Σελίδα 160 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 60110150155156157158159160161162163164165170210 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.386 έως 2.400 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

ρε γαυροι ο Σοφο οντως εχασε 800 κιλα η τον κανει να φαινετε πιο αδυνατος η εμφανιση με τις ριγες???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σοβαρα παντως καλα εκανε το παλλικαρι...θα ηταν κριμα να κατεστρεφε την καριερα και την ζωη του λογω μαλακιων...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απο κλο κλο πολυ και απο αυγο τιποτα...ρε Τακη σου παραθετω δικα σου γραφομενα...αποφασισε τελικα...την μια λες οτι σου ειναι αδιαφορο ενω 2 σελιδες πριν και ασχοληθηκες και σχολιασες...ποιο υσχιει να καταλαβουμε και εμεις...η αποψη σου και η αποψη μου μπορει να ειναι διαφορετικες σε πολλες περιπτωσεις...οσο αφορα αποφασεις που ειναι στην κριση του διαιτητη...για τα υπολοιπα υπαρχουν γραμμενοι κανονισμοι που κανεις μας δεν μπορει να αμφισβητησει...αρκει να του γνωριζει καποιος βεβαια...

το κολοτουμπα εχει αναφερθει πολλες φορες απο πολλους...και απο εσενα προς εμενα αρκετες φορες...δεν καταλαβαινω τον χαρακτηρισμο που αναφερεις...πες μου πως πρεπει να λεω καποιον που την μια λεει κατι και αμεσως την επομενη κατι αλλο (συνηθως αναιρει τα πρωτα) και εγω μαζι σου...

γεια σου Σαββα...

Ρε συ.....

Το οτι σχολιασα δεν σημαινει οτι δεν μου ειναι αδιαφορο αν εβγαζε κιτρινη στον Ντου-Ντου ( λαθος αν θα το εκανε για εμενα γιατι ηταν ακομα στην κινηση ασχετα αν βγηκε εκτος οριων και του γυρισε η μπαλα στο καπακι στα ποδια του....) με την τροπη που ειχε παρει ο αγωνας....

Πως αλλιως να σου το δωσω να καταλαβεις ...???

Να το ζωγραφισω και εγω.....????

Τι πρεπει τωρα... Να κατσουμε βραδιατικα να αναλυουμε κανονισμους...????

Κωλοτουμπα στα λεγομενα μου δεν εχω κανει πουθενα.....

Εσυ διαβαζεις βιαστικα και εχεις καταλαβει λαθος ......

Κατα τα αλλα......

Τωρα απο εκει και περα θες να ανοιξουμε διαλογο με αυτα που φανταζεσε ....

Οτι θα ελεγα....

Τι να λεμε τωρα ρε φιλε...???

Τα περι χαρακτηρισμου αστο σε τοπικο εκνευρισμο μου.... Παραπανω ας μην παμε.... Τεσπα...

ΤΖΟΡΒΑ........

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ΤΖΟΡΒΑ........

εντω μεταξυ...δεν ξερω αν βλεπατε απο την αρχη....
    αλλα ολα τα λεφτα στο διαλογο νινη - δαρλα.....

περπατουσαν εκει στην σεντρα μπροστα και δειχνει προφιλ τον νινη και λεει....

πουστηδες..καριοληδες ολοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δειτε το ..χωρις πλακα

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ρε συ.....

Το οτι σχολιασα δεν σημαινει οτι δεν μου ειναι αδιαφορο αν εβγαζε κιτρινη στον Ντου-Ντου ( λαθος αν θα το εκανε για εμενα γιατι ηταν ακομα στην κινηση ασχετα αν βγηκε εκτος οριων και του γυρισε η μπαλα στο καπακι στα ποδια του....) με την τροπη που ειχε παρει ο αγωνας....

Πως αλλιως να σου το δωσω να καταλαβεις ...???

Να το ζωγραφισω και εγω.....????

Τι πρεπει τωρα... Να κατσουμε βραδιατικα να αναλυουμε κανονισμους...????

Κωλοτουμπα στα λεγομενα μου δεν εχω κανει πουθενα.....

Εσυ διαβαζεις βιαστικα και εχεις καταλαβει λαθος ......

Κατα τα αλλα......

Τωρα απο εκει και περα θες να ανοιξουμε διαλογο με αυτα που φανταζεσε ....

Οτι θα ελεγα....

Τι να λεμε τωρα ρε φιλε...???

Τα περι χαρακτηρισμου αστο σε τοπικο εκνευρισμο μου.... Παραπανω ας μην παμε.... Τεσπα...

αυτο και τελος απο εμενα...το ματς δεν κριθηκε στην διαιτησια...η καρτα ηταν γιατι δεν του γυρισε η μπαλλα αλλα την κλωτσησε δυνατα και μακρυα 3-4? μετρα αφου ειχε βγει πλαγιο αουτ...εκει μπηκαν στο παιχνιδι τι λενε οι κανονισμοι...το τι ελεγε ο Βασια μπορει να σου ηταν αδιαφορο (αν καταλαβα καλα) αλλα το σχολιασες (αφου εγραψες) και μαλιστα με ειρωνικο τροπο...εγω το μονο που ανεφερα και τονισα ηταν οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο κρατικο καναλι με φιλογαυρους σπικερς και σχολιαστες βαλανε καποιον αντικειμενικο που ελεγε οτι εβλεπε χωρις να εχει αμφιβολιες...ναι ηταν αλλα ισως μπορει κλπ κλπ...καποιον που με το που γινοταν μια φαση η ενα μαρκαρισμα απο τα επιφωνηματα του καταλαβαινες οτι δεν ειναι με κανεναν...καμμια σχεση με Μιχους και σια δηλαδη...εσυ πηγες να το βγαλεις οτι δεν ηταν...αυτο γινετε οταν δεν ακους αυτα που θελεις (δεν μειλαω για εσενα)...δεν φανταζομαι ποτε κατι...και οπως ειδες δεν ξαναεγραψα πουθενα για την φαση του Μητρογλου αφου μου ειπες οτι δεν ηταν τιποτα και δεν αναφερθηκες τελικα καθολου...απλα αναφερω και αναπαραγω αυτα που θεωρω λαθος τονιζοντας το σωστο...αυτα...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Τζιμπρίλ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	avt44.gif 
Προβολές:	80 
Μέγεθος:	29,8 KB 
ID:	181910
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Γκάμπριελ...

Όνομα:	518.gif 
Προβολές:	79 
Μέγεθος:	34,7 KB 
ID:	181911
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ΤΖΟΡΒΑ........

+10000 Ψυχαρα

και αν προσεξες στη αρχη που ηταν οι παικτες με τις φορμες μεσα στο γηπεδο...ο Νινης φορουσε ακουστικα...κοιταζει τις εξεδρες και κατι λεει...διαβαζοντας τα χειλια του ηταν ολοφανερο τι ακριβως ειπε

Βύντρα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	f010.gif 
Προβολές:	81 
Μέγεθος:	2,8 KB 
ID:	181912
    moto perpetuo

hasta luego.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    εντω μεταξυ...δεν ξερω αν βλεπατε απο την αρχη....
    αλλα ολα τα λεφτα στο διαλογο νινη - δαρλα.....

περπατουσαν εκει στην σεντρα μπροστα και δειχνει προφιλ τον νινη και λεει....

πουστηδες..καριοληδες ολοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δειτε το ..χωρις πλακα

με προλαβες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Βύντρα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αεκ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	aek.jpg 
Προβολές:	80 
Μέγεθος:	45,8 KB 
ID:	181913

Άντε μπράβο,έρχεσαι στα ίσα σου σιγά σιγά....ασχολείσαι πάλι με σοβαρές ομάδες.:rotflmao: :rotflmao:

Δε με λες,στο μπάσκετ τι έγινε ρε συ,κερδίσατε πάλι;
    moto perpetuo

hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Άντε μπράβο,έρχεσαι στα ίσα σου σιγά σιγά....ασχολείσαι πάλι με σοβαρές ομάδες.:rotflmao: :rotflmao:

Δε με λες,στο μπάσκετ τι έγινε ρε συ,κερδίσατε πάλι;
    δεν ξερω...αφου ξερεις δνε με ενδιαφερει το αθλημα...

μαλακα εχεις μεγαλο προβλημα λεμε...αντε να κανεις μοκο για το σημερινο τσιμπουκι καθεσε και κανεις πλακα στον Βαγγελη (και σε εμενα ενοιοτε) για την Αεκ που δεν ασχολουμαστε βαζοντας βαθμολογιες...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ασε που τωρα θα πρεπει να υπομηνεις και τον Μπαναωτη...και στο μπασκετ πουτσα φαγατε...και pls μην μου βαλεις την βαθμολογια και στο μπασκετ....εκει να δεις ποσο στην μπουτσα μου τον εχω γραμμενο τον Χατζηχρηστο με το πως καταντησε την ομαδα...θα προτινα να πεσουμε απο τωρα στην Α2 για να μην ξευτιλιστει τελειως ως η πρωτη ομαδα που δεν εκανε καμμια νικη...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν ξερω...αφου ξερεις δνε με ενδιαφερει το αθλημα...
    Άσε μωρή κουφάλα που δε σ' ενδιαφέρει.Αλλά ναι...επειδή δεν πάει καλά η ΑΕΚ ε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

hasta luego.

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47