αμα ειναι ετσι ρε ντεβιλς παρε ενα 800αρι μανστερ που ειναι και πιο ωραιο και εχει και καλυτερο στησιμο και γενικα ολα καλυτερα να κανεις τη δουλεια κατευθειαν χωρις πολλα πολλα![]()
αμα ειναι ετσι ρε ντεβιλς παρε ενα 800αρι μανστερ που ειναι και πιο ωραιο και εχει και καλυτερο στησιμο και γενικα ολα καλυτερα να κανεις τη δουλεια κατευθειαν χωρις πολλα πολλα![]()
ο reinmeister σας στέλνει τους χαιρετισμούς του .... μην περιμένετε να γράψει τις επόμενες ημέρες....έχει πάρει μια κεφαλή bros στα χέρια και κάτι μουρμουρίζει, αλλά δεν ξέρω τι γλώσσα είναι...
κοιτα ρε που επεσα σε παρτουζιαρηδες...και δεν σας φαινοταν κοριτσια...![]()
![]()
οπως τα πε ο παπ σταυρο...θελει πολυ λιλι για να γινει μηχανακι...οποτε τα "φτιαξτο εσυ" τα ξεχναμε...
εγω βαζω ολη την εργασια τσαμπα,καθως και τα σερβις και οτι ζημια βγαλει θα ειναι δικη μου...εσεις θα βαλετε αγορα, ανταλλακτικα και υπομονη...
τι λετε?
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
ρε Σωτηρακη αϊ παγαινε στο χωμα και παιξε με τα κουβαδακια σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ωραίο project....
ο ένας θα κοιτάει, ο άλλος θα φτιάχνει, μυριζόμαστε ποιός θα πληρώνει και ΟΛΟΙ ξέρουμε ποιός θα χαλάει...
Για μακάκες ψάχνεις βραδυάτικά ή έχει επέλθει ολική απώλεια young man?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μονο αποφασιστε απο πριν ποιος θα το'χει την πρωτη μερα...
ή θα το πατε ανα βδομαδα?
![]()
--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--
Μην πείτε τίποτα παίδες, μόλις το έκλεισα το μηχανάκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τι λετε?
![]()
![]()
Λιώνω λιώνω λιώνωωωωωωωωω!!! (κωλόπαιδο mode off):rotflmao:
![]()
εκ πρώτης όψεως φαίνεται να τα έχει χάσει.....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κοιτα ρε που επεσα σε παρτουζιαρηδες...και δεν σας φαινοταν κοριτσια...![]()
![]()
οπως τα πε ο παπ σταυρο...θελει πολυ λιλι για να γινει μηχανακι...οποτε τα "φτιαξτο εσυ" τα ξεχναμε...
εγω βαζω ολη την εργασια τσαμπα,καθως και τα σερβις και οτι ζημια βγαλει θα ειναι δικη μου...εσεις θα βαλετε αγορα, ανταλλακτικα και υπομονη...
τι λετε?
![]()
εκ δεύτερης ...... να σας θυμίσω ότι πέρα απ'όλα τ'άλλα είναι γνωστός στην πιάτσα και ως 'ΤΗΕ ACCOUNTAT'![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
θα πήγαινα αλλά δυστυχώς μας το έχεις σκουπίσει όλο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε Σωτηρακη αϊ παγαινε στο χωμα και παιξε με τα κουβαδακια σου...
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
έλα να παίξουμε κρεμάλα, βρες το γράμμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
εκ πρώτης όψεως φαίνεται να τα έχει χάσει.....
εκ δεύτερης ...... να σας θυμίσω ότι πέρα απ'όλα τ'άλλα είναι γνωστός στην πιάτσα και ως 'ΤΗΕ ACCOUNTA_T'![]()
![]()
![]()
Δυστυχώς φίλτατε με απογοητεύεις αλλά πολύ περισσότερο απογοητεύεις τον φίλτατο rinGmaster...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
έλα να παίξουμε κρεμάλα, βρες το γράμμα...
To ACCOUNTANT ενώ αρχικώς υποδηλώνει μία βαρετή και ουδόλως μοτοσυκλετιστική σχέση με βιβλία, αποδείξεις και κωδικούς ΦΠΑ, στην πραγματικότητα είναι σύμπτυξη του 'Aha....now count that'.
Νομίζω δεν χρειάζεται να επεκταθώ σε περαιτέρω επεξηγήσεις αλλά..... θα'πρεπε να ξέρεις....:o
![]()
![]()
You BETA believe...
ρε Σταύρο είσασταν συμμαθητες ή παίζατε φάπες πιτσιρικάδες;Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε Σωτηρακη αϊ παγαινε στο χωμα και παιξε με τα κουβαδακια σου...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ρε Σταύρο είσασταν συμμαθητες ή παίζατε φάπες πιτσιρικάδες;![]()
δεν το καταλαβα συνονοματε αυτο?
1. εσυ εισαι διορισμενος δικηγορος του?
2. με το υφος που σου απευθυνεται καποιος μπορεις να του απευθυνθεις και εσυ. (και δεν μιλαω μονο για το συγκεκριμενο thread)
3. απο ποτε τα πειραγματα κατακρινονται? ή μηπως δεν εγινε αντιληπτο οτι ηταν πειραγμα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
[B]...κομπλέ, απλά μου χτύπησε κάπως ασχημα!