Φτάσαμε πια στην Καλαμάτα 5.30 και ο ήλιος έδυε. Στάση για ανασυγκρότηση
200km έμειναν τα περισσότερα εθνική οδό τα πιο επικίνδυνα από όλο το ταξίδι. Στην Καλαμάτα συναντήσαμε 2 μοτοσικλέτες ακόμα στο κέντρο βέβαια με τον εξοπλισμό τους ένα BMW GS και ένα V-strom χαιρετούρα και βγαίνουμε από την πόλη αφου έβαλα βενζίνα πρώτα.
Σε μια ώρα ήμασταν στον Πύργο σκοτάδι βεβαια και υγρασία στο επαρχιακό κομμάτι προσπεράσεις από το αντίθετο ρεύμα χωρίς φλάς οι ΙΧηδες οπότε τα πράγματα ήταν ψιλοεπικίνδυνα .
Ο κώλος μου είχε γίνει σανίδα πάνω στην σελα του KLE ήταν εκει βεβαία και από τι 6 το πρωί για να μην πω από χθές ,πλέον δεν τον αισθανόμουν μετα από 500km σημερινά με πολύ στρίψιμο. Φτάσαμε στον Πύργο και λέω στον Michael σταματάμε ρε ο κώλος μου διαμαρτύρεται …αράζουμε για ένα 10 λεπτο σε ένα παγκάκι. Πήραμε τον δρόμο της επιστροφής για τα τελευταία 120km στην πιο επικίνδυνη εθνική οδό της Ελλάδας..τoσα km τόσα βουνά και όμως κάθε φορά εδώ ΦΟΒΑΜΑΙ.
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Στις 9μμ ήμασταν σπίτι ένα διήμερο ταξίδι με 780km διασχίζοντας την Πελλοπόνησο και περνώντας στην αποθήκη του μυαλού μας άπειρες εικόνες από τις ομορφιές της !!
Ευχαριστώ τον συνταξιδιώτη Μιχάλη (koyrsaros cbf)που υπομένει και επιμένει να ακολουθεί σε όλα τα τρελά και παράδοξα που κάνουμε ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ.. Επίσης τον καρδιακό μου φίλο με τον κολλητό του που μας φιλοξένησε στην Τρίπολη. Τέλος τον Μπάτσο που μας έκανε μήνυση και φρόντισε να κάνουμε αυτό το ταξίδι.
Ταξιδέψτε βρείτε την θετική πλευρά σε όλα τα στραβά και απολάυστε την ζωή !!!
Έχει τόσα όμορφα πράγματα εκεί έξω!!!
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tζιμαρα μια ερωτηση μονο...Το κομματι που διασχισατε απο Σπαρτη για να βγειτε Καλαματα μεσω Ταυγετου ειναι αυτο που περνα απο Τρυπι-Αλαγονια-Αρτεμισια???
μπραβο ρε τζιμαρα!!!!
![]()
![]()
![]()
αντε να παρω μηχανακι να κανονισουμε καμια βολτουλα!
![]()
Μπράβο ρε!
Και άλλη φορά μην περιμένεις δικαστήριο για την κάνεις εκτός...
Περιμένουμε περισσότερα ρεπόρτα από σένα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Δήμος Αλαγονίας. Από την Αλαγονία είναι ο πατέρας μου... Όταν με ρωτάνε τι παίζει με σένα, τα χιλιόμετρα, τις στροφές και τα βουνά, τους λέω... Ξέρεις από που είναι ο πατέρας μου..;Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Ακόμα και κατεβαίνοντας τον Ταΰγετο στην ταβέρνα εκεί αριστερά πριν το τουριστικό κάτω από τα δέντρα με τα πυκνά κλαριά και πάνω στην στροφή . Δεν ξέρω θα μπορούσα να γράφω ώρες για κάθε μέτρο αυτής τις διαδρομής φωτό λίγες αλλά εικόνες στο μυαλό πολλές!!!
![]()
Αλήθεια πόσο το πρόστιμο..;
Μπράβο jimmy!!! Τα τοπία στις φωτογραφίες ειναι τρομερά!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. Η αφίσα του Αστέρα στο 2ο post ΕΓΡΑΨΕ!!!!!![]()
![]()