Αρχικά δημιουργήθηκε από 888hayabusa
Ηayabusa και ξερο ψωμι..
Τοσα μηνυματα σου λενε τα ιδια και τα ιδια..
Εγω θα σου πω οτι μολις πριν απο λιγες ημερες γυρισα απο ταξιδι που ειχα παει δικαβαλος και διβαλιτσος με το Κ8 μου σε ολη σχεδον την ευρωπη..
Καθε ημερα βολτας μετα απο 800 η 1000 χιλιομετρα,κατεβαιναμε καναμε μπανιο και καναμε βολτα με τα ποδια η παλι με τη μηχανη,και πιναμε της μπυρες μας ξεκουραστοι..
Επεισης θα σου πω οτι καθε χρονο γινετε πανευρωπαικη συγκεντρωση Hayabusa στη Γερμανια(μπορεις να ριξεις μια ματια στις φωτογραφιες που εχουμε στην ιστοσελιδα της λεσχης μας)και θα καταλαβεις.450 hayabusa ειχαμε μαζευτει φετος..
Προβλημα και μαστορα δεν θα χρειαστεις ποτε,ειτε κανεις σερβις ειτε οχι
Αυτα τα ολιγα...Τωρα για το ποιος την εχει μεγαλυτερη,ολοι το ξερουμε![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω αν την κουβέντα την κάνουμε για να βοηθήσουμε κάποιον που θέλει να αγοράσει μοτοσυκλέτα ή την κάνουμε για πάρτη μας... Τέλος πάντων. Νομίζω ότι ο φίλος ή έχει ήδη αγοράσει ή έχει στραφεί σε άλλη κατηγορία.
Πριν πολλά χρόνια έκανα τον γύρο της Κρήτης με παπί, δικάβαλος και ...τετραβάλιτσος!!! Μετά από 150-200 χλμ την ημέρα κατεβαίναμε, κάναμε μπάνιο και κάναμε βόλτα με τα πόδια και πίναμε τις μπύρες μας ξεκούραστοι. Άρα πάρε παπί.
Επίσης θα σου πω ότι κάθε χρόνο γίνεται πανευρωπαική συγκέντρωση βέσπας (μπορείς να δεις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα...) Χιλιάδες βέσπες και φέτος... Άρα, πάρε βέσπα.
Αυτά για την πλάκα της υπόθεσης...![]()
Το ποιά είναι η πιο άνετη από τις δύο -zzr ή busa- είναι πολύ απλό: εξαρτάται από τον καθένα τι γνωσεις έχει-γιατί θέλει τρόπο να οδηγηθούν σωστά και ξεκούραστα- και το σωματότυπο. Αυτό είναι όλο. Όποια σου ταιριάξει , αν σου ταιριάξει , μπορείς να κάνεις μαζί της χιλιάδες ξεκούραστα χλμ. απροβλημάτιστα, τα μηχανάκια είναι καταπληκτικά-ΚΑΙ τα δύο.
Όσον αφορά το ποιός την έχει μεγαλύτερη, θα έλεγα σε όλους τους "μεγάλους" να προσέχουν που πάνε να την βάλουν, μην βρεθεί κανένας που την έχει μικρότερη αλλά είναι πιο επιδέξιος και τότε η πίκρα θα είναι μεγάλη...
![]()