Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
μια χαρά μάσκα![]()
απο τον Μάνο στο Περιστέρι τις πήρατε? ... καμια έκπτωση σας έκανε?όταν θες να ξαναπάς μου λές σε πμ και τον παιρνω τηλ μπάς και κάνει καμια καλύτερη τιμή
![]()
nai....
tnx![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
μια χαρά μάσκα![]()
απο τον Μάνο στο Περιστέρι τις πήρατε? ... καμια έκπτωση σας έκανε?όταν θες να ξαναπάς μου λές σε πμ και τον παιρνω τηλ μπάς και κάνει καμια καλύτερη τιμή
![]()
nai....
tnx![]()
Έχω να δηλώσω τα εξής:
1). Εξακολουθώ να μπαίνω στο forum αλλά λόγο φόρτου εργασίας (λέμε τώρα) δε γράφω συχνά.
2). Ο Spyro (ή αλλιώς cynical Dragon) δεν ήταν ποτέ καλός παίκτης (μη σας παραμυθιάζει).
3). Το να προτρέπεις ένα νέο παίκτη να παίξει speedball με video των IRONMEN είναι σα να βάζεις τον Σπύρο να κάνει αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA
4). Για εξοπλισμούς paintball, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Περιστέρι.
5). Ετοιμαστείτε για ένα big game και δηλώστε συμμετοχές.
6). Σπυράκο από την ημέρα που έφαγες την πρώτη παντοφλιά, όχι μόνο paintball δε ξαναέπαιξες αλλά ούτε για καφέ πέρασες ποτέ από τα φιλαράκια σου.
Όπως καταλαβαίνετε έχω πολλές πληροφορίες...................................................
@ Pokerland
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Έχω να δηλώσω τα εξής:
1). Εξακολουθώ να μπαίνω στο forum αλλά λόγο φόρτου εργασίας (λέμε τώρα) δε γράφω συχνά.
2). Ο Spyro (ή αλλιώς cynical Dragon) δεν ήταν ποτέ καλός παίκτης (μη σας παραμυθιάζει).
3). Το να προτρέπεις ένα νέο παίκτη να παίξει speedball με video των IRONMEN είναι σα να βάζεις τον Σπύρο να κάνει αυτό:
6). Σπυράκο από την ημέρα που έφαγες την πρώτη παντοφλιά, όχι μόνο paintball δε ξαναέπαιξες αλλά ούτε για καφέ πέρασες ποτέ από τα φιλαράκια σου.
Όπως καταλαβαίνετε έχω πολλές πληροφορίες...................................................
μιας και ποιο εμπειρος δεν προτεινεις πεδιο να κανονησουμε για το σαββατο κατι......?
να μας ανοιξετε λιγο και τα ματια...!
Εγω ειμαι μεσα , αλλα το μονο που εχω ειναι ενα αεροβολο κ το ψευδονυμο ........Αλλα ψαχνομαι για χομπυ......
love will save the planet,hate is a good start.
:a1: :a1: :a1:Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Έχω να δηλώσω τα εξής:
Ξύλοοοοοοοο
πάμε τώρα για ένα 1x1 show...... σε έχω λεμε.......![]()
όσο για τον καφέ που είπες... που χρόνος.Από τοτε που μπήκε ο Τίγρης στην ζωή μας δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος για τιποτα άλλο
![]()
όσο για το Βιντεάκι δεν είναι θέμα να μπορεί κάποιος να το κάνει η όχι αλλά αμα θέλεις να διαφημίσεις κατι σε κάποιους που ενδεχομένως να μην το ξέρουν καν, βάζεις ενα παράδειγμα απο τους καλύτερους όχι οτι να ναι. Αμα θες να διαφημίσεις τι σημαίνει moto-gp δεν βάζεις βιντεάκι απο TD-session στα Μέγαρα ....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Εγω ειμαι μεσα , αλλα το μονο που εχω ειναι ενα αεροβολο κ το ψευδονυμο ........Αλλα ψαχνομαι για χομπυ......
φιλε εμεις εκτος την μασκα δεν εχουμε τιποτα,ολα τα νοικιαζουμε.
20-25 ευρο ειναι το κοστος για το πεδιο και τον εξοπλισμο..+αν χρειαστεις παραπανω μπιλιες απο τις 200 που σου δινουν στην αρχη...που κοστιζουν περιπου 5ε οι 100
αντε να μαζευομαστε![]()
![]()
Εμένα μπορεί να με έχεις στο 1 vs 1. Τον άλλον που έγινε τούρκος?Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
:a1: :a1: :a1:
Ξύλοοοοοοοο
πάμε τώρα για ένα 1x1 show...... σε έχω λεμε.......![]()
όσο για τον καφέ που είπες... που χρόνος.Από τοτε που μπήκε ο Τίγρης στην ζωή μας δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος για τιποτα άλλο
![]()
όσο για το Βιντεάκι δεν είναι θέμα να μπορεί κάποιος να το κάνει η όχι αλλά αμα θέλεις να διαφημίσεις κατι σε κάποιους που ενδεχομένως να μην το ξέρουν καν, βάζεις ενα παράδειγμα απο τους καλύτερους όχι οτι να ναι. Αμα θες να διαφημίσεις τι σημαίνει moto-gp δεν βάζεις βιντεάκι απο TD-session στα Μέγαρα ....![]()
![]()
guys κανονίστε να μαζευτούμε και πεδίο βρίσκουμε στο φτερό.
@ Pokerland
file spyro vlepo ot gnorizis arketa na se rotiso k ego
elega n fero apo exo ena tippman pou ta vrsiko metaxires sxetika ftina
120-200 analogos ta extra ......na po tinalithia den exo kitaxi times akrivos
se ti times pezoune edo afta ?
k axizi na feroume apo exo? dld tha exo provlima se adalaktika k tetia aspoume min paro kati den exei kali ypostirixi
(exo sinthisi na agorazo pleon mono apo exo opote katalavenis oute times kitao stin elada oute tpt )
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete
Δες στο παραπάνω ποστ μου γιατι συνιστώ να μην το φέρεις απ' έξω. Στο εξωτερικό το αγοράζουν με 120 αλλά με μεταφορικά θα σου πάει 150 και θα έχεις και τους φόβους σου όπως προανέφερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
file spyro vlepo ot gnorizis arketa na se rotiso k ego
elega n fero apo exo ena tippman pou ta vrsiko metaxires sxetika ftina
120-200 analogos ta extra ......na po tinalithia den exo kitaxi times akrivos
se ti times pezoune edo afta ?
k axizi na feroume apo exo? dld tha exo provlima se adalaktika k tetia aspoume min paro kati den exei kali ypostirixi
(exo sinthisi na agorazo pleon mono apo exo opote katalavenis oute times kitao stin elada oute tpt )
http://www.paintballmarket.gr/catalo...p?cPath=21_56. Καινούργιο πάει 176 ευρώ και στην πορεία αν δεν σου πάει κατι καλά τότε έχεις και ενα μαγαζί να τους χτυπήσεις την πόρτα και να το αναλάβουν.
υπαρχει ενα πεδιο στην μαλακασα που εχει και κλειστη πιστα(για τυχον βροχες)
χωρανε ανετα μεχρι 8 ατομα και στριμωγμενα 10...
ποιοι μπορουνε σαββατο πρωι η' μεσημερι?
1)fournas
2)
ελα να βαφομαστε![]()
Paintball είναι αυτό το παιχνίδι που αγόρια και κορίτσια πετάνε μπαλάκια μπογιάς ο ένας στον άλλο;
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Paintball είναι αυτό το παιχνίδι που αγόρια και κορίτσια πετάνε μπαλάκια μπογιάς ο ένας στον άλλο;
![]()
ναι ......
Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
ναι ......
A τόσο hardcore...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ποιος μιλησε για hard core?
ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο που κανουμε καθε σ/κ,που προκαλει γελιο συνηθως...
γιατι δεν το δοκιμαζεις?
ειναι τοσο χαρντκορ που οταν βρεχει
Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
εχει και κλειστη πιστα(για τυχον βροχες)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
fournas, πλακιτσα μαν![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy