φιλε project breeze λαρισαιε!!και εγω απο λαρισα ειμαι!!αθηνα μενω μονιμα βασικα..να σου πω το ζελατινακι που εχεις βαλει μπροστα απο τα οργανα απο που το εχεις παρει???
akyro lathos
φιλε project breeze λαρισαιε!!και εγω απο λαρισα ειμαι!!αθηνα μενω μονιμα βασικα..να σου πω το ζελατινακι που εχεις βαλει μπροστα απο τα οργανα απο που το εχεις παρει???
akyro lathos
Αρχικά δημιουργήθηκε από ikaros892003
akyro lathos
Λοιπόν φίλε Ίκαρε τώρα είδα ότι ψάχνεις για GSR.Εγώ είχα την τύχη να έχει πάρει 2 μήνες πριν από μένα και ο αδερφός μου GSR,οπότε είχα μία πολύ καλή άποψη και έτσι το αγόρασα.Αν βρεθείς στην Λάρισα μπορούμε να κανονίσουμε με τον πατέρα σου να βρεθούμε να το ρίξει μια ματιά και να το κάνει και μία μικρή βόλτα αν και πίστεψέ με δεν θα προσφέρει κάτι.Σε σχέση με το V-Strom είναι μέρα με την νύχτα,πιο ελαφρύ,πιο ευέλικτο και πιο φιλικό στον αρχάριο καθώς δεν έχει τα αρπάγματα του V-Strom χαμηλά (4κύλινδρο γαρ).Ψηλά όμως ξυρίζει και σίγουρα θα τρομάξει τον αρχάριο.Θεωρώ πάντως πως με την τρέχουσα τιμή του η οποία συμπεριλαμβάνει και ABS δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία του και είμαι σίγουρος πως θα σου δημιουργεί μόνο χαμόγελα κάθε φορά που θα το οδηγάς![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, και το ενδιαφερον σου να σαι καλα,τελικα μου το εδωσε ενα παιδι και το εκανα βολτα και εγω και ο πατερας μου,και θα την παρω την μηχανη τον επομενο μηνα,οποτε δεν χρειαζεται να σε ταλαιπωρουμε και σενα!λαρισα ημουν δευτερα και τριτη τωρα τα χριστουγεννα λογικα θα ανεβω!,θελω να μου πεις αν μπορεις μονο που βρηκες το αυτοκολλητο που εχεις βαλει μπροστα στο ζελατινακι,δενει ομορφα και δειχνει πολυ καλο!!αν θες στειλε μου πμ,η εδω θα το δω,πες μου επισης αν υπαρχει κανενα παρομοιο σχεδιο,ευχαριστω!!!![]()
Δεν το βρήκα πουθενά,το έφτιαξα.Πήρα σε φλασάκι την εικόνα του γιαπωνέζικου αυτού ιδεογράμματος,το πήγα απέναντι απο το μηχανολογικό στην Λάρισα σε ένα μαγαζί που φτιάχνει αυτοκόλλητα για αυτοκίνητα,φορτηγά κτλ και του το έδωσα και το έφτιαξε.Τόσο απλά!Άντε και όταν πάρεις και το GSR να κανονίσουμε καμμιά βολτίτσα ε!
![]()
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
ωραιος φιλε,πολυ καλο αυτο με το αυτοκολλητο,τωρα για να ερθω με το γσρ λαρισα μαλλον για πασχα με κοβω φιλε μου,οπως και να εχει να σαι καλα και παντα ορθιος,ελπιζω να βρεθουμε να παμε καμια βολτα καποια στιγμη!
Γεια σας,
Νέος εδώ και 1μέρα (!) οδηγός GSR600. Πήγα γρήγορα να ασφαλίσω την μηχανή με την
Υδρόγειο Ασφαλιστική μέσω asfalistra.gr
Πρόκειται για μοντέλο 09/06 με ψεκασμό καυσίμου χωρίς ABS όμως με ζελατίνα,συναγερμό,
immobilizer,μανιτάρια.
Ανυπομονώ να οδηγήσω στην εθνική για να μάθω να το κουμαντάρω..
Άρης
Παντα ορθιος φιλε! Θα γουσταρεις πολυ στην εθνικη γιατι οπως λεει και ενας φιλος η διασκεδαση με το Gisser αρχιζει μετα τις 9.000 rpm!
Οποιος κανει κεφι ας μας επισκευθει στο www.gsr600.gr
Φιλιά!
Παιδιά πριν μια εβδομάδα το αγόρασα κι εγώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος!
Αν και κατατάσσομαι στους easy driver οδηγους καθώς η προηγούμενη μοτοσυκλέτα που είχα πήγε άκλαφτη μετά απο ατύχημα.... έχω να πω οτι το GSR απλά ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ!!!
Παιδιά γεια σας. Μπορει καποιος να βγαλει μια φωτογραφια (και δυο αμα θελει) το ντουλαπακι κάτω από τη σελα του gsr?
Θελω να δω τι παιζει σε διαστασεις και τί χωραει..
Επισης ας πει αν θελει και τι βαζει εκει μεσα.
Ας πουμε χωραει αδιαβροχα + λουκετο δισκοφρενου + κανα πολυεργαλειο (για ωρα αναγκης) + καμια πατσαβουρα για να σκουπιζουμε την σελα απο σκονες νερα και ιστοριες;;; Ή μηπως ζηταω πολλα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Παιδιά γεια σας. Μπορει καποιος να βγαλει μια φωτογραφια (και δυο αμα θελει) το ντουλαπακι κάτω από τη σελα του gsr?
Θελω να δω τι παιζει σε διαστασεις και τί χωραει..
Επισης ας πει αν θελει και τι βαζει εκει μεσα.
Ας πουμε χωραει αδιαβροχα + λουκετο δισκοφρενου + κανα πολυεργαλειο (για ωρα αναγκης) + καμια πατσαβουρα για να σκουπιζουμε την σελα απο σκονες νερα και ιστοριες;;; Ή μηπως ζηταω πολλα;
Πολλά ζητας...... Εγω προσωπικά έχω ένα πανάκι
και μια φιλική δήλωση...
εσυ εχεις gsr? Σε πειραζει να βγαλεις μια φωτογραφια να δω τι παιζει?
Ναι φίλε μου πριν 15 μερες το πηρα.Αν το θυμηθω στις επόμενες μέρες θα σου ανεβάσω μια, γιατι είμαι πολυ πνιγμένος απο δουλειες κτλ και δεν έχω κάποια εύκαιρη τωρα....![]()
με βάθος μόλις 2 εκατοστά δεν χωράει κ πολλά πράγματα
εγώ βάζω μόνο τα χαρτιά της μηχανής (άδεια, ασφάλιστρα, τέλη κυκλοφορίας).
...
Και αν εχεις βαλει συναγερμο τοτε δε χωραει ουτε φακελος αλληλογραφιας.
Επισης ΑΝ βαλεις χαρτια βαλτα σε αδιαβροχη σακουλα γιατι θα παπαριασουν αν φας βροχη.