Φίλε Μάκη, αν κάνεις ότι ανεβαίνεις...
Θα οργανώσω Τερκεν-γλέντι τρικούβερτο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Θα χρειαστεί να με υιοθετήσετε μετά!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
![]()
![]()
![]()
Μακάρι να καταφέρω ν'ανέβω κάποια στιγμή Βασίλη, πρώτα για εσάς βέβαια![]()
![]()
:a16: :a16: :a16:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μακάρι να καταφέρω ν'ανέβω κάποια στιγμή
Ρε Μανωλη.....πως εφαγες το τσουρεκι με το κουταλι???![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με τα χεράκια μου, το κουτάλι παραλίγο να το φάω ΜΕ το τσουρέκι..!Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Ρε Μανωλη.....πως εφαγες το τσουρεκι με το κουταλι???![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Με τα χεράκια μου, το κουτάλι παραλίγο να το φάω ΜΕ το τσουρέκι..!![]()
![]()
άσε να ανέβει πρώτα 150 χιλιόμετρα ανατολικά και μετά βλέπουμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
:a16: :a16: :a16:![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Άσε τα παράπονα μωρή Λουκία εσύ, έχω τα μανταλάκια του Τίτα και σας θυμίζουν καθημερινά εσάς!Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
άσε να ανέβει πρώτα 150 χιλιόμετρα ανατολικά και μετά βλέπουμε..![]()
![]()
![]()
![]()
Και για να πούμε και του στραβού το δίκιο ................. εμείς οφείλουμε επίσκεψη στην όμορφη δύση !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άσε τα παράπονα μωρή Λουκία εσύ, έχω τα μανταλάκια του Τίτα και σας θυμίζουν καθημερινά εσάς!![]()
![]()
![]()
![]()
Τι να κάνω ρε Μάκη με τσι κωλόφεροι που ήμπλεξα ;;;;;;;;; ............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν και χρωστάω βραδυνή μασαμπουκοκατάσταση στα ωραία σας, βγάλ'τους στο δρόμο Κωστή!!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Και για να πούμε και του στραβού το δίκιο ................. εμείς οφείλουμε επίσκεψη στην όμορφη δύση !!!
Τι να κάνω ρε Μάκη με τσι κωλόφεροι που ήμπλεξα ;;;;;;;;; ............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν φταις εσύ παρά εγώ που σου τό'δειξα κιόλας..!:a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
τετοια μαγικα καθε μερα κανουμε να ουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δεν φταις εσύ παρά εγώ που σου τό'δειξα κιόλας..!:a31:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να λοιπόν και τα ευχάριστα, πρόσφατα άνοιξε και στα Χανιά κατάστημα της αλυσίδας Cookie Man και άκουγα διάφορους να μιλάνε για τσουρέκι ίδιο με του Τερκενλή με λευκή σοκολάτα και καστανόκρεμα κλπ κλπ, πήγα, αγόρασα, δοκίμασα, καταβρόχθησα, πήγα και ξαναγόρασα, και ξανακαταβρόχθησα, και θα ξαναπάω σε λίγο να πάρω τρία γιατί βαριέμαι να πηγαίνω κάθε μέρα κι ας απέχει μόλις τρία λεπτά απ'το σπίτι μου... ρε'σείς αυτό είναι ολόιδιο!!!
Tελικά ο Θεός υπάρχει κι αν ο Γκέλλερ είναι Θεός, τότε ο Θεός είναι πιο Θεός!:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()