Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
εε οχι ρε φιλε να βγαλουμε την "νυφη" σκαρτη επειδη η "πεθερα" ειναι σκυλα...![]()
![]()
![]()
:a19:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
εε οχι ρε φιλε να βγαλουμε την "νυφη" σκαρτη επειδη η "πεθερα" ειναι σκυλα...![]()
![]()
![]()
:a19:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
NikosR ... 10.000 μαζί με τα "και καλά" έξτρα-δώρα. [/B]
Καλά, εσύ είσαι αλλού ξημερωμένος.... Και γω θάθελα να κάνει η μπέμπα όσο ενα φιατ για να πάρω μία, αλλά δεν γυρίζω να το λέω στα σοβαρά, έ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
καμία σχέση... είπα πως δεν άξιζαν 1300 ευρό παραπάνω τα "extra" που δίνει.
για μένα είναι απλά κοροϊδία.
1300 ευρώ παραπάνω από ΤΙ ρε φίλε? Από τις τιμές που δίναν προσφορά τα περυσινά? Ποιός σου' πε πώς λόγω των 'extra' ειναι η τιμή τόση?
πρώτον, άνοιξε μια ΧΕ και τράβα δες πόσο πουλάνε τα GS1200 του 07 και πόσο θα πουλιούντε του 08 μετά το καλοκαίρι σε νεκρή περίοδο.Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Καλά, εσύ είσαι αλλού ξημερωμένος.... Και γω θάθελα να κάνει η μπέμπα όσο ενα φιατ για να πάρω μία, αλλά δεν γυρίζω να το λέω στα σοβαρά, έ?
δεύτερον, εγώ είμαι ξημερωμένος στην πλευρά του αγοραστή και θεωρώ πως 1300 ευρό για το χρώμα (μιας και λες πως τα extra δεν είναι στην τιμή) είναι πολλά.
Στα 12.200? που κάνει τώρα το μοντέλο με το ABS δεν υπάρχουν έξτρα.
Είναι η βασική τιμή.
Αν δίνει και δώρα, π.χ. χούφτες, σταντ κτλ, είναι προσωρινή προσφορά και δεν ισχύει πάντα.
Το φαινόμενο που περιγράφεις συμβαίνει κατ'εξοχήν στα BMW!
Το GS έχει τιμή καταλόγου 13.000? και κάνει 16.000?!!
Το 800άρι αντίστοιχα, υποτίθεται ότι ξεκινάει από τα 9.000?, αλλά στην πράξη φτάνει τα 11.000?.
Τώρα το αν θεωρείς πολλά τα 12.500? του τίγρη είναι μεγάλη ιστορία.
Και ο ανταγωνισμός πάντως εκεί παίζει. Ειδικά το ΚΤΜ που είναι ίσως ο μόνος απ'ευθείας ανταγωνιστής κάνει 14.000? χωρίς ABS!!!
παιδες καινοθρια φρεσκοτατη προσφορα απο την triumph
http://www.triumph.co.uk/media/AD_Tiger_09.pdf
αρχιζει να ερχεται στα μετρα σου liako ...... τρεχα γιατι μεχρι παρασκευη βαρια δευτερα θα σου μοστραρο το καινουριο τιγερ το μαυρακι μου και θα φρικαρεις .....α μην κσεχασω .... καφε ποτε θα πιουμε ρε καγκουρα ?
Τελικα την πηρες την μηχανη? Σου φαινονται ακομα πολλα τα λεφτα?
AD1
Αν δεν σου κανει κοπο, μπορεις να κανεις ενα copy&paste στο περιεχομενο του link, μιας και δεν μπορω να το ανοιξω?Αρχικά δημιουργήθηκε από johnxrv750
παιδες καινοθρια φρεσκοτατη προσφορα απο την triumph
http://www.triumph.co.uk/media/AD_Tiger_09.pdf
αρχιζει να ερχεται στα μετρα σου liako ...... τρεχα γιατι μεχρι παρασκευη βαρια δευτερα θα σου μοστραρο το καινουριο τιγερ το μαυρακι μου και θα φρικαρεις .....α μην κσεχασω .... καφε ποτε θα πιουμε ρε καγκουρα ?
Thanks in advance!![]()
money cant buy me love !!!
Μαύρο Πορτοκαλί 10490
Μαύρο Λευκό με ABS 11490
με 6.9% επιτόκιο για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών...
ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ... ΜΗΝ ΜΕ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ...
![]()
![]()
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μαύρο Πορτοκαλί 10490
Μαύρο Λευκό με ABS 11490
με 6.9% επιτόκιο για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών...
ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ... ΜΗΝ ΜΕ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ...
![]()
![]()
Gandalf
Σε βάζουμε, σε βάζουμε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μάγε, μάζεψε τα χάλκινα και δώσε προκαταβολή!:a13:![]()
![]()
Cpt...
Φίλε ειδικά το άσπρο με το abs το έχω καημό απο τότε που το έβγαλε... αλλά και τα λεφτά δεν είναι λίγα... αλλιώς αντί για το ΧΤΧ , αγγλίδα κυρία θα είχα για μηχανή.. τέλος πάντων.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Καλασπέρα παιδιά!Χαρηκα για την γνωριμία και τις πληροφορίες.
Πουλάει κανένας σας κανένα Τιγρη 1050;
Ψαξε στις αγγελίες στο www.forumtriumph.grΑρχικά δημιουργήθηκε από scout
Καλασπέρα παιδιά!Χαρηκα για την γνωριμία και τις πληροφορίες.
Πουλάει κανένας σας κανένα Τιγρη 1050;
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ok ευχαριστώ