300ml πηρε περιπου...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μπα........εχω μαθει πλεον...Αλλωστε ΚΤΜ εχουμε![]()
![]()
![]()
Δεν παιζει ρολο το ζεσταμα...Κ δεν το ζεσταινω κ τοοοοσο υπερβολικα...
Στις 2 μπαρες ξεκιναω πλεον...![]()
3 σεναρια υπαρχουν:
1)απλα εξαφανιστηκε το αντιπηκτικο
2)δουλευει λαθος η ταπα του ψυγειου και κανει συνεχεια υπερχειλιση
3)περναει παραφλου στον θαλαμο καυσης(μαλλον αδυνατον αφου και τα λαδια τα τσεκαρα και ειναι καθαρα και δεν βγαζει καπνους και βρομα απο τη εξατμιση)
Θα συμπληρωσω και θα το παρακολουθησω...
αν η ταπα του ψυγειου σου δεν λειτουργουσε πια σωστα και εκανε υπερχειληση συχνα θα παρατησουσες ατμους να βγαινουν απο την ταπα ή ακομα και λιγο νερο να τρεχει πανω στο ψυγειο(μου ειχε συμβει παλιοτερα στο kdx και αλλαξα ταπα).
επισης εκει που εχεις το μηχανακι αν χτυπαει ο ηλιος το δοχειακι του παραφλου εξατμιζετε.
επισης αν ζοριζετε το μηχανακι με πολλες ωρες μεσα στην κινηση 1η 2α κλπ παλι σου τρωει παραφλου
αν ειχες καποια διαροη ολο και καποιες σταγονες θα εβρισκες σε κολαρο κλπ
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
ντεν εκουμε τετοιο στα 640 καρντια μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
επισης εκει που εχεις το μηχανακι αν χτυπαει ο ηλιος το δοχειακι του παραφλου εξατμιζετε.
![]()
α οκ!δε το ξεραΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ντεν εκουμε τετοιο στα 640 καρντια μου!![]()
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
ΟΧι δεν εχουμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ντεν εκουμε τετοιο στα 640 καρντια μου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον,μιας και το πηγα μια βολτα το μηχανακι μεσα στην πολη να κανω μια παρατηρηση...
98% το παραφλου φαγωθηκε φυσιολογικα απο το μηχανακι.
Κ αυτο ,γτ τωρα που γυρισα ειχε κανει υπερχειλιση (μιας και εριξα λιγακι παραπανω υγρο στο ψυγειο) και το μπροστα φτερο ηταν μουσκεμα στην πισω μερια(κανει υπερχειλιση με σωληνακι απο την ταπα του ψυγειου σε ενα "τσουτσουνι" του σκελετου και στην ενωση ειχαν σουρωση υγρα...).
Οποτε αν ειχε ξαναγινει θα το προσεχα σιγουρα.
Να περναει το παραφλου στον θαλαμο καυσης το αποκλειω γτ τσεκαρα τα λαδια και ειναι καθαρα και δεν βγαζει καπνους και βρομα απο τις εξατμισεις.
Θα παρακολουθηθει το θεμα παντως να εχω το κεφαλι μου ησυχο...![]()
Εχε τα παντος κατα νου για την επομενη φορα...ειναι πολυ καλο..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Eβαλα ηδη motorex φιλε μου...
Σε ευχαριστω......![]()
![]()
![]()
![]()
George no brakes
Αυτό το αντιπηκτικό της denicol είναι απλά πανάκριβο........22? τα δυο λίτρα και αραιωμένο??Αρχικά δημιουργήθηκε από SAM46
Εγω εβαλα αυτο και εμεινα πολυ ευχαριστημενος
Πωλειται σε 2λιτρο και εχει 22?
εσυ τσέκαρε πριν βαλεις μπρός αυριο την στάθμη, το φυσιολογικό ειναι να την διατηρεί 1 με 2 ποντους πανω απο τις ψυκτρες...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
(μιας και εριξα λιγακι παραπανω υγρο στο ψυγειο) και το μπροστα φτερο ηταν μουσκεμα στην πισω μερια(κανει υπερχειλιση με σωληνακι απο την ταπα του ψυγειου σε ενα "τσουτσουνι" του σκελετου και στην ενωση ειχαν σουρωση υγρα...).
αν προσθεσεις πανω αυτο το επιπεδο θα στο ξερναει οπως σου εκανε και σημερα μεχρι να φθασει σε εκεινο το επιπεδο...
αν πεφετι κατω απο εκεινο το επιπεδο καο αποκαλυπτονται οι ψυκτρες τοτε ή εχεις θέμα με το ελατηριο της ταπας ή κάπου αλλού!
![]()
YES SIR!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
εσυ τσέκαρε πριν βαλεις μπρός αυριο την στάθμη, το φυσιολογικό ειναι να την διατηρεί 1 με 2 ποντους πανω απο τις ψυκτρες...
αν προσθεσεις πανω αυτο το επιπεδο θα στο ξερναει οπως σου εκανε και σημερα μεχρι να φθασει σε εκεινο το επιπεδο...
αν πεφετι κατω απο εκεινο το επιπεδο καο αποκαλυπτονται οι ψυκτρες τοτε ή εχεις θέμα με το ελατηριο της ταπας ή κάπου αλλού!
![]()
![]()
![]()
![]()
Tελικα ηταν η ταπα του ψυγειου...Ειχε απολυτο δικιο κ Katanas και τον ευχαριστω πολυ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια καινουργια ταπα και ολα οκ.Ουτε υπερχειλιση ουτε τιποτα...![]()
![]()