Σελίδα 179 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 79129169174175176177178179180181182183184189229 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.671 έως 2.685 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

undefined μέλος Το avatar του/της Morton
    Υπέρ της εκλογής του Απόστολου Παπουτσάκη ψήφισαν: Ολυμπιακός, Εργοτέλης, Skoda Ξάνθη, Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη Σούπερ Λίγκα.

Ti ekplhksh h monimh symplevsh avtwn twn omadwn, sas eho stahdaraki thn kyriakh gia evkolo merokamato ...

sorry gia ta greeklish
    ☠☠☠

Tεραστιααααααααααααα παιχτουρα ο ΤΖΣΙΜΠΡΙΛΛΛΛ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

στην φαση του πεναλντυ στον Νινη...αν δεν αεριζε τις μασχλαλες του λογικα το παστελακι θα το κολλαγε...εκτος αν φοβηθηκε μην τον βαλουν να παει να ψαξει την μπαλλα στον Βοσπορο...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    παλι 0 παντου ο βαζελος..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Tεραστιααααααααααααα παιχτουρα ο ΤΖΣΙΜΠΡΙΛΛΛΛ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Και μετά σού λένε ότι ο Μπλάνκο γεννήθηκε οφσάιντ. Πάντως στη φάση που πήρε κίτρινη πάλι κόντεψε να βγάλει τη μπάλα έξω από το γήπεδο αλλά κρατήτθηκε.

Σοβαρά τώρα...μηδέν ο Κατσουράνης,υπό τού μηδενός ο Σίλβα...τέζα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    1) Ο ενας που κρινει τις φωτο ειναι ο λαβιλα που απ οτι ξερω ΔΕΝ ειναι γιατρος, και ο αλλος ειναι γιατρος,
    Ε ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙ, του πουστη,
    απλα λογω φωτο ειπα οτι δεν ειναι ακριβης η γνωματευση..

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ, οτι ο λαβιλλας και κατα συνεπεια εσυ που τον στηριζεις, απο την μια αμφισβητειτε τον γιατρο, ΑΛΛΑ απο την αλλη ΣΑΣ αρεσει οτι λεει για 40-50 μετρα, αρα λογω γηπεδου ακυρωνει και καλα τον ισχυρισμο οτι εγινες εντος καραισκακη το σκηνικο

αντε γεια..

πραγματικα εχουμε γραψει ΤΟΟΟΣΑ ποστ και δεν εχεις καταλάβει ΚΑΝ τι γραφουμε....
    δεν εχεις καταλάβει ποιος κρίνει, ποιος αξιολογει αυτα που διαβαζει πως αντικρούονται διαφορα γραφόμενα μονα τους........

αστο να παει...γαμα το
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    Πρωταθλητής 19.090

ΕΓΩ? ποτε δεν διαβαζω/ακουω στρατευμενους δημοσιογραφους!!! :rotflmao:

ΠΟΙΟς τις αγοραζει ρε τις φυλλαδες? ΕΓΩ?:rotflmao:

εγω ρε αγοράζω 19000 Πρωταθλητη....

πραγματικα σκέψου τι παπατζιλίκια και ανευ νοήματος πράγματα γράφεις....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    εγω ρε αγοράζω 19000 Πρωταθλητη....

πραγματικα σκέψου τι παπατζιλίκια και ανευ νοήματος πράγματα γράφεις....

ρε γαυρακια σας βαρεθηκα, το εγραφα στον αλλον αλλα αυτος συνεχιζει να μου γραφει παπατζες και αναγκαζομαι να του απανταω..

επειδη θα μου πει γιατι αναγκαζομαι να απανταω, αναγκαζομαι γιατι δεν μπορω να αφηνω τα ψεμματα στον αερα..

ημαρτον, ενταξυ,

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΟΡΒΑ, ολα ηταν καλα στο καραισκακη...

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ επειδη δεν εβγαλε την μπλουζα στον ρεπορτερ της νετ ρε λαβιλλα..

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ γιατι το αιμα δεν ξερω πως ηταν, και εσυ το καταλαβες οτι ηταν μετα την κυριακη η πληγη..

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, αυτες τις παπατζες μας λες εσυ...

ελεος..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Morton
    Ti ekplhksh h monimh symplevsh avtwn twn omadwn, sas eho stahdaraki thn kyriakh gia evkolo merokamato ...

sorry gia ta greeklish
    Δηλαδή οι υπόλοιποι που ψήφισαν Πατέρα δεν θεωρούνται συμπλέοντες;

Οι 6 είναι κλίκα και οι 9 όχι...;

Άλλη θεωρία ξέρεις να μας πεις; Κάτι σε Νεφελίμ και Ελοχίμ μήπως;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

undefined μέλος Το avatar του/της Morton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Δηλαδή οι υπόλοιποι που ψήφισαν Πατέρα δεν θεωρούνται συμπλέοντες;

Οι 6 είναι κλίκα και οι 9 όχι...;

Oxi giati oi peristasiakes symmaxies kai taytish apopsewn einai kati synhthismeno
    kai en merei apodekto, h MONIMH symplevsh , xeraki xeraki panopoulos, kompotis, tzortzoglou me maestro GAGATSI klp. oxi

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Άλλη θεωρία ξέρεις να μας πεις; Κάτι σε Νεφελίμ και Ελοχίμ μήπως;
    Diafoneis gia to diplo pou edwsa?

Thixthkes, e?
    ☠☠☠

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Morton
    Oxi giati oi peristasiakes symmaxies kai taytish apopsewn einai kati synhthismeno
    kai en merei apodekto, h MONIMH symplevsh , xeraki xeraki panopoulos, kompotis, tzortzoglou me maestro GAGATSI klp. oxi

Diafoneis gia to diplo pou edwsa?

Thixthkes, e?
    Ποιό διπλό; Του γαύρου; Σιγά το νέο ρε! Το ξέρουμε από πριν αρχίσει η χρονιά.

Δεν θίχτηκα γιατί δεν ψήφισα εγώ. Απλά έκανα μια παρατήρηση πώς είναι δυνατό να συμπλέουν 6 ομάδες που ψηφίζουν κάποιον και οι άλλες 9 που ψηφίζουν την άλλη πλευρά να είναι πλήρως ανεξάρτητες. Δεν στέκει ως σκεπτικό.

Πάντως τώρα που βγήκε ο Πατέρας νομίζω ότι θα δούμε κοσμοϊστορικές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τρέμε primera division!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

βολτάδικο μέλος
    θέλω να δω τον πατέρα να μας δίνει το κουπάτο μέσα στο ναό στην φιέστα του τίτλου...
    αυτό θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον παναθηναικό κ τον πρόεδρό του...:rotflmao: :rotflmao:

όσο για τον βαζελο-γιατρούκο...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	full.jpg 
Προβολές:	70 
Μέγεθος:	16,5 KB 
ID:	182244
    ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Cpt...αντί να γελάς με τα χάλια της ΑΕΚ (πολύ χάλια ρε παιδακι μου όμως.. έμαθα οτι τα κέρματα που βρήκαν στους ελέγχους των φιλάθλων αποδόθηκαν στο ταμείο της ΠΑΕ).... μήπως να γελάς με αυτό που είδαμε όλοι χθες απο τον Τεντόπανα και μετά να λέει οτι δεν τους θέλει και η μπάλα;...

Busa... το "από" που έβαλα και περιέχει Λεοφώρο και Φιλαδέλφεια συμβολίζει χρόνο... αλλά δικαιολογείσαι... όπως και κάθε ΑΕΚτζής.. γιατί πίνουμε δύο μπουκαλάκια ουίσκυ να μπορέσουμε να δούμε την ομάδα και αίντε να ξεχαρμανιάσεις μετά.

o_gauros... σιγά μην λύσουμε απο εδώ τα ποδοσφαιρικά και μάλιστα και τσάμπα... απλά η όλη εικόνα εδώ ειναι μια μικρογραφία του τι βλέπουμε κάθε Κυριακή. Διαφορετικοί άνθρωποι, φίλαθλοι , νοοτροπίες που συζητάμε εδώ, δείγματα του τι υπάρχει εκεί έξω.

Αυτάααααα... για Basket δεν μιλάω... ο Kalogeorge μου έχει ρίξει πάγο γιατί λέει δεν ασχολείται κανείς...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Αυτάααααα... για Basket δεν μιλάω... ο Kalogeorge μου έχει ρίξει πάγο γιατί λέει δεν ασχολείται κανείς...

Gandalf
    re man...tha swtheite fetos?????/ (gia to basket lew )

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Για να σωθούμε, πρέπει να υπάρχουμε πρώτα ρε φίλε... Δυστυχώς το basket της AEK ήδη περνάει την "δεινοσαυρική περίοδο" του. Αν ποτέ θα ξαναβγεί.. τι να σου πω;

Δεν έχω ιδέα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

βολτάδικο μέλος
    Για κακούργημα δικάζεται ιατροδικαστής

Μια κατάθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Εύβοιας το καλοκαίρι του 1995, θα επανέλθει στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά, στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, μετά την απόφαση - πριν λίγες ημέρες - του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, να παραπέμψει σε δίκη με την κατηγορία της εκβίασης, τον ιατροδικαστή Ορφέα Περίδη που υπηρετούσε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο ιατροδικαστής ζητούσε εκβιαστικά χρήματα από ιδιοκτήτες γραφείων τελετών, προκειμένου να διενεργεί νεκροτομές σε πτώματα και να εκδίδει πιστοποιητικά θανάτου, απαραίτητα για την άδεια ταφής.

Να σημειωθεί ότι όταν ο Ο. Περίδης υπηρετούσε ως ειδικός ιατροδικαστής στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω από τον εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη και τον διοικητή της Ασφάλειας Χαλκίδας, να παίρνει δέκα προσημειωμένα δεκαχίλιαρα από ιδιοκτήτη γραφείου τελετών για να διενεργήσει νεκροψία σε πτώμα θανόντα από την Ερέτρια. Τότε, του είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στον ανακριτή, που όμως μετά την απολογία του δεν προφυλακίστηκε, αλλά αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 4 εκατομμυρίων δραχμών και περιοριστικούς όρους, συνεχίζοντας... την καριέρα του στην Τρίπολη.

Ο ιατροδικαστής Ο. Περίδης επέμενε στην αθωότητά του και γι' αυτό είχε ζητήσει, με αίτησή του, να εμφανιστεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να καταθέσει, αίτηση που όμως απορρίφθηκε.

http://www1.rizospastis.gr/story.do?...Date=31/5/1997
    ...

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II