Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
1) Οι φόροι που πληρώνουμε πάνε σε κάποιους ευσυνείδητα εργαζόμενους αλλά και σε μισθούς αργόσχολων, σε υψηλότατους μισθούς και παροχές καλοβαλμένων διοικητών ΔΕΚΟ, σε μίζες για Δημόσια Έργα και σε ασύστολες σπατάλες όλου του κρατικού μηχανισμού.
2) Και τότε τι θα κάνεις; (ή μάλλον τι μπορείς να κάνεις;;; να πληρώσεις εθελοντικά ακόμη περισσότερα; )
3) Τα καλούδια που εμείς σήμερα απολαμβάνουμε λόγω της εξέλιξης, δεν μας έχουν χαριστεί! Είναι προϊόντα σαν το καλοριφέρ που αντικατέστησε τη ξυλόσομπα. Να πληρώνουμε φόρο για κάθε εξέλιξη της τεχνολογίας;
Φυσικά το κράτος είμαστε όλοι εμείς!
Φυσικά αυτός που φταίει είμαστε εμείς! Μόνο που δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε ίσοι!
Δεν έχουμε όλοι ιδιωτική παραλία (φταίω εγώ; )
Δεν έχουμε όλοι διοριστεί με μέσον στο δημόσιο. (φταίω εγώ; )
Δεν έχουμε όλοι μέσον να μας σβήνουν τις κλήσεις. (φταίω εγώ; )
Κλπ…
Εγώ το μόνο που έχω είναι μόνο μία ψήφο!
edit: διέκρινα έναν εκνευρισμό στην τελευταία σου παράγραφο;
Πες κι άλλα για τα βύσματα,
πες κι άλλα για τους "μπορώ άρα το κάνω", :o
για τα λαμόγια που τρώνε με δέκα μασέλες και κυκλοφορούν με βουλευτικά "υβριδικά" οχήματα LEXUS,![]()
γι αυτούς που μας βάζουν να πληρώσουμε αυτό που πληρώσανε και οι γονείς μας αλλά πρέπει να πληρώσουν και τα εγγόνια μας,![]()
γι αυτούς που τάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες,![]()
γι αυτούς που αναιρούν προεκλογικές παροχές και δηλώσεις και μαζί με τους "αυλικούς" τους ξεκοκκαλίζουν το μόσχο τον σιτευτό και πετάνε τα κόκκαλα σε μας![]()
Να πληρώσουμε ότι χρωστάμε αλλά μαζί και αυτοί που δε σέβονται το λαουτζίκο, γιατί όλοι έχουμε μέρος της ευθύνης αλλά οι μη έχοντες πληρώνουν![]()
Δεν χρειάζεται να εκνευριζόμαστε :rotflmao: μια χαρά είναι όλα και μην χαλάμε τις καρδιές μας για πράγματα τα οποία είναι δεδομένα ρίξτε το στο χαβαλέ :hypnotize έτσι κι'αλλιώς και οι επόμενοι Λαμογέρις Φαγάνους τα ίδια θα κάνουν και εμείς θα μαλώνουν στον αιώνα τον άπαντα!!!!