Η απαντηση μου στα πρωτα λεγομενα σου ( καλα θεμα διαιτησιας σιγουρα δεν τιθετε..) δεν αφορουσε τα λεγομενα του Βασια ως προς τις παρατηρησεις του στην κιτρινη του ντουντου...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αυτο και τελος απο εμενα...το ματς δεν κριθηκε στην διαιτησια...η καρτα ηταν γιατι δεν του γυρισε η μπαλλα αλλα την κλωτσησε δυνατα και μακρυα 3-4? μετρα αφου ειχε βγει πλαγιο αουτ...εκει μπηκαν στο παιχνιδι τι λενε οι κανονισμοι...το τι ελεγε ο Βασια μπορει να σου ηταν αδιαφορο (αν καταλαβα καλα) αλλα το σχολιασες (αφου εγραψες) και μαλιστα με ειρωνικο τροπο...εγω το μονο που ανεφερα και τονισα ηταν οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο κρατικο καναλι με φιλογαυρους σπικερς και σχολιαστες βαλανε καποιον αντικειμενικο που ελεγε οτι εβλεπε χωρις να εχει αμφιβολιες...ναι ηταν αλλα ισως μπορει κλπ κλπ...καποιον που με το που γινοταν μια φαση η ενα μαρκαρισμα απο τα επιφωνηματα του καταλαβαινες οτι δεν ειναι με κανεναν...καμμια σχεση με Μιχους και σια δηλαδη...εσυ πηγες να το βγαλεις οτι δεν ηταν...αυτο γινετε οταν δεν ακους αυτα που θελεις (δεν μειλαω για εσενα)...δεν φανταζομαι ποτε κατι...απλα αναφερω και αναπαραγω αυτα που θεωρω λαθος τονιζοντας το σωστο...αυτα...
![]()
![]()
Αφορουσε την φανερη απογοητευση του σε καποια κοψιματα ( για τον οποιοδηποτε λογο ) σε επιθεσεις του παο...
Αυτο εννοουσα οταν ειπα....( Ασχετα με την διαφωνια μας στο θεμα ντου-ντου που ημουν σιγουρος οτι θα εξελιχθει για αυτο τονισα και το τεσπα...Και κατι κριμα.....κριμα ..... Του ξεφυγαν σε κομμενες επιθεσεις του βαζελου.......Αλλα δεν το κανουμε θεμα..........Τωρα αν χαριστικε στον Ντουντου εγω λεω οχι αλλα τεσπα.......)
![]()
![]()