Σελίδα 181 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 81131171176177178179180181182183184185186191231 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.701 έως 2.715 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    εγω μιλαω πριν την εποχη του Τεν Κατε που κυκλοφορια της μπαλας δεν βλεπαμε ποτε και η ομαδα ηταν απιστευτα αργη...
    οκ,

αλλα μην τρελαθουμε οτι εχουμε καμια κυκλοφορια μπαλας σοβαρη τωρα..

ειδικα τις τελευταιαες 10 μερες που κανει προφανως κοιλια η ομαδα, παιζουμε ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ

πριν κατι ελεγες οτι γινοταν..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παντως ηρθε η ωρα να εξεταστει πολυ σοβαρα το ενδεχομενο της λυσης της συνεργασιας με τον Τεν Κατε...

ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑ.................

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Προφητικοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού,όταν κατά τη διάρκεια του ντέρμπυ με τον αιώνιο..πελάτη τους, και εις ένδειξη ευγνωμοσύνης αναφωνούσαν μαζικά "Χενκ Τεν Κάτε οε οε οε"!!!
    Η ευρεία παραδοχή απο τον αντίπαλο αποτελεί τη μεγαλύτερη αναγνώριση και διαπίστευση για έναν άνθρωπο που ήρθε στη χώρα μας με όνειρα και επιθυμίες...που δυστυχώς θα παραμείνουν όνειρα.

Ρε βαζέλια όλους τους αγαπημένους μας προπονητές πάτε να φάτε.φάγατε τον "τι μαλακα είναι" Σέρχιο,φάγατε τον "μα κε κάτσο" Αλμπέρτο,ε να φάτε και τον "θα χάσετε 2-4" Χενκ ρε παλιόπαιδα???είναι τώρα ωραία πράγματα αυτά?

υ.γ: Αμέριστη συμπαράσταση και συμπόνοια στα Α.Μ.Ε.Α.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑ.................
    Μη γίνεσαι περίεργος ρε.
    ο αγώνας τώρα,δικαιώνεται

Οχι, εκανε ενα καλο, μαλλον δυο...

βελτιωσε την κυκλοφορια της μπαλας και τη ταχυτητα της ομαδας, αυτα του τα αναγνωριζω...αλλα απο εκει και επειτα σκατα...

εβλεπα εχθες το Ρουκαβινα και αναρωτιομουν γιατι δεν τον βαζει πιο συχνα...με τοσους μηνες εξω το παλικαρι και εδειξε πολλα παραγματα...ασε με το Νινη...τι σκατα τον βαζει στο 70;...

Κλεϊτον; που ειναι; αρκετα "τιμωρηθηκε" ας μπει λιγο μεσα...

Γκαμπριελ; αυτοις επρεπε να εχει φυγει εδω και καιρο...οχι να παιξει σε ντερμπι...

τεσπα, τρελες εμμονες, απιστευτα κοληματα...
    καλα ρε παπαρα....εσυ απο τα ΤΟΣΑ στραβα του κολλησες στον κλευτον...στο μονο σημειο που ειχε δικιο ο τενκατε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γαμωτο....και εγω νομιζα οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος με κανεναν...οτι εχω παλια νοοτροπια, οτι με πειραζουν οι μεγαλοι προπονητες...οτι οτι οτι....

ειπαμε..δυο χαμενα χρονια...σεπτεμβρη του 08 τα ελεγα

το γελιο ειναι....οτι θα παρει το πρωταθλημα φετος (σχεδον σιγουρος ειμαι) και μετα θα τον αναπολουμε :rotflmao:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

Ρε βαζέλια όλους τους αγαπημένους μας προπονητές πάτε να φάτε.
    Για κοίτα ρε ποιοί μιλάνε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Βρέχει ακόμα στη Φλόριντα;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

o_gauros... σιγά μην λύσουμε απο εδώ τα ποδοσφαιρικά και μάλιστα και τσάμπα... απλά η όλη εικόνα εδώ ειναι μια μικρογραφία του τι βλέπουμε κάθε Κυριακή. Διαφορετικοί άνθρωποι, φίλαθλοι , νοοτροπίες που συζητάμε εδώ, δείγματα του τι υπάρχει εκεί έξω.

Αυτάααααα... για Basket δεν μιλάω... ο Kalogeorge μου έχει ρίξει πάγο γιατί λέει δεν ασχολείται κανείς...

Gandalf
    όλα σου ωραία και καλά,αλλά με την...απορία με άφησες.
    ο δρακος τι ώρα βγαίνει? ...γιατί ακούω ότι έχει και κακοκαιρία και αυτό επηρεάζει

για μπάσκετ τι να πεις ρε φίλε?η ομάδα σου παραπαίει (sic).το πρωτάθλημα μας έχει γίνει Μεντράνο με όλα τα καραγκιοζιλίκια των αρμοδίων.
    Εμένα με χαλάει που βλέπω αυτό το χάλι γιατί με το μπάσκετ άρχισα να ασχολούμαι με τα αθλητικά.
    κάποτε επαιζες με το Περιστέρι/τον Ηρακλή/τον Πανιώνιο/τον Πάοκ/τον Αρη/κλπ,και ήταν όλα ανοιχτά.
    τώρα πλέον μονο εμείς κι η βαζέλα,με σαφές προβάδισμα οι πράσινοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Για κοίτα ρε ποιοί μιλάνε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    είστε εμπαθής κύριε

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    υ.γ: Αμέριστη συμπαράσταση και συμπόνοια στα Α.Μ.Ε.Α.

εσυ αγορι μου, το χεις χασει απο κουνια..

περιμενε να πω κατι, να απαντησει καποιος,

και μετα τσουυυπ

να πεταξεις και συ την μαλακια σου να το παιξεις ιστοριας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

αντι να ασχολουμαστε με κληρωση και χαβαλε για την εθνικη, παλι τρωγομαστε με π@π@ριες
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    αντι να ασχολουμαστε με κληρωση και χαβαλε για την εθνικη
    κάτσε να ακούσουμε τους αντιπάλους μας πρώτα ρε συ και μετά θα πούμε τι σύστημα θα εφαρμόσουμε αυτή τη φορά

το 4-4-2 του παναγούλια είναι πια ξεπερασμένο αλλά εξαρτάται και από τους αντιπάλους που θα κληρωθούμε

καλώς τα τα παιδιά μου φαίνεται θα μας πούνε αλλά ποτέ δεν ξέρεις

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    για μπάσκετ τι να πεις ρε φίλε?η ομάδα σου παραπαίει (sic).το πρωτάθλημα μας έχει γίνει Μεντράνο με όλα τα καραγκιοζιλίκια των αρμοδίων. Εμένα με χαλάει που βλέπω αυτό το χάλι γιατί με το μπάσκετ άρχισα να ασχολούμαι με τα αθλητικά. κάποτε επαιζες με το Περιστέρι/τον Ηρακλή/τον Πανιώνιο/τον Πάοκ/τον Αρη/κλπ,και ήταν όλα ανοιχτά. τώρα πλέον μονο εμείς κι η βαζέλα,με σαφές προβάδισμα οι πράσινοι.
    ότι και στο ποδόσφαιρο δηλαδή...

Για σκέψου το λίγο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    καλα ρε παπαρα....εσυ απο τα ΤΟΣΑ στραβα του κολλησες στον κλευτον...στο μονο σημειο που ειχε δικιο ο τενκατε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γαμωτο....και εγω νομιζα οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος με κανεναν...οτι εχω παλια νοοτροπια, οτι με πειραζουν οι μεγαλοι προπονητες...οτι οτι οτι....

ειπαμε..δυο χαμενα χρονια...σεπτεμβρη του 08 τα ελεγα

το γελιο ειναι....οτι θα παρει το πρωταθλημα φετος (σχεδον σιγουρος ειμαι) και μετα θα τον αναπολουμε :rotflmao:
    κοιτα να δεις...το μεγαλυτερο κακο στον Παναθηναϊκο δεν ειναι ουτε οι προπονητες, ουτε τα συστηματα, ουτε οι μεταγραφες (σε ενα βαθμο...)

το μεγαλυτερο κακο ειναι η νοοτροπια στα αποδυτηρια και η συμπεριφορα της διοικησης που θυμιζει κολεγιο και αυτο ειναι κατι που κραταει χρονια...

αργεντινη
    γιαπωνια
    γκανα
    ελλαδα
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II