Εσείς που έχετε πρόβλημα,δεν συζητάτε μεταξύ σας να δείτε αν φοράτε ίδια λάστιχα;Ελαττωματική παρτίδα ελαστικών με προβληματική κορώνα μου μυρίζει η δουλειά...
Εσείς που έχετε πρόβλημα,δεν συζητάτε μεταξύ σας να δείτε αν φοράτε ίδια λάστιχα;Ελαττωματική παρτίδα ελαστικών με προβληματική κορώνα μου μυρίζει η δουλειά...
Fortis Fortuna Adiuvat
Παιδιά τί έγινε;
Τέλος το πρόβλημα σε όλους;
πωωωωωω προβληματικα λαστιχα λεει ο ενας λαθος θεση λεει ο αλλος και τι αλλο θα ακουσω ολοι οι ασχετοι μιλανε φιλε αμα εχεις βαλιτσα βγαλτην και κανε μια βολτα. οκ? και καλο ειναι οποιος ειναι ασχετος να μην πεταει οτι βλακεια του ερθει.ακου προβληματικα λαστιχα.
Κι αν τραβάει και χωρίς τη βαλίτσα, πόσο άσχετος μπορεί να είμαι; Καλό θα είναι να λείπουν οι χαρακτηρισμοί κύριε σχετικέ.Αρχικά δημιουργήθηκε από sarkuthelos
πωωωωωω προβληματικα λαστιχα λεει ο ενας λαθος θεση λεει ο αλλος και τι αλλο θα ακουσω ολοι οι ασχετοι μιλανε φιλε αμα εχεις βαλιτσα βγαλτην και κανε μια βολτα. οκ? και καλο ειναι οποιος ειναι ασχετος να μην πεταει οτι βλακεια του ερθει.ακου προβληματικα λαστιχα.
Κι επειδή και το δικό μου CBF τράβαγε, να πω πως μετά από 2400 Km έχει διορθωθεί κατά πολύ το πρόβλημα. Τραβάει ακόμη (χωρίς βαλίτσα) ελάχιστα, και πολύ πιο λίγο από ότι όταν ήταν καινούριο.
Οπότε η άποψη περί λάστιχων ενισχύεται, γιατί είναι το μόνο εξάρτημα που μέρα με τη μέρα αλλάζει λόγω φθοράς, "πατήματος" κλπ.
Αν ξέρεις κάτι άλλο, δώσε τα φώτα σου.
Να πω επίσης πως το φαινόμενο δεν είναι αποκλειστικότητα του CBF. Το kawasaki KLE που είχα παλιά, κι αυτό αγορασμένο καινούριο, τράβαγε (χωρίς βαλίτσα) και μετά από 27000 Km που πουλήθηκε. Δεν λύθηκε ποτέ το πρόβλημα κι ας το πήγα 3 φορές στην αντιπροσωπεία όπου περάστηκε από καλίμπρα και έγιναν όλοι οι σχετικοί έλεγχοι. Ακόμη για μενα (του άσχετου) παραμένει μυστήριο.
Αυτόν εδώ που τον βρήκαμε ρε σεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από sarkuthelos
Μακι, κάνε κατι![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ακονίζω το σπαθί που μου έφτιαξε ο binzisΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτόν εδώ που τον βρήκαμε ρε σεις;
Μακι, κάνε κατι![]()
![]()
aytos tora ti ennoaei re makis..Αρχικά δημιουργήθηκε από sarkuthelos
na bgaloyme exo tis balitses mas me rodakia na tis kabalisoyme kai na kanoyme bolta?de ton katalaba..
an DEN exo balitsa na pao na paro mia kai na ti bgalo meta?![]()
Eγώ αυτό που δεν κατάλαβα είναι το από πότε διορίστηκα διερμηνέας του CBF-ο-φόρουμ..Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
aytos tora ti ennoaei re makis..
de ton katalaba..
![]()
Σου είπα ότι θα σου χρειαστεί !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ακονίζω το σπαθί που μου έφτιαξε ο binzis![]()
![]()
Αναμενόμενο ήταν..Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Σου είπα ότι θα σου χρειαστεί !!!![]()
![]()
Όσο αναφορά τον χρήστη sarkuthelos τώρα, οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι τέτοιες απαντήσεις που χαρακτηρίζουν ανθρώπους δεν είναι αποδεκτές:
Όλοι έχουμε άποψη και έχουμε την υποχρέωση να σεβόμαστε τη διαφορετική των άλλων, όπως και την απαίτηση βέβαια να σέβονται τη δική μας. Για όλα όμως υπάρχει ο ευγενικός τρόπος ο οποίος είναι και ο μοναδικός που χωράει εδώ μέσα. Το να αποκαλεί κάποιος τους άλλους "βλάκες" πέρα απ'το ότι δεν έχει κάτι να προσφέρει, μόνο να βλάψει ένα διάλογο μπορεί..Αρχικά δημιουργήθηκε από sarkuthelos
και καλο ειναι οποιος ειναι ασχετος να μην πεταει οτι βλακεια του ερθει.
Περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε πράγματα ΚΑΙ από σένα, χωρίς όμως να χρειάζονται να βγαίνουν "κίτρινες κάρτες" και λοιπές προειδοποιήσεις.
![]()
Cpt. Haddock ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΛΔ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ?ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜ?ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
Όσο αναφορά τον Καπετάνιο, επειδή τον ξέρω και προσωπικά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το είπε χιουμοριστικά, αναλόγως λοιπόν του απάντησα κι εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από sarkuthelos
Cpt. Haddock ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΛΔ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ?ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜ?ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
Όσο αναφορά εμένα τώρα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την διαφορετικότητα των απαντήσεων, αντιθέτως μ'αρέσουν αυτοί που έχουν γνώση κάποιων πραγμάτων κι έχουν έναν διαφορετικό τρόπο να την μεταδώσουν/γράψουν σε ένα φόρουμ/και γιατί όχι; επιβάλουν κιόλας εκεί που απαιτείται.
Αυτό που με ενόχλησε προσωπικά στο είπα παραπάνω μιας και υποθέτω ότι όλοι θέλουμε να κάνουμε έναν υγιή διάλογο για ένα τόσο σημαντικό θέμα.![]()
Εννοείται φιλικά κι ας τελειώνει εδώ αυτή η παρένθεση μιας και τράβηξε πολύ, πέρα απ'το κυρίως θέμα..
![]()
Moderator είναι, οπότε έχει υποχρέωσει να "ξεσκαρτάρει" τα θρεντςΑρχικά δημιουργήθηκε από sarkuthelos
Απο εκεί και πέρα, το ύφος των λεγόμενών σου δε βοηθάει... ειδικά επειδή είσαι κι επαγγελματίας του χώρου
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΑΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 600ARI CBF ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΛΙΓΟ ΕΚΝΕΥΒΡΗΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ.ΤΕΣΠΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.![]()
Καταρχήν να σε παρακαλέσω, αν έχεις την καλοσύνη, να γράφεις με μικρά γράμματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sarkuthelos
ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΑΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 600ARI CBF ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΛΙΓΟ ΕΚΝΕΥΒΡΗΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ.ΤΕΣΠΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.![]()
Με τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις.
Δεύτερον διάβασε το μήνυμα του "πυροσβέστη" makis206 και θα καταλάβεις.
Φαντάζεσαι να σου πουν εσένα "τι βλακείες είναι αυτές που έκανες ρε μάστορα στο μηχανάκι μου" !!!
Πως θα αντιδράσεις;