Εδω και περίπου 2 μηνες εμφανίστηκε ξαφνικά ενα θεμα με το ρελαντί του Yamaha R6 08 που εχω.
Στην αρχη δεν ειχα δωσει και πολυ σημασία γιατι το φερόμενο δεν ηταν πολυ έντονο.
Το πρόβλημα ξεκινισε οταν ενα πρωινό που πήγα να την ξεκινισω δεν πηρε μπροστά με την πρωτη αλλα έσβησε...
Έδωσα λίγο γκαζι και ολα ΟΚ πηρε μπροστά και έφυγα..
Επητα απο αυτο , επρεπε να δινω και λίγο γκαζι για να την βάλω μπρωστα και για 30" μεχρι να ζεσταθει λυγο και να κρατάει ρελαντι γιατι αλιος εσβηνε...
Τοις τελευταίες μερες δεν κραταει ρελαντι οταν ξεκινάω το πρωί παρα μονο εαν περάσουν κανα 2 λεπτα και ξεκινισω! και επίσης οταν την σβήσω μετα απο μια μικρη διαδρομή , υπαρχει περίπτωση να μην κρατισει ρελαντι... δηλαδή μπορεί να ξεκινισω και εαν κλείσω το γκαζι σβήνει... θελει μερικα λεπτα να δουλεψει μεχρι να το κρατα.
Απο οτι εχω παρατηρήσει, κλείνοντας το γκαζι οι στροφες δεν μενουν στις 1500 αλλα πέφτουν χαμηλότερα και σβήνει...
Ειμαι στην Εύβοια και δεν ειναι ευκολο να το παω και να το αφησω στον μαστορα στην Αθηνα για να το κοιτάξει, οποτε ακουω ιδεες μεχρι να αποφασίσω εαν ειναι κατι σοβαρο...