μωρε ας μην ειχε εθνικη μεσα και δεν θα το συζητουσα καθολου...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πάρε Fmx να τους περάσεις σούβλα.![]()
![]()
μωρε ας μην ειχε εθνικη μεσα και δεν θα το συζητουσα καθολου...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πάρε Fmx να τους περάσεις σούβλα.![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αντώνη είμαι καi εγώ μέσα με το Rούλη μου (R6)...
Εγώ αν δεν πειράζει θα χαζεύω από πίσω.... χρωστάω και![]()
Ενημέρωσε αρχικό τόστ με συμμετοχές...![]()
ΚΩΣΤΗΣ
Βύρωνα φόρα κανα κράνος γιατί σε βλέπω με καρούμπαλαΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
![]()
γαμω γαμώ γαμω τα καλάβρυτα
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ενημερωθηκε...Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Αντώνη είμαι καi εγώ μέσα με το Rούλη μου (R6)...
Εγώ αν δεν πειράζει θα χαζεύω από πίσω.... χρωστάω και![]()
Ενημέρωσε αρχικό τόστ με συμμετοχές...![]()
περαν του χαβαλε,οποιος γουσταρει ερχεται,με οτι ρυθμο θελει...ουτως η αλλως πρωτη σταση για τσιγαρο θα ειναι γεφυρα και δυτερη λιγο πριν το στροφιλικι για βενζινες...
οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα...
χαβαλες να γινει...![]()
Αυτά γιατί τα λέτε συνεχώς στις βόλτες;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
[...]περαν του χαβαλε,οποιος γουσταρει ερχεται,με οτι ρυθμο θελει...[...]![]()
Γιατί βάζετε "θα πηγαίνουμε χαλαρά", "ρυθμοί τουριστικοί", αφού όλοι ξέρουμε οτι θα κυνηγιέστε;![]()
Είδες, αποθάρυνες και τον Θωμά![]()
Καλά να περάσετε κ προσοχή![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
κανείς δεν αποθαρρύνει κανέναν. Με ΟΠΟΙΟΝ ρυθμό θέλει ο καθένας ακολουθεί. Απ΄την άλλη δεν γίνεται να υπάρχει γκρουπ με leader & σκούπα σε μια βόλτα για καφέ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτά γιατί τα λέτε συνεχώς στις βόλτες;![]()
Γιατί βάζετε "θα πηγαίνουμε χαλαρά", "ρυθμοί τουριστικοί", αφού όλοι ξέρουμε οτι θα κυνηγιέστε;![]()
Είδες, αποθάρυνες και τον Θωμά![]()
Καλά να περάσετε κ προσοχή![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Εντάξει ρε γληγορόπουλοι, το μήνυμα ελήφθη...
Θα πάμε σκούπες εμείς ρε.. μη μασάς.
Θωμάκο.. 06:00-06:30 καλά είναι να ξεκινήσουμε;
safety doesn't happen by accident
Yeap...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Θωμάκο.. 06:00-06:30 καλά είναι να ξεκινήσουμε;
μια κι εγω εβαλα την βολτα να πω και 5 πραγματακια εντελως σοβαρα για να μην μπερδευομαστε...
ραντεβου κλασσικα λαϊνοπουλο...ξεκιναμε ολοι μαζι κι ο καθενας παει οπως του κανει κεφι...μετα τα διοδια περιμενουμε κανα 2 λεπτο για μαζεμα...το ιδιο θα συμβει και στην γεφυρα...εν ολιγοις οσοι ξεκινησουμε,τοσοι θα φτασουμε...
χαλαρα θα παμε ναι...λεγοντας χαλαρα εννοω οτι δεν θα παιξει φαγωμαρα μεταξυ μας μια και θα ειμαστε παρεα...
δεν μπορω να υποχρεωσω να κανουν ολοι οτι θελω εγω,αλλα μπορω να υποχρεωσω οσους θα οδηγησουν διπλα μου,μπροστα μου,πισω μου...με τους γνωστους ξερουμε πως παμε και κανουμε οτι γουσταρουμε με ασφαλεια, οποτε τα παρακατω για οσους δεν ξερω...
στην εθνικη...
απαγορευεται ρητως και δια ροπαλου το slip streaming...
απαγορευεται το προσπερασμα στους 5 ποντους...
απαγορευεται το προσπερασμα πανω σε στροφη κοντα μου...
απαγορευεται το 300αρισμα στην ιδια ευθεια με εμενα μπροστα...τουλαχιστον ενα-δυο μετρα αριστερα η δεξια απο την νοητη μου ευθεια...
στον Αγιο...
απο την στιγμη που θα ξεκινησει το στροφιλικι ο καθενας ειναι για τον εαυτο του...τσεκαρισμα για τυχουσες απωλειες θα γινει στο τελος,μια και ως εκ των πραγματων δεν μπορει να γινει κατα την διαρκεια...
κατα την διαρκεια...
υποχρεωτικη αποσταση ασφαλειας απο τον προπορευομενο , το λιγοτερο 10 μετρα...
απαγορευεται το προσπερασμα στα φρενα και κατα την διαρκεια της στροφης...οποιος θελει να με περασει μου παταει κορνα στο ισιωμα μεταξυ δυο στροφων και θα κανω δεξια...οπως θα κανει και αυτος εαν κορναρω εγω...ειτε του αρεσει ειτε οχι...
τονιζω οτι ολα τα παραπανω ισχυουν για οσους θα οδηγουν κοντα μου...και δεν ειναι προαιρετικα..ειναι υποχρεωτικα...οι υπολοιποι, μεταξυ σας,καντε οτι γουσταρετε...
οδηγω παντα με το εξης απλουστατο σκεπτικο...τρωω τα μουτρα μου επειδη μαλακιστηκα,οχι επειδη μαλακιστηκε αλλος απο την παρεα μου...οποιος θελει να φαει το κεφαλι του εχει απο μενα το ελευθερο μια και δεν ειμαι μπαμπας κανενος...εμενα ομως δεν θα με παρει μαζι του...
αυτα τα ολιγα...
sssssssss ανατρίχιασα![]()
εμ τι αλλο να κανεις στην ηλικια σου? κατα την κλιμακτηριο πανε τα μουσκεματα...μονο ανατριχιλες και αν...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
sssssssss ανατρίχιασα![]()
Μπαμπα...θα μαι καλο παιδι αρκει το παριζακι μου να ειναι υφαντηςΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μια κι εγω εβαλα την βολτα να πω και 5 πραγματακια εντελως σοβαρα για να μην μπερδευομαστε...
ραντεβου κλασσικα λαϊνοπουλο...ξεκιναμε ολοι μαζι κι ο καθενας παει οπως του κανει κεφι...μετα τα διοδια περιμενουμε κανα 2 λεπτο για μαζεμα...το ιδιο θα συμβει και στην γεφυρα...εν ολιγοις οσοι ξεκινησουμε,τοσοι θα φτασουμε...
χαλαρα θα παμε ναι...λεγοντας χαλαρα εννοω οτι δεν θα παιξει φαγωμαρα μεταξυ μας μια και θα ειμαστε παρεα...
δεν μπορω να υποχρεωσω να κανουν ολοι οτι θελω εγω,αλλα μπορω να υποχρεωσω οσους θα οδηγησουν διπλα μου,μπροστα μου,πισω μου...με τους γνωστους ξερουμε πως παμε και κανουμε οτι γουσταρουμε με ασφαλεια, οποτε τα παρακατω για οσους δεν ξερω...
στην εθνικη...
απαγορευεται ρητως και δια ροπαλου το slip streaming...
απαγορευεται το προσπερασμα στους 5 ποντους...
απαγορευεται το προσπερασμα πανω σε στροφη κοντα μου...
απαγορευεται το 300αρισμα στην ιδια ευθεια με εμενα μπροστα...τουλαχιστον ενα-δυο μετρα αριστερα η δεξια απο την νοητη μου ευθεια...
στον Αγιο...
απο την στιγμη που θα ξεκινησει το στροφιλικι ο καθενας ειναι για τον εαυτο του...τσεκαρισμα για τυχουσες απωλειες θα γινει στο τελος,μια και ως εκ των πραγματων δεν μπορει να γινει κατα την διαρκεια...
κατα την διαρκεια...
υποχρεωτικη αποσταση ασφαλειας απο τον προπορευομενο , το λιγοτερο 10 μετρα...
απαγορευεται το προσπερασμα στα φρενα και κατα την διαρκεια της στροφης...οποιος θελει να με περασει μου παταει κορνα στο ισιωμα μεταξυ δυο στροφων και θα κανω δεξια...οπως θα κανει και αυτος εαν κορναρω εγω...ειτε του αρεσει ειτε οχι...
τονιζω οτι ολα τα παραπανω ισχυουν για οσους θα οδηγουν κοντα μου...και δεν ειναι προαιρετικα..ειναι υποχρεωτικα...οι υπολοιποι, μεταξυ σας,καντε οτι γουσταρετε...
οδηγω παντα με το εξης απλουστατο σκεπτικο...τρωω τα μουτρα μου επειδη μαλακιστηκα,οχι επειδη μαλακιστηκε αλλος απο την παρεα μου...οποιος θελει να φαει το κεφαλι του εχει απο μενα το ελευθερο μια και δεν ειμαι μπαμπας κανενος...εμενα ομως δεν θα με παρει μαζι του...
αυτα τα ολιγα...![]()
![]()
Αν ο καιρος ειναι οντως καλος ειμαι μεσα!
Tα αλογα κ το sex..
ποτε δεν ειναι αρκετα..
εκτος αν εχεις Gsx-R!!
γιατι ποιος πιστευεις οτι θα παει αν δεν ειναι?:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Antonis Gsx-R
Μπαμπα...θα μαι καλο παιδι αρκει το παριζακι μου να ειναι υφαντης![]()
![]()
Αν ο καιρος ειναι οντως καλος ειμαι μεσα!