Δικάβαλο;Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μαζι θα παμε
![]()
![]()
Δικάβαλο;Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μαζι θα παμε
![]()
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
τσου ο καθενας με το δικο τουΑρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Δικάβαλο;![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αν και την Επίδαυρο δεν την συμπάθησα ποτέ με μηχανή, ενώ με το αυτοκίνητο ΜΕ αρέσει πολύ, μια που την Κυριακή δεν προβλέπεται μετακίνηση εκτός τοιχών, λέω να την κάνω την αμαρτία να δω την ανάρτηση και σε δύσκολο δρόμο... Τι στο καλό, το πολύ πολύ όταν ντύνεστε να γυρίσετε, να πιώ ένα εσπρεσάκι στο πόδι.
Παιζει να (προσπαθησω να ) ακολουθησω και εγω για ενα καφεδακι. Το πολυ πολυ να το πιω με τον Amyrou.![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
κανονιστε και μια τετοια βολτα για την κυριακη δουλευω τα σαββατα
Αφού θα παίξουν αργοί στην παρέα, παίζει να έρθω κι εγώ...
![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
οχι για σενα,για τη φουκαριαρα την αναρτησηΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Αν και την Επίδαυρο δεν την συμπάθησα ποτέ με μηχανή, ενώ με το αυτοκίνητο ΜΕ αρέσει πολύ, μια που την Κυριακή δεν προβλέπεται μετακίνηση εκτός τοιχών, λέω να την κάνω την αμαρτία να δω την ανάρτηση και σε δύσκολο δρόμο... Τι στο καλό, το πολύ πολύ όταν ντύνεστε να γυρίσετε, να πιώ ένα εσπρεσάκι στο πόδι.![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
δεν πιεζει κανεις κανεναν.να φτασουμε και να πιουμε καφε παμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Ψήνομαι. Χαλαρά, όμως, ε?
εσυ γιατι δεν την κανονιζεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolas1709
κανονιστε και μια τετοια βολτα για την κυριακη δουλευω τα σαββατα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Αφού θα παίξουν αργοί στην παρέα, παίζει να έρθω κι εγώ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε ΜΑΛΑΚΑ τρούπερ.... Αν είναι για έναν καφέ στο στορκ να γράφονται 7 σελιδες σε μία μέρα....
μην κάνεις καμιά μαλακία και ξεκινήσεις κανα ταξίδι για Σαλονίκη.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγώ εκτός από προπόνηση, δεν νομίζω ότι έχω και λάστιχα πλέον... (ρε αχρηστε ρέιν, κανα χάρτη για να μειώσουμε τα άλογα δεν θα βρούμε; ) Ασε που τα Στορκ ειναι για αγωνιάρηδες....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε ΜΑΛΑΚΑ τρούπερ.... Αν είναι για έναν καφέ στο στορκ να γράφονται 7 σελιδες σε μία μέρα....
ναι...
μην κάνεις καμιά μαλακία και ξεκινήσεις κανα ταξίδι για Σαλονίκη.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οοοοοχι
Εγώ εκτός από προπόνηση, δεν νομίζω ότι έχω και λάστιχα πλέον...φτηνες δικαιολογιες (ρε αχρηστε ρέιν, κανα χάρτη για να μειώσουμε τα άλογα δεν θα βρούμε; ) Ασε που τα Στορκ ειναι για αγωνιάρηδες.... μα εσυ εισαι στο 10 καλη μου!!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
Πολύ καπνίζεις.... δεν έμαθες για την magic life;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Tι είν'αυτό;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πολύ καπνίζεις.... δεν έμαθες για την magic life;![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu