κουτσομπολιδες![]()
κ το δικο μ... πρώτη άδεια εχει 10ο του 06... τι στα διαλα 2 χρονια stock ηταν?
τεσπα
![]()
![]()
![]()
κουτσομπολιδες![]()
κ το δικο μ... πρώτη άδεια εχει 10ο του 06... τι στα διαλα 2 χρονια stock ηταν?
τεσπα
![]()
![]()
![]()
ασε ασε κ που να δεισ τησ κυρα Κατίνας η κόρη τι αγόρασε!!
Το μπροστινό φτερό απο που το πήρες Sardasagam κ πόσο??Το εξτρά εννοοώ!!???
![]()
![]()
Το πήρα απο ebay 35 με μεταφορικα.. Ηρθε σε λιγοτερο απο δυο βδομαδες κ ειναι αληθινο carbon.. Θες να σου στειλω link κ μια πιο κοντινη φοτο?
yes οφ κορσε στείλε ότι έχεις!!
Και κάτι άλλο ρε παιδιά επειδή απο αγορές ιντερνετ είμαι εντελώς άσχετος τι πρέπει να κάνω για να αγοράσω μερικά καλούδια απο δω www.mandp.co.uk
please όσο πιο αναλυτικά γίνεται!!!δηλαδή βήμα - βήμα σα να το λέγατε σε 60αρη άνθρωπα!!
η αλήθεια είναι ότι το 05 το πήρα....(1000 γιούρο λιγότερα)Αρχικά δημιουργήθηκε από asphyx
Ok άραξε του dond4le δεν είναι 05 πιστεύω το χει καταλάβει αρκετά καλα!!!
Μπορεί όμως να χει άδεια 05 όπως και το δικό μου!!
Με ασημί πλαίσιο έβγαιναν 03-04΄!!
Απο 05 και μετα είναι μαύρο!!!
Οκ??
Τώρα μπορείς να σηκωθείς κ να φωνάξεις είμαι Xarilaos κ είμαι καλά και έχω svs 04:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Antres den einai aytoi pou forane pantelonia,einai aytoi pou forane adiavroxa(aprilia)
Αρχικά δημιουργήθηκε από asphyx
yes οφ κορσε στείλε ότι έχεις!!
Και κάτι άλλο ρε παιδιά επειδή απο αγορές ιντερνετ είμαι εντελώς άσχετος τι πρέπει να κάνω για να αγοράσω μερικά καλούδια απο δω www.mandp.co.uk
please όσο πιο αναλυτικά γίνεται!!!δηλαδή βήμα - βήμα σα να το λέγατε σε 60αρη άνθρωπα!!
Κανεις register, login, επιλέγεις τι θες, πατας buy, στα βαζει στο καλάθι, πατας ''view basket'', εκει θα σου δειξει τι έχεις επιλέξει κ το κόστος. Απο κει κ περα συμπληρώνεις τα στοιχεια σου.
Δν εχω αγορασει τπτ απο κει αλλα με μια ματια που εριξα ετσι παει.. Για μεταφορικα κτλ δν εχω ιδεα τι παιζει.. Διαβασε να δεις τι λεει πριν παρεις κατι..
![]()
8000 eyxaristo!!![]()
![]()
Οταν κανω register τα στοιχεια μου να τα γράψω με ελληνικους χαρακτήρες η greeklish
πχ.
Παναγίωτης ή Panagiotis
Ιλιον ή Ilion
ρωτάω για να μην γίνει κανα μπέρδεμα με ταχυδρομεία κτλπ!!!
Μεταφορικά έχει 20λίρες περίπου 23.5ευρώ!!
Και έχει xr1000 shoei 235euro!!!
Thanks και για το π.μ. θα μιλήσουμε αργότερα για το φτερό!!
Γραψτα σε greeklish.. Πιστευω είναι κατανοητά κ σε Ελληνες κ σε ξενους κ δν θα δυσκολευτουν στο να γραψουν τα στοιχεια τους για να στο στειλουν.
Κ γ@μω τις αγορες θα κανεις! Αν το ηξερα λίγες μέρες πριν θα το επερνα κ γω..
Ότι χρειαστεις να μου λες μαν..![]()
![]()
Μετα απο 6 μηνες συμβιωσης και εξικιωσης με την Σβουρα μου ηρθε η στιγμη να την αποχωρηστω
λογω ανωτερας βιας.
Το αμαξι τα εφτυσε σε περιοδο κρισημη και πρεπει να αποχωριστο το μωρο μου.........ναι για το SV
μιλαω(παραμιλαω μαλλον)![]()
![]()
.
Ελπιζω ο νεος ιδιοκτητης να την χαρει παραπανω.
Η τιμη ειναι ακρος συζητησιμη.
SV650s
Πάει και αυτός![]()
![]()
![]()
Σε πιέζει ο πρόεδρος ε? να πάρεις ιταλικό ματρακά ε?
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
GIATI KOROIDEUEIS TON KOSMO RE??? AFOU PALI SV 8A AGORASEIS... KAI TI SV EEE???![]()
AN TO DWSEIS DE DIKAIOUSE NA GRAPSEIS KSANA EDW MESA... AAA KAI MH MOU KSANAMILHSEIS....
Με την πρωτη ευκαιρια πιστευω μολις τελειωσω πρακτικη- φανταρικο ψαχνω ξανα για
SV1000!!!!
Ιταλος δεν γινομαι με τπτ.![]()
![]()
![]()
Αντε γουσταρω κρυφα RSV4 και μονο αυτο.:a13: :a13:
Για το SV του ALEX δεν εχω λογια................αλλα βρησκεται σε λαθος χερια....καταστημα ηθελα να πω.Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
GIATI KOROIDEUEIS TON KOSMO RE??? AFOU PALI SV 8A AGORASEIS... KAI TI SV EEE???![]()
AN TO DWSEIS DE DIKAIOUSE NA GRAPSEIS KSANA EDW MESA... AAA KAI MH MOU KSANAMILHSEIS....
![]()
Δεν λεω ψεματα ρε!!
Εμεινα χωρις αμαξι..............και μου ειναι απαραιτητο .
DE KOBEIS TIS M@LAKIES??? PES RE STA PAIDIA OTI ETOIMAZESAI GIA DUCATI KAI ASE TA SAPIA....!
Και "καλά", αυτά είναι συνεννοημένα μεταξύ σας, μετά από λίγο καιρό θα δούμε κανα 999 ή 1098 στα ευχάριστα...
SVX "μπάνιο" και στους 2![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλόθρησκοι:a015: :a015: :a015:
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)