Μήπως εννοεί τα κιλά του VStrom ;Αρχικά δημιουργήθηκε από akisjg
Ωστόσο η άδεια κυκλοφορίας λέει 230....![]()
Μετα τα διοδια της αττικης οδου απο ελευσινα προς αθηνα που ειναι λιγο ανηφορικος ο δρομος.
Λιγο μετα επιασα 273 αλλα η ρημαδα καμερα εκλεισε και δεν εγραψε.
http://www.youtube.com/watch?v=Jjk5enyrPIE
Και αμα βρει καλη ασφαλτο σηκωνει μουρη.
http://www.youtube.com/watch?v=cFQyeuTNCzQ
This video has been removed by the user.
Διορθωθηκε.
Εγω είδα αλλα δεν νομίζω να τα ξαναδώ!! με το΄ολόσωμο φερινγκ που εβαλα 228 ( Στην ευθεια μετα την εξοδο για ΤΡΙΠΟΛΗ με λίγο κόντρα αέρα και χωρίς τριβάλιτσο!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Kai to 650 ήταν και με τις μπαγκαζιέρες που έχεις στο avatar ?![]()
![]()
![]()
Bandit 650 s ABS K7
H σύγκριση εχει λόγο ύπαρξης μόνο μεταξύ bandit, μια και τα κοντερ τους κλέβουν ασύστολα!
Του φίλου μου του Μήτσου γράφει εύκολα 235 με μπαγκαζιέρα πίσω... με 78 άλογα τροχό ειναι φυσικό οτι τα πραγματικά χλμ είναι κάπου 20 κάτω.
Πάντως του Ζ750 κλέβει ακόμα περισσότερο!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Με το gps του κινητού, στα 200 κλέβει 10 χιλιόμετρα το κοντέρ, πραγματικά δλδ 190, αν το κινητό είναι ακριβές και αυτό... Αλλά μάλλον τότε που το μέτρησα είχα το ένα δόντι παραπάνω πίσω και ήταν πιο μακρύ, θα το ξανακάνω για επιβεβαίωση.
Στα 271 το gps εδειξε 249. Οση ακριβεια μπορει να εχει για το λογο οτι το gps αργει λιγο να μετρησει και σε αυτη την ταχυτητα μενεις ελαχιστα λογο κινησης.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
984 kmh στην ευθεια για Ρωμη.
Μέσα σε αεροπλάνο το είχες ?![]()
![]()
Ηλίας
Όχι, από αεροπλάνο το έριξε...Αρχικά δημιουργήθηκε από dosko
Μέσα σε αεροπλάνο το είχες ?
Βαζετε και 4η για να πιασετε αυτες τις τελικες...??? χεχεχε....![]()
ρε βάλτε κανά τζιπιες κ μετρήστε τα.
άντε πριν μας ζώσουν τα φίδια!![]()
σημερα στην ευθεια προς το αεροδρομιο ειδα 231 και ειχα λιγο ακομα. Παντως αρκετα πιο σταθερο απο οτι περιμενα. θελω να το ξαναδω απο το αντιθετο ρευμα που εχει και λιγο κατηφορα με το gps ομως πανω για να δουμε τα πραγματικα!
το δικο μου παει οσο μπορει να αντεξει το κεφαλι μου στην ανεμοπιεση. και κατι πολυ σημαντικο. αν κοιταω το κοντερ ενω παω με 200 πχ ο τυπος με το κουτι μπροστα μου θα αλλαξει σιγουρα λουριδα κυκλοφοριας χωρις να τον παρω χαμπαρι και αν δε με σκοτωσει θα μου πει: ετρεχες πολυ και δε σε ειδα. απαντηση που την εχω ακουσει ηδη![]()
GSF 650 N