Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Στρωσιμο νεου hornet

Στρωσιμο νεου hornet

Μπορει να με βοηθησει καποιος και να μου πει πως να κανω ενα καλο στρωσιμο της καινουργιας μου μηχανης??Ρωταω γιατι 1 φορα περνω τετρακιλινδρο και δεν ξερω τι παιζει!Ο αντιπροσωπος μου ειπε 1200 χιλιομετρα και μεχρι 6000 στροφες...Ειναι καλα τοσο η θελει πιο πολυ στρωσιμο και με πιο λιγες στροφες?Εντωμεταξυ πριν ειχα ενα er6n και τωρα το hornet μεχρι τις 6000 που το εχω ανοιξει γιατι στρωνει μου φαινεται σκουτερ!!Το αλλο σκοτωνε απο χαμηλα ενω αυτο φαινεται να μην σηκωνει με τιποτα ταχυτητα!Τετρακιλινδρο θα μου πεις αλλα δεν το περιμενα και τοσοο αργο στα χαμηλα!Ελπιζω απο τις 6000 και πανω να πεταει πραγματικα για να τα ξεχασω ολα αυτα!!

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Απλά αποφεύγεις απότομες επιταχύνσεις στα πρώτα χιλιόμετρα.Μην μασάς δέν σπάει.
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Η πολη κανει καλο στο στρωσιμο , λογο αλλαγων ταχυτητων αλλα κ βολτουλες μεχρι κορινθο χρειαζοντε?
    Απο περιεργεια επειδη κοιταω για στριτ, γιατι εδωσες το er6 για το χορνετ?????
    love will save the planet,hate is a good start.

Το εδωσα γιατι μ αρεσε εμφανισιακα,ηθελα τετρακυλινδρο,ηθελα περισσοτερη δυναμη,περισσοτερη αξιοπιστια και το βρηκα σε τρομερη ευκαιρια για καινουργιο!Ασε που το er6n ειναι καταπληκτικο μηχανακι αλλα δεν ειναι εμπορικο!Οποτε απο Ιανουαριο θα επεφτε πολυ η τιμη του και δυσκολα θα το πουλουσα!Ετσι με την πρωτη καλη ευκαιρια το εδωσα για να παρω το μοντελο ου μ αρεσε πολυ!Ελπιζω να σε καλυψα!Παντως δεν με βοηθατε σχετικα με το στρωσιμο!Δεν εχει καποιος hornet να μου πει συγκεκριμενα πραγματα για το στρωσιμο??Γιατι τα γενικα που μου λετε τα ξερω και εγω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    γιατι εδωσες το er6 για το χορνετ?????

Για να μην ανοιγω νεο ποστ θα θελα να ρωτησω κατι!Στις 4000 με 5000 στροφες συντονιζει μηπως και ακουγεται ενας θορυβος απο το κοντερ??

Νέο μέλος
    Εγω που το εχω το μηχανακι το πηγαινα χαλαρα μεχρι τα 2500κμ μετα κανονικα και ειναι μια χαρα.
    Κατι ειχα ακουσει για προοδευτικο στρωσιμο αλλα δεν το εκανα μου φανηκε υπερβολικο.
    Η αληθεια ειναι οτι στις χαμηλες παει χαλαρα μετα δινει λιγο αποτομα ¨)

georgefr ειχα το ιδιο προβλημα και βασικα οσους ξερω και εχουν αυτο το μηυχανακι αντιμετωπισαν το ιδιο. Μου το εμφανισε στα 3000+κμ... βασικα δεν κανουν καλη επαφη τα πλαστικα πισω απο το κοντερ. Αγορασα σπρει σιλικονης μπας και φτιαξει αλλα @@ και τελικα το ανοιξα και σφηνωσα ενα κομματακι χαρτοπετσετα μεσα και τελος :rotflmao:

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Έχει διαβάσει κανείς απο εσάς το manual ρε παίδες

@georgefr : Ναι αλλά το διώρθωσα

Και πού'σε ΤΑ HONDA ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΙΖΟΥΝ

Μην ακούσω πάλι οτι τα παλιότερα μοντέλα δεν τα έκαναν αυτά και οτι τα 07 και μετά το κάνουν γιατί είναι φτιαγμένα στην Ιταλία γιατί και τα παλιότερα εκεί τα έφτιαχναν (μάλλον τα συναρμολογούσαν και τα συναρμολογούν ακόμη)

Kαι εσυ οπως ο προηγουμενος φιλος το διορθωσες??Απλα ανοιξες το κοντερ και σφηνωσες κανενα χαρτι??Και για να με βοηθησετε καλυτερα που να βαλω το χαρτι για να μην τριζει ακριβως??Σε ποιο σημειο εσωτερικα του κοντερ ακριβως??Σας ευχαριστω πολυ!Ελπιζω να το λυσω γιατι μου σπαει τα νευρα καινουργιο μηχανακι!!Μονο 1200 χιλιομετρα εχω!Οσο για το στρωσιμο απο τα 1000 χιλιομετρα αρχισα να το ανοιγω προοδευτικα...Καθε 100 χιλιομετρα 1000 στροφες πανω...Στα 1600 θα το πηγαινω τερμα ετσι οπως το εχω υπολογισει!

Ρε παιδια για βοηθηστε!!Πως ανοιγω το κοντερ??Βρηκα 2 βιδες πανω στο κοντερ απο την πισω πλευρα αλλα δεν ανοιγει!!Που αλλου εχει βιδες για να βγει και να το παρω στο χερι??Μηπως πρεπει να λυσω τη μασκα για να βγει και να ανοιξει το κοντερ??

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgefr
    ...Καθε 100 χιλιομετρα 1000 στροφες πανω...Στα 1600 θα το πηγαινω τερμα ετσι οπως το εχω υπολογισει!
    Προσπάθησε τότε τον κανόνα αυτό ΜΗΝ τον συνεχίσεις ΚΑΙ μετά τα 1600 χλμ...

@harry4: φιλαράκι, τι χαρτοπετσέτα έβαλες...?

Tελικα το κοντερ πως το ανοιγουμε??Μονο δυο βιδες πρεπει να λυσουμε που εχει πανω στο κοντερ η και αλλες??Πρεπει να βγαλω και τη μασκα η βγαινει και μονο του το κοντερ??

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια σας και σε αυτην μου την ενοτητα και στην αλλη περι ζελατινας!Με βοηθησατε αφανταστα!!
    Παντως πρωτη φορα βλεπω φορουμ να ανοιγει καποιος θεμα και να απανταει με το ζορι ενας οταν σε αλλο φορουμ που ημουν οταν ειχα το er6 σχιζονταν τα παιδια να βοηθησουν και να απαντησουν!

Νέο μέλος
    file mou sygnwmh alla den mpainw syxna sto forum logw trelwn ypoxrewsewn kai etyxe na to dw apo ta replies sto mail pou etyxe kai mpika.

To konter trizei (se emena toulaxiston) sto panw meros pou einai se epafi to mayro plastiko me to ashmi ekei prepei na anoixeis. Egw an kai den thymamai poly kala nomizw eixa xevidwsei 3 megales vides mayres poy htan pisw apo to konter. den xreiazetai na to lyseis olo.

@Tpap: xarti kouzinas

Genika an kai eimai Hontakias kai pistevw oti i Honda einai top se poiothta se sxesi me ta alla pou kykloforoun mazika, sto syggekrimeno den mporw na pw oti eimai ikanopoihmenos apo thema poiothtas ylikwn kai synarmogwn. Vevaia ayto exei ginei giati eprepe h Honda na ginei antagwnistiki se times kai den ginotane diaforetika dystyxws kai ola ths ta montela pleon einai etsi.

An evlepes to Bros poy eixa htan tou 1988 kai gyalize pantou. H moni skouria pou eixe itan sto levge twn taxythtwn giati mallon eixe allaxtei me allon. Skouria se vida oute kata dianoia. Xairomouna na to vlepw. To Hornet meta apo 1 xrono kai kamia pseytoygrasia vlepeis tis vides na kitrinizoune , ta kantran trizoune kai ta plastika kouniountai. Poso mallon se 10 xronia...

HARRY SHIFT+ALT

Να διαβάζουμε καλύτερα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ξερει Κανεισ Απο Στρωσιμο???
    από tzanismille στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 20:36
  2. Zητειται κωδικος χρωματος νεου Hornet 600 Orange....
    από rand στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2005, 16:20
  3. ΠΡΟΣ..Julius - Hornet - Superfour..
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2004, 15:01
  4. Neo Honda Hornet
    από Nikos_XT250 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2004, 09:28
  5. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer