Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Δεν κρατάει ρελαντί, yamaha R6

Δεν κρατάει ρελαντί, yamaha R6

Εδω και περίπου 2 μηνες εμφανίστηκε ξαφνικά ενα θεμα με το ρελαντί του Yamaha R6 08 που εχω.
    Στην αρχη δεν ειχα δωσει και πολυ σημασία γιατι το φερόμενο δεν ηταν πολυ έντονο.
    Το πρόβλημα ξεκινισε οταν ενα πρωινό που πήγα να την ξεκινισω δεν πηρε μπροστά με την πρωτη αλλα έσβησε...
    Έδωσα λίγο γκαζι και ολα ΟΚ πηρε μπροστά και έφυγα..
    Επητα απο αυτο , επρεπε να δινω και λίγο γκαζι για να την βάλω μπρωστα και για 30" μεχρι να ζεσταθει λυγο και να κρατάει ρελαντι γιατι αλιος εσβηνε...
    Τοις τελευταίες μερες δεν κραταει ρελαντι οταν ξεκινάω το πρωί παρα μονο εαν περάσουν κανα 2 λεπτα και ξεκινισω! και επίσης οταν την σβήσω μετα απο μια μικρη διαδρομή , υπαρχει περίπτωση να μην κρατισει ρελαντι... δηλαδή μπορεί να ξεκινισω και εαν κλείσω το γκαζι σβήνει... θελει μερικα λεπτα να δουλεψει μεχρι να το κρατα.
    Απο οτι εχω παρατηρήσει, κλείνοντας το γκαζι οι στροφες δεν μενουν στις 1500 αλλα πέφτουν χαμηλότερα και σβήνει...
    Ειμαι στην Εύβοια και δεν ειναι ευκολο να το παω και να το αφησω στον μαστορα στην Αθηνα για να το κοιτάξει, οποτε ακουω ιδεες μεχρι να αποφασίσω εαν ειναι κατι σοβαρο...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    πότε ρύθμισες βαλβίδες τελευταία φορά?
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    πότε ρύθμισες βαλβίδες τελευταία φορά?

+600
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Παιδιά εχω 14.000 χμ
    Οπότε δεν έχουν ρυθμιστεί ακόμα.

file afto pou les einai ligo spanio gia ta yamaha .. kai ego exo ena r6-03 alla pote den mou parousiase tertoio i paromio provlima ... kai apo alla paidia pou ksero den exei kanenas tetoio problima .... oi strofes tou kinitira prepei na einai sto relanti konta stis 750-100 kai oxi 1500 einai poli psila ..
    apo oti ksero afta exoun aftomato chock (aera ) ara den titete tetoio thema .. an thes mia simvouli des to me ton mixanikosou pou safos kserei poio polla apo emas edo mesa .
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Μέλος, σκέτο
    Μήπως, λέω, έχει πέσει η μπαταρία και τώρα που πιάνουν και τα κρύα λίγο-λίγο, δεν μπορεί να ...ανταπεξέλθει;

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Μήπως, λέω, έχει πέσει η μπαταρία και τώρα που πιάνουν και τα κρύα λίγο-λίγο, δεν μπορεί να ...ανταπεξέλθει;
    Αυτο δε δικαιολογεί το ότι όταν πάρει μπρος δεν κραταει ρελαντί. Από τη στιγμή που πάρει μπρος, η μπαταρία βγαίνει από το παιχνίδι γιατί υπάρχει αρκετό ρεύμα για τα ηλεκτρονικά της ανάφλεξης από τα πηνία. Μακάρι να είναι απλώς μπαταρία αλλά δε νομιζω
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Racefit Growler...τελος!!
    παιδες ξεχνατε οτι τα r6 ειναι αναμεσα στα μηχανακια που εχουν προβλημα με tps?
    αγορινα τραβα στα κεντρικα yamaha να στο κοιταξουν...το πιο πιθανο οταν ενα yamaha δεν κραταει ρελαντι κ σβηνει οταν κλεινεις το γκαζι ειναι tps

Καλημερα μολις ρωτησα μηχανικο και μου ειπε τα εξης: ειναι αδυναμη η μπαταρια σου και γι' αυτο δε μπορει να κρατησει ρελαντι.
    Δεν εχει να κανει με το tps, δεν υπαρχει στα Ρ6 προβλημα με tps, δεν εχει συμβει ποτε.Το συγκεκριμενο θεμα υπηρχε σε μερικα tdm mexri 2006 μοντελο,σε Ρ1 μεχρι 2005 και σε xt660.
    Με μια καλη φορτιση (αυτο συνεπαγεται μια βολτα απο το μηχανικο σου για φορτιση σε μηχανημα τυπου ζελε.....)η μπαταρια μπορει να στρωσει,υπαρχει ομως περιπτωση να εχουν χαλασει τα στοιχεια της και να δειχνει οτι εχει φορτισει πληρως αλλα να αδυνατει να κρατησει το φορτιο της.ολα αυτα ομως θα τα δει μολις φορτιστει και μετρηθει με πολυμετρο κατα την εκκινηση του κινητηρα καθως & στη λειτουργια του....
    ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Για να δείς αν φταίει η μπαταρία δοκίμασε να συνδέσεις μια καλή παράλληλα με τη δική σου. Αν το ρελαντί στρώνει άλλαξε μπαταρία. Αν όχι έλεγξε TPS ή βαλβίδα ρελαντί αν υπάρχει. Επίσης τσέκαρε αισθητήρα θερμοκρασίας ψυκτικού

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    pantos an otan to vazeis mprosta kryo,logika eprepe to tsok na anevasei strofes mexri na zestanei to moter...esy les oti den krataei relanti kan apo kryo.Tha koitaga to wax unit tou tsok...kai apla vevea tha rythmiza kai ligo psilotera to relanti....vevea molis skefthka oti to r6 einai
    hlektrogkazo opote mporei na mhn isxyoyn ayta!
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Καλημερα παιδια!
    Ευχαριστω πολυ για τις απαντισεις!
    Γυνετε να ελανξω την μπαταρια με πολυμετρο?
    Μακαρι να ηταν η μπαταρια, αλλα δεν δυχνει συμαδια πτοσης , τα φωτα αναβουν κανονικα και οταν δεν δουλευει, σην οτι εχθες του καραταγα το γκαζι 3 λεπτα , εφτασε 70c ξεκινισα να φυγω και παλι εσβινε μολις εκληνα το γκαζι τελειος...
    Μαλων δεν γλιτονω την επισκεψη στην αθηνα στον μηχανικο.
    Παντος ενας μηχανικος που εχουμε στην περιοχη, ο οποιος δεν μπορει να την αναλαβει, μου ειπε οτι μπορει να φτεει η βανζινη και να εχει επιρεασει τον αισθιτηρα λ .
    Βεβεα μονο BP βαζω...
    Περιμενω να τελειοσω αυτη που εχω μεσα ( BP απλη) για να βαλω ultimate.

Racefit Growler...τελος!!
    ασταθες ρελαντι κ σβησιμο & σβησιμο στο κλεισιμο γκαζιου-----> TPS λεμεεεεεεε
    κλασικο yamaha προβλημα

Εαν εχει να κανει με το TPS τι να περιμένω? θελει αλλαγή? θα παει πολλα το μαλλί?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Εγγύηση;;;;;;;;

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Dakar - Δεν κρατάει ρελαντί
    από mike1821 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2006, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία