Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μ'αρέσεις πάντως
Σα δε ντρεπεσε
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μ'αρέσεις πάντως
Σα δε ντρεπεσε
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε μου δεν συζηταμε για τα εξι χρονια αλλα την μια φορα που θα εισαι αφηρημενος,τρελλαμενος,κουρασμενος ,για εκεινη την φορα λοιπον χρειαζεται!η δικαιολογεια μηπως βραχυκυκλωσει και σβησει ο κινητηρας εν κινηση δεν στεκει,οσο για το ζεσταμα οπως ειπαν και αλλοι το μοτερ σβηνει μονο οταν βαλεις ταχυτητα οποτε δεν υπαρχει προβλημα,τεσπα ο καθενας εχει τη δικη του φιλοσοφια εγω παντως ρωτησα αν το εχει αντιμετωπισει κανενας και αν ξερει τη λυση,το ποιο ευκολο πραγμα ειναι να βγαλω το πλαινο σταντ τα βαλω πεταλια ποδηλατου και να το παρκαρω στο κρασπεδο!Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εγω παντως 6 χρονια τωρα δεν εχω ξεχασει ΠΟΤΕ το σταντ...
Τωρα τι να πω...Αν δε θυμασε και αυτο ,τοτε καλυτερα κατσε σπιτι σου γτ κατι αλλο φταιει...![]()
α! θα το φτιαξω το γ@μημενο απλα δεν ξερω ποσο χρονο θα μου παρει![]()
Καλο κουραγιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
α! θα το φτιαξω το γ@μημενο απλα δεν ξερω ποσο χρονο θα μου παρει![]()
![]()
![]()
Μου φαίνεται περίεργο ο διακόπτης να δουλεύει κανονικά και να μη σβήνει ο κινητήρας.
Εξηγούμαι:Απ' ότι λες, είτε κάτω ,είτε πάνω το σταντ, ο κινητήρας παίρνει κανονικά.
Άρα, ή ο διακόπτης είναι μόνιμα on (δηλ. επιτρέπει τη συνέχεια του κυκλώματος), ή κάπου έχεις βραχυκύκλωμα μέσω του οποίου παρακάμπτεται ο διακόπτης του σταντ.
![]()
Οχι σε όλα. Στο 1100 ας πουμε δεν δουλευει με το πλαινο σταντ, στο 1150 το διορθωσανε :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πληροφοριακά οι διακόπτες των σταντ σβήνουν το μηχανάκι οταν βάλεις ταχύτητα, με νεκρά δουλευει κανονικά.
εχωπολυμπουρδελομηχανακιτελικα![]()
Σωπα τωρα...Υπαρχουμε κ εμεις να σας κανουμε παρεα...Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
εχωπολυμπουρδελομηχανακιτελικα![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΝ δεν υπηρχαν τα ΚΤΜ,BMW και DUCATI να ασχολουνται λιγο μαζι μας οι υπολοιποι
τι ενδιαφερον θα ειχε η μοτοσυκλετιστικη ζωη???:rotflmao::rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
Οχι σε όλα. Στο 1100 ας πουμε δεν δουλευει με το πλαινο σταντ, στο 1150 το διορθωσανε :wacko:
[/SIZE]
μα εχει φροντισει γι αυτο η BMW kai δε χρειαζεται το σταντ αλλα και ουτε να εισαι πανω...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μα εχει φροντισει γι αυτο η BMW kai δε χρειαζεται το σταντ αλλα και ουτε να εισαι πανω...
![]()
Ελιωσααααααααα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
|ο διακοπτης δουλευει κανονικα,ανοιγει και κλεινει το κυκλωμα μεχρι την φισα που τον δοκιμασα ,απο εκει και περα βαση ηλεκτρικου σχεδιαγραμματος το ενα καλωδιο G/W (green white)καταληγει στην ασφαλειοθηκη και συγκεκριμμενα σε ενα ενσωματωμενο starter circuit relay που εχει μεσα σε μεγεθος καραμελλας και μαλλον κατι παιζει με αυτο, εκει χανω τα ιχνη του, γιατι με το πολυμετρο χτυπανε 4 εξοδοι απο την ασφαλειοθηκη,το αλλο καλωδιο ειναι κοινο για πολλες λειτουργιες B/Y (black yellow).Αρχικά δημιουργήθηκε από DAN_DAN
Μου φαίνεται περίεργο ο διακόπτης να δουλεύει κανονικά και να μη σβήνει ο κινητήρας.
Εξηγούμαι:Απ' ότι λες, είτε κάτω ,είτε πάνω το σταντ, ο κινητήρας παίρνει κανονικά.
Άρα, ή ο διακόπτης είναι μόνιμα on (δηλ. επιτρέπει τη συνέχεια του κυκλώματος), ή κάπου έχεις βραχυκύκλωμα μέσω του οποίου παρακάμπτεται ο διακόπτης του σταντ.
![]()
παντως δεν πρεπει να ειναι απλα ανοιξε κλεισε του διακοπτη αλλα να παιρνει εντολη και απο την νεκρα μεσω του ρελλε,μπελλαδες προβλεπω![]()
![]()
![]()
οι γνωσεις μου φτανουν μεχρι εκει,δεν ξερω να το μετρησω ειναι ενσωματωμενο πανω στην πλακετα.Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
To relay δουλεύει σωστά;
Σε βλεπω να καταληγεις στην λυση μου...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
οι γνωσεις μου φτανουν μεχρι εκει,δεν ξερω να το μετρησω ειναι ενσωματωμενο πανω στην πλακετα.:rotflmao:
![]()
Να ρωτήσω κάτι. Μιλάμε για το ZZR 1100 του προφίλ σου;Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
οι γνωσεις μου φτανουν μεχρι εκει,δεν ξερω να το μετρησω ειναι ενσωματωμενο πανω στην πλακετα.
ναι φιλε μου 96 μοντελλοΑρχικά δημιουργήθηκε από DAN_DAN
Να ρωτήσω κάτι. Μιλάμε για το ZZR 1100 του προφίλ σου;