Οχι ρε πστη μου....
Περαστικά ρε φιαλαράκι....
Σημασία έχει που είσαι καλλά, όλα τα άλλα έρχονται..
Τις καλύτερες ευχές μου...
![]()
![]()
Οχι ρε πστη μου....
Περαστικά ρε φιαλαράκι....
Σημασία έχει που είσαι καλλά, όλα τα άλλα έρχονται..
Τις καλύτερες ευχές μου...
![]()
![]()
Φίλε, πρώτ' απ' όλα περαστικά.
Δεύτερον, θα'σαι σπίτι να γιορτάσεις με την οικογένειά σου.
Τρίτον, εσύ και η οικογένειά σου να'στε καλά και όλα φτιάχνονται...
Να σου προτείνω κι εγώ ένα πολύ καλό δικηγόρο, ειδικευμένο σε τέτοιες περιπτώσεις.
Γρήγορα περαστικά.
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Κατ' αρχάς περαστικά
Ευτυχώς που είχες εξοπλισμό, γιατί χωρίς αυτόν ...
Για το ατύχημα.
Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι έχει τρακάρει στην αριστερή σου πλευρά.
Σε ποιο σημείο έχει χτυπήσει στο ΙΧ;
Αν από το σημείο προκύπτει ότι είχε αρχίσει να στρίβει, τότε λογικά δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα.
Εξάλλου το γεγονός ότι το φορηγό έστριβε δεξιά, άρα είχε καταλάβει τουλάχιστον τη δεξιά λωρίδα του δρόμου, σημαίνει ότι το ΙΧ ήταν ακόμα πιο αριστερά, δηλαδή αρκετά μακριά από τη στροφή και -κατά πάσα πιθανότητα- σε ΛΑΘΟΣ σημείο για να στρίψει.
Πρέπει να δεις με προσοχή τί σχεδιάγραμμα έχει κάνει η αστυνομία.
Δες και αυτό που σου είπαν παραπάνω για καμιά κάμερα.
Ρώτα και στην τροχαία μήπως βρεις υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας.
Μήπως και αυτές έχουν καταγράψει τίποτα.
Πάντως μην το αμελήσεις, όσο περνά ο καιρός είναι χειρότερα.
![]()
Παιδια,ευχαριστω ολους για τις ευχες και για τις γνωμες σας.
Παρατηρωντας την φωτο της μηχανης με αφορμη το σχολιο του φιλου απο πανω παρατηρω το εξης...
Η μηχανη εχει τσακισει απο την δεξια πλευρα και εγω απο την αριστερη...
Ο πεθερος μου που εφτασε στο σημειο του ατυχηματος μετα απο κανα μισαωρο,μου εξηγει πως πρεπει να κτυπησα πρωτα στο φορτηγο(με την δεξια πλευρα της μηχανης) και εν συνεχεια στο πουντο με την αριστερη πλευρα (του σωματος μου).
@Το πουντο οπως μου εξηγουν ειναι χτυπημενο στην πορτα του συνοδου και μεχρι το μπροστινο φτερο του...
@Επικοινωνησε μαζι μου μολις τωρα ενας κυριος απο την Ιντεραμερικαν (την ασφαλεια του αλλου εμπλεκομενου) και μου ζητησε να με επισκεφτει στο σπιτι γιατρος της Ιντεραμερικαν...
τι σημαινει αυτο?
μια υπόθεση κάνω, να θέλει να δει τη κατάσταση σου και να έχει εκτίμηση του τι μπορεί να παίξει αν κινηθείς εναντίον τους για αποζημίωση για τραυματισμούς ...Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
@Επικοινωνησε μαζι μου μολις τωρα ενας κυριος απο την Ιντεραμερικαν (την ασφαλεια του αλλου εμπλεκομενου) και μου ζητησε να με επισκεφτει στο σπιτι γιατρος της Ιντεραμερικαν...
τι σημαινει αυτο?
(φυσικά αυτός θα το παίξει καλός σαμαρείτης, ότι ήρθε απο ενδιαφέρον κλπ κλπ)
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
οχι ρε Μπάμπη![]()
Περαστικα ρε φίλε!
Περαστικα και με το καλο να ξεμπερδεψεις !!!
έχεις pmΑρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
τι σημαινει αυτο?
Περαστικά ρε Μπάμπη κι ελπίζω να ξεμπερδέψεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την υπόθεση.. να είσαι εσύ καλά κι όλα καλά θά'ναι..![]()
Υπαρχουν εξελιξεις..
μετα απο καποια τηλεφωνα εμαθα και (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΑ) πως ο οδηγος του πουντο τελικα αναγνωρισε την ευθυνη του και εκανε Θετικη Δηλωση στην Ασφαλιστικη του...
Σε πρωτη φαση παμε να "μαζεψουμε" το μηχανακι...μετα βλεπουμε(ειναι και ενα σωρο χαρτια στη μεση).
Να ειστε καλα ολοι παιδια!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΑΝΑ
Είναι παιδί μου να μη μιλήσει ο γουρλής!Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
Υπαρχουν εξελιξεις..![]()
Όλα καλά να πάνε μέχρι το τέλος παλίκαρε![]()
Πολύ ευχάριστη εξέλιξη φίλε μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
Υπαρχουν εξελιξεις..
μετα απο καποια τηλεφωνα εμαθα και (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΑ) πως ο οδηγος του πουντο τελικα αναγνωρισε την ευθυνη του και εκανε Θετικη Δηλωση στην Ασφαλιστικη του...
Σε πρωτη φαση παμε να "μαζεψουμε" το μηχανακι...μετα βλεπουμε(ειναι και ενα σωρο χαρτια στη μεση).
Να ειστε καλα ολοι παιδια!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΑΝΑ![]()
Κοίτα να γίνεις πρώτα καλά και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Περαστικά! Καλή ξεκούραση..![]()
![]()
safety doesn't happen by accident
Περαστικά φίλε μου και ποτέ ξανά. Πάντως, όσο δύσκολη και αν είναι η διαδικασία της ανάρρωσης θεωρώ πως αν τα σκεφτείς λίγο όσα σου συνέβησαν έχεις πολλά ωφέλιμα συμπεράσματα να βγάλεις. Περαστικά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου.
Υ.Γ μπορεί οδηγικά να ήταν μεγάλη μαλακία του puntάκια αλλά καλή η κίνηση να αναλάβει την ευθύνη του.
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Περαστικά σου και γΛήγορη ανάρρωση.
Για τον κουτάκια,το να κάνει το αυτονόητο,
να αναγνωρίσει δηλαδή το λάθος του και να τιμήσει τα παντελόνια που φοράει,
έχει καταντήσει στις μέρες μας να αποτελεί την φωτεινή εξαίρεση...
Περαστικά σου και πάλι.
![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος