:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θά'θελε πολύ να έχει τ'αγγούρια της πάντως...!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θά'θελε πολύ να έχει τ'αγγούρια της πάντως...!![]()
εσυ μην ακουσεις για αγγουρι....αμεσως....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Μήπως θυμάσαι μάρκα-χρώμα-μέγεθος?![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μου ειχε τυχει και μενα στο κερατσινι! ημουν με το φορτηγο της δουλειας και οταν σταματησα κυριολεκτικα στον προφυλακτηρα του με αρχισε στα μπινελικια και μου ελεγε οτι για να πηγαινει στο αντιθετο ρευμα υπηρχε λογος και επρεπε να κανω στην ακρη να περασει αφου μου επεξε τα φωτα (τοσο θρασος ειχε!!!). μολις του απαντησα αναλογα και αρνηθηκα να κανω στην ακρη αρχισε να μου κανει τσαμπουκαδες και να μου κλωτσαει το αμαξι! αφου αρπαξα ενα στυλιαρι που ειχα προχειρο και εκανα μερικες αναφορες στη μανα την κορη την αδερφη και τη γυναικα του το θεμα εληξε ομορφα και ωραια και ο καθενας πηγε στη δουλεια του!
να υποθεσω οτι το λυσατε ειρινικα το θεμα δλδ ο τυπος στη ασφαλτο με μερικα πα'ιδια σπασμενα--σπασμενο κεφαλι και εσυ με ενα χαμογελο στα χειλη.....Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
μου ειχε τυχει και μενα στο κερατσινι! ημουν με το φορτηγο της δουλειας και οταν σταματησα κυριολεκτικα στον προφυλακτηρα του με αρχισε στα μπινελικια και μου ελεγε οτι για να πηγαινει στο αντιθετο ρευμα υπηρχε λογος και επρεπε να κανω στην ακρη να περασει αφου μου επεξε τα φωτα (τοσο θρασος ειχε!!!). μολις του απαντησα αναλογα και αρνηθηκα να κανω στην ακρη αρχισε να μου κανει τσαμπουκαδες και να μου κλωτσαει το αμαξι! αφου αρπαξα ενα στυλιαρι που ειχα προχειρο και εκανα μερικες αναφορες στη μανα την κορη την αδερφη και τη γυναικα του το θεμα εληξε ομορφα και ωραια και ο καθενας πηγε στη δουλεια του!
ωραια πραγματα μετα πως να μη πας χαρουμενος για δουλεια.......
παντα τετοια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχει συμβει στη τελευταια αριστερη παρατεταμενη- τυφλη στροφη περιφερειακη Υμηττου με κατευθυνση προς μαρκοπουλο να ερχεται στην αριστερη λωριδα αυτοκινητο καταπανω μου....σκεψου με τη μηχανη να στριβεις και με 150-160 πλαγιασμενος...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ευτυχως ημουν μς αυτοκινητο και πηγαινα χαλαρα αλλιως να ειχαμε συνεργασια κωλος-μουρη αυτοκινητου απο διαφορετικες μαρκες........
Γνωστή μου πήγαινε για Τρίπολη από Άργος και μπήκε στο ρεύμα για Κόρινθο, αφού κατάλαβε την μαλακία της αγχώθηκε και στούκαρε μόνη της.....ακόμα να καταλάβω το πως![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Γνωστή μου πήγαινε για Τρίπολη από Άργος και μπήκε στο ρεύμα για Κόρινθο, αφού κατάλαβε την μαλακία της αγχώθηκε και στούκαρε μόνη της.....ακόμα να καταλάβω το πως![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
![]()
Μόνο ένα έβαλες??? πολλά θέλει....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()