αρκετά μπροστά και να πάρεις ενα πολύ μικρό δάνειο (στο όνομα σου όμως) και να έχεις και κυριότητα και όφελος στην δήλωση σου.

Οτι κάναμε δηλαδή πριν αρκετά χρόνια (15ετια και βάλε) όταν αγοράζαμε Ι.Χ. με γραμμάτια ακόμα και δίναμε το 40-50% μπροστά και το άλλο σε χρέος.

Gandalf

*************** www.motodevils.gr ***************

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    οχι ρε φιλε προς Θεου.
    απλα το λεμε με απλα λογια και κατανοητα γιατι καποιοι νομιζουν οτι τα δινουν τα μετρητα τους οι τραπεζες ετσι αβιαστα.

ουσιαστικα σου πουλανε χρημα (οπως ειπε και ο fantacid)
    και στο πουλανε ακριβα, στηριζομενοι στις καταναλωτικες σου "αναγκες".

οι αναγκες ειναι μεσα σε εισαγωγικα για ευνοητους λογους...

εχω χαζεψει κυριολεκτικα με την εκπομπη στον Αλφα.
    ο κοσμος ειναι πολυ ηλιθιος. τραγικα θα ελεγα.

εχουν απο 200 χιλ ο καθενας χρεη σε δανεια και καρτες και καθονται και ο ενας δεν εχει δουλεια, οι αλλοι κρατανε ζημιογονες επιχειρησεις, κλπ,κλπ...

ο συγχωρεμενος ο παππους μου ειχε πει μια κουβεντα. και νομιζω οτι ηταν σοφη.
    θα την μοιραστω μαζι σας και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

"οσο βλεπεις και ανοιγουν καινουργιες τραπεζες και γινονται συνεχως νεα υποκαταστηματα, ο κοσμος θα εχει λιγα.οταν δεις και κλεινουν οι τραπεζες, τοτε ο κοσμος θα εχει λεφτα στα χερια του. "

Το "προϊόν" που πουλάει η τράπεζα είναι χρήμα. Απ΄αυτό βγάζει κερδος και το αν είναι φθηνό ή ακριβό είναι αδιάφορο μιας και κανείς δεν σε χώνει μέσα σε μια τράπεζα με το ζόρι, όπως δεν σε χώνει μέσα σε ένα μαγαζί να αγοράσεις ένα X-Spirit/RX-7RR που έχει 400% ακριβότερα από ένα απλό κράνος.

Ο κόσμος σε μεγάλο βαθμό είναι ανόητος (σε ότι αφορά την διαχείρηση των οικονομιών του).

Ο συγχωρεμένος ο παππούς σου τα έλεγε με την σοφία των εμπειριών του μεσοπολέμου.
    Δυστυχώς ή ευτυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει και αν δεις πλέον να κλείνουν τράπεζες να αρχίσεις να φοβάσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γιατί ο κόσμος δεν θα κρατάει λεφτά στα χέρια του, αλλά τα @@ του αρχικά και μετά όπλα.
    Αν διαφωνείς μάλλον δεν έχεις ιδέα του τι συμβαίνει στην οικονομία του πλανήτη, με αφορμή την κατάρρευση της Lehman, όπως και τι θα συνέβαινε αν οι Βρεττανοί δεν κρατικοποιούσαν το μισό τους τραπεζικό σύστημα για να μην καταρρεύσει.

Το ποιό σοφό απόφθευγμα που έχω διαβάσει είναι απ΄τον Mark Twain "Η τράπεζα είναι κάποιος που σου προσφέρει μια ομπρέλλα όταν έχει ήλιο, και στην ζητάει πίσω όταν αρχίζει να βρέχει".
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2012, 21:13
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2010, 04:58
  3. Τι θα γινει με τους καγκουρες με τα αυτοκινητα;
    από OrEsTiS82 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 09:17
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2006, 12:47