Επειδή κατεβαίνω αρκέτα συχνά, νομιζω οτι οντως η Θεσσαλονικη εχει μακραν τους χειροτερους δρομους απο αποψη οδοστρωματος (ποσοστιαια μιλωντας παντα) απο οπουδοιποτε αλλού.Τέτοιο χάλι στο σύνολο σχεδόν της πόλης δεν υπάρχει πουθενά.
Επειδή κατεβαίνω αρκέτα συχνά, νομιζω οτι οντως η Θεσσαλονικη εχει μακραν τους χειροτερους δρομους απο αποψη οδοστρωματος (ποσοστιαια μιλωντας παντα) απο οπουδοιποτε αλλού.Τέτοιο χάλι στο σύνολο σχεδόν της πόλης δεν υπάρχει πουθενά.
Quod me nutrit... me destruit.....
Παίδες, δε λέω οτι στην Ελλάδα έχουμε καλό οδόστρωμα, αλλά όποιος συγκρίνει Αθήνα με Θεσσαλονίκη, ή δεν έχει πάει (με μοτό/αυτοκίνητο) ή δεν ξέρει να οδηγεί![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Η οδος Λαγκαδα απο Βαρδαρι μεχρι Σταυρουπολη νομιζω οτι ειναι μακραν το χειροτερο μπουρδελο της Ευρωπης (συμπεριλαμβανομενης και της Ανατολικης ) ο δε Δημαρχος Νεαπολης (δεν τον γνωριζω ουτε και εχω προσωπικα μαζι του) θα πρεπει να ειναι μεγαλος...
γιαυτο δεν παει μπροστα αυτη η χωρα..
Βγαινουν απο την Θεσσαλονικη, ΟΧΙ να ζητησουν σοβαρους δρομους, αλλα να ζητησουν δρομους σαν της αθηνας..
ΜΑΓΚΕς αξιζουμε και ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ για καλητερους δρομους απο της Αθηνας,
ΟΛΟΙ μας..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Για να ειμαστε αντικειμενικοι οι δρομοι της θεσσαλονικης ειναι μακραν χειροτεροι απο αυτους της Αθηνας και το λεω αυτο ενω εχω ζησει και στις δυο πολεις.
Αυτο ομως δε κανει τους δρομους της Αθηνας καλους.
Για μενα καλοι θα ειναι οι κεντρικοι τουλαχιστον δρομοι οταν γινουν σα την ΑΟ.
βρε δεν λες και πάλι καλά που δεν ζητάνε(με) να γίνουν οι δρόμοι της Αθήνας ίδιοι ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
γιαυτο δεν παει μπροστα αυτη η χωρα..
Βγαινουν απο την Θεσσαλονικη, ΟΧΙ να ζητησουν σοβαρους δρομους, αλλα να ζητησουν δρομους σαν της αθηνας..
ΜΑΓΚΕς αξιζουμε και ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ για καλητερους δρομους απο της Αθηνας,
ΟΛΟΙ μας..![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Κάτσε, βλέπει το αεκακι τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αμα το δει ο Terens αυτο τη poo τσισα may![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Όσοι αμφισβήτησαν το αρχικό ποστ, μάλλον τη Θεσσαλονίκη την έχουν δει μόνο στον ύπνο τους, και έχουν πέσει θύματα του μύθου της "Ερωτικής Πόλης"... τρομάρα μας.
Όσο για το αν και η Αθήνα έχει χάλια δρόμους τι να πω... Κουκιά έφαγα και κουκιά μολογάω, εγώ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ξέρω και μπορώ να κάνω τη σύγκριση. Και στο κάτω κάτω αν ήθελα τους δρόμους της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, θα έπρεπε να πληρώνω γερμανικούς φόρους ε; Αλλά πληρώνω τους ίδιους με τους Αθηναίους και το λιγότερο που ζητάω είναι ίδιες (εννοείται εξισσομένες προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω) υπηρεσίες.
The Doctor. (no, really!)
"ποιοτητα ασφαλτου"....
![]()
![]()
το μονο καλο ειναι οτι ο κοσμος παιζει πιο ευκολα παντιλικια με αυτοκινητο και μηχανη
το κακο ειναι οτι καμμια φορα χωρις να το θελει...
![]()
--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--
Σαν την Πατρα παιδες δεν υπαρχει ευτυχως βρεχει συνεχεια και βουλωνουν οι λακουβες για γλυστρα δεν μιλαμε ...καλιτεχνικο πατιναζ.Ευτυχως καναμε εναν αγωνα καρτ και επεσαν 3-4 km ασφαλτο και απο την καλη λενε![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αν ηθελες τις Εθνικες οδους της Γερμανιας θα επρεπε να πληρωνεις και τα Γερμανικα διοδια, ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από mchris
Και στο κάτω κάτω αν ήθελα τους δρόμους της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, θα έπρεπε να πληρώνω γερμανικούς φόρους ε;
Απο οσο θυμαμαι ανερχονται στα 0ε στους καλοστρωμενους δρομους με 4 λωριδες, γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν διοδια...
Πλερω τωρα εσυ για τους κατσικοδρομους 3,80 ευρω απο Αθηνα-Πατρα γιατι σου προσφερουν μπολικη αδρεναλινη, δραση και εντονα συναισθηματα και δεν ξερω κ γω ποσα ειναι τα διοδια για Θεσ/νικη
![]()
Ο μόνος δρόμος στην Αττική που γνωρίζω οτι έχει ποιοτική άσφαλτο είναι αυτός της Α.Ο.
Τυχαίο οτι είναι ιδιωτικής κοινοπραξίας;
Ολοι οι υπόλοιποι δρόμοι στην Ελλάδα , ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, είναι για γέλια. Στην Αθήνα πάντως υπάρχουν κομμάτια που για τα Ελληνικά δεδομένα είναι καλοί συγκρινόμενοι με άλλες περιοχές. Υπάρχουν βέβαια και πίστες πατινάζ ... αλλά έχοντας πάει και Κρήτη, και Επτάνησα και Θεσσαλονίκη... η Αθήνα απέχει αρκετά απο το χάλι που επικρατεί ΔΥΣΤΥΧΩΣ στις άλλες πόλεις της Ελλάδος.
Υπόψη όμως οτι μπορεί και η τοπική Αρχή να στρώσει δρόμο, έτσι; Και μιλώ πάντα για γειτονιές κτλ... σε κεντρικές αρτηρίες μόνο το Υπουργείο. Οπότε απο που να πιάσεις και απο που να αφήσεις. Μόνο διόδια λέει θα βάλουν τώρα και στα κέντρα της πόλης.
Που είναι ο Μαυρογιαλούρος ρε πστ μου.
Όσο για καταγγελίες;.. πολλές... απο μηνύσεις/αγωγές για δυστυχήματα λόγω ακαταλληλότητας δρόμων μέχρι και ενυπόγραφες επιστολές για διαμαρτυρία προς αύξηση διοδίων κτλ... ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ.. υπάρχουν πολλά εκατομύρια σαν έσοδα απο την τωρινή κατάσταση.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
σχεδόν σε ολη την αθήνα καθώς και σε όλη την ελλάδα οι δρόμοι είναι απαράδεκτοι!!!
σε βροχή έχω δει να ξεκινάει παπί και να σωριάζεται κάτω!!! κι ένα σωρό άλλα περιστατικά..
κατά την διάρκεια των κ@λ@εκλογών, στη ν. σμύρνη έστρωσαν κάποιους δρόμους (σε 5 μήνες πάλι ίδιοι με πριν θα είναι)
για να δείξουν ότι κάτι κάνουν και μετά τις εκλογές σταμάτησαν κατευθείναν!!
μας δουλεύουν κατάμουτρα και κανείς φυσικά δεν κάνει τίποτα.. άσε που η ποιότητα και το πάχος της ασφάλτου,
δεν πληρούν τις προδιαγραφές γι' αυτό και μετά από λίγο καιρό πάλι χάλια γίνονται οι δρόμοι.. δεν είναι τυχαίο που είμαστε
απο τις πρώτες χώρες στα τροχαία, με τέτοιους οδηγούς και τέτοιους δρόμους!!!
ελλάδα ελλαδάρα ένα μπ@υρδέλο ήσουν είσαι και θα παραμείνεις!! αίσχος!!!
θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:
Ποιοι από εσάς έχουν οδηγήσει Έδεσσα και Νάουσα;
Ο τρόμος στους ανηφοροκατηφορικούς "δρόμους" αυτων των πόλεων.
Στην Εδεσσα κάνεις power slide με ποδήλατο.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.