Σελίδα 23 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 403

Θέμα: πόσο αδιάβροχο τελικά πρέπει να είναι ένα dainese

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    παρ'οτι με ειρωνευεσαι εξακολουθω να θελω να σε βοηθησω :smilea:
    Λοιπον παντελονι αδιαβροχο πηρες; Στο παντελονι δεν θα συναντησεις το ιδιο πρβλημα λογικα γιατι εχει ελαχιστες ραφες, πρεπει ομως να το παρεις gore tex... Αρα στα ποδια μαζι με τις sidi μποτες που πήρες θα είσαι αδιαβροχος. Στα χερια ειπες οτι τα clover ήταν ζεστα και δεν εβαλαν νερό, οποτε και εκει οκ! Στο κεφαλι εχεις κρανος, αρα ουτε εκει θα βρεχεσαι!
    Αρα υπαρχει προβλημα μονο με τον κορμο. Εκει θα φορεσεις πανω απ'το μπουφαν αυτό:http://www.dainese.com/eu_en/motorbi...t=51&subcat=54
    ειναι καπως στυλατο, και στην τελικα αμα σε ζεσταινει τοσο πολυ στους κλειστους θερμαινομενους χωρους,
    βγαλ'το και βαλ'το στην μπαγκαζιερα οταν μπαινεις στην τραπεζα. Δεν θελει πανω απο 30 sec να το κανεις, ουτε πιανει πολυ χωρο.
    Επισης μπορεις να βγαλεις την θερμομόνωση απο το dainese τις βροχερες μερες (φανταζομαι αφαιρειται) για να μην αναγκαζεσαι να το βγαζεις καν..

Τί θα βρεις να πεις τωρα;;

Δεν θελει πανω απο 30 sec να το κανεις, ουτε πιανει πολυ χωρο.

Φιλικα παντα
    Οποιος βιαζεται --->Σκονταφτει!!!!!!

θα ριξεις και καμια επεξηγηση ομως, ή να'χαμε να λεγαμε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Παντως εγω καταλαβα , οτι το παληκαρι εχει στυλ ze premie , τι του ζητατε τωρα ναβγαζει παντελονια εξω απο τρεπεζες.
    Τεσπα πηρα παντελονι revit 180e k ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι πολυ καλητερο απο dainese , ενω ενας συμφορουμιτις μου ειπε οτι με το ιδιο παντελονι , του βραχηκαν τα π@π@ρια , υπαρχει παντελονι που ναμη στα βρεχει, το σημειο ειναι πολυ δυσκολο.....
    love will save the planet,hate is a good start.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    παρ'οτι με ειρωνευεσαι εξακολουθω να θελω να σε βοηθησω :smilea:
    Οπως έχει ξαναειπωθεί, κάποιες στιγμές......κάποια γραφόμενα..........δεν μεταφέρουν σωστά κάποιες έννοιες.

Κακώς πιστεύεις ότι σε ειρωνεύτηκα. Σου ξαναλέω ότι είναι δύσκολο να εξηγήσεις μια κατάσταση που εσύ την βλέπεις λογική και εύκολη, σε σχέση με την πραγματικότητα.

Εσύ βλέπεις απλά, τα 5 λεπτά που θές να βγάλεις το μπουφάν έξω απο μιά τράπεζα.
    Ξέρεις φίλε μου, πόσες φορές μέ έχει πιάσει η βροχή στην εθνική ή στον περιφερειακό.....

Εκεί έλα να μου πείς για τα 5 λεπτά..... και να σταματήσεις πού; να ντυθείς. Και όταν και άν σταματήσεις, θα είσαι τόσο μούσκεμα, που δεν θα μπαίνει το αδιάβροχο. Γιαυτό λέω, μήν τα βλέπεται όλα απλά... άν δεν τα έχετε βιώσει.

Για αυτό σου είπα ότι, ότι και να πείς έχεις δίκιο. Κάποια πράγματα, αν δεν τα νιώσεις Live, απλά φαίνονται εύκολα.... Θέλω να πιστεύω ότι με κατανοείς..

Ασχετο με το παραπάνω, σας έχω ξαναπεί, ότι στο αδιάβροχο δεν ξαναγυρνάω...
    Παρ' όλα αυτά επιμένετε. ο.κ Δέν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Οπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, τα αδιάβροχα είναι για τα ψώνια στην λαϊκή.... και εκεί θα μείνουν.

Την στιγμή που έχουν βγεί παιδιά εδώ και έχουν ποστάρει την εμπειρία τους με μπουφάν που δέν έμπασαν νερό, έχω πειστεί απόλυτα ότι ψώνισα απο "σβέρκο".

Απο εκεί και πέρα, άν μπορείτε να βοηθήσετε ουσιαστικά, θα είμαι υπόχρεος.
    Και όμως............ έγινα αδιάβροχος....

βασικα εγω προσπαθω να σου βρω λυση ωστε να κανεις χρηση του μπουφαν σου, για να μην αναγκαστεις να σκασεις καμια αλλη 300αρα για να παρεις αλλο! Αλλα αφου δεν σε πειραζει οκ!

Το dainese λοιπον αφου δεν σου αρεσει ή επεστρεψε το (δεν νομιζω να το παρουν πισω με τοση βροχη και κουβαδες νερο που εχει φαει) ή πούλα το (θα χασεις λεφτα) ή κρατα το για εφεδρικο ή κανα tour.

Εψαξα για σενα. Βρηκα αυτο http://www.alpinestars.com/Space_Dry.../p/320618.html

Εψαξα και για κριτικες. Βρηκα στο motorcycle-superstore.com . 4 ατομα που το εχουν αγορασει λενε τα καλυτερα λόγια. Ενας μαλιστα λεει οτι οδηγησε 8 ωρες στην βροχη, και βραχηκε μονο το κινητο στην εξωτερικη τσεπη.
    Επισης λενε οτι ειναι πολυ ζεστο, αρα για καλοκαιρι το ξεχνας.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2008_alpinestars_space_drystar_jacket_black_633239846943751936.jpg 
Προβολές:	220 
Μέγεθος:	23,3 KB 
ID:	182324

Παλαιό μέλος
    Καλημέρα....

Λοιπόν παιδιά μετά απο συζήτηση που είχα με το κατάστημα, και αφού ήπιαμε και καφεδάκι , τελικά μου είπαν ότι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν αφού επιμένω ότι το μπουφανάκι έχει "πρόβλημα" κατ' εμέ, να το αντικαταστήσουν.

Ετσι λοιπόν, πήρα ένα καινούργιο ίδιο μπουφανάκι, ελπίζοντας ότι θα πάει καλά....
    Ομως, οσο και άν φαίνεται περίεργο, δεν θέλω να ξαναμπώ στην διαδικασία των δοκιμών.... μου έμεινε ψυχολογικό...

Μέχρι νεοτέρας λοιπόν, το έχω βάλει αγγελία άν κάποιος ενδιαφέρεται.

Δηλαδη πηρες το ιδιο μοντελο κ ιδια μαρκα κ πουλας το "παλιο"?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Δηλαδη πηρες το ιδιο μοντελο κ ιδια μαρκα κ πουλας το "παλιο"?

Πουλάει το καινούριο που του έδωσαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Spidi H2Out . + _

Αρχικά δημιουργήθηκε από rizlaaa
    Καλημέρα....

Λοιπόν παιδιά μετά απο συζήτηση που είχα με το κατάστημα, και αφού ήπιαμε και καφεδάκι , τελικά μου είπαν ότι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν αφού επιμένω ότι το μπουφανάκι έχει "πρόβλημα" κατ' εμέ, να το αντικαταστήσουν.

Ετσι λοιπόν, πήρα ένα καινούργιο ίδιο μπουφανάκι, ελπίζοντας ότι θα πάει καλά....
    Ομως, οσο και άν φαίνεται περίεργο, δεν θέλω να ξαναμπώ στην διαδικασία των δοκιμών.... μου έμεινε ψυχολογικό...

Μέχρι νεοτέρας λοιπόν, το έχω βάλει αγγελία άν κάποιος ενδιαφέρεται.

Όταν λες στο αντικατέστησαν, εννοείς οτι σου πήραν το παλιο;

Ρε φίλε ειλικρινα, μια χαρα ειναι το μπουφάν, ουτε δοκιμες χρειάζεται ουτε τιποτα. Άκουσέ μας μια φορά
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σωστα , αλλα επρεπε να βρεις αγοραστη κ μετα να παρεις νουμερο...........

Παλαιό μέλος
    Για τυχόν παρεξηγήσεις, λέω ότι απο το κατάστημα μου αντικατέστησαν το μπουφάν με καινούργιο.

Το παλιό το κράτησε το κατάστημα..... Εγώ πουλάω το καινούργιο, καθαρά για ψυχολογικούς λόγους και μόνο.

Το μπουφάν το φόρεσα απο το κατάστημα μέχρι το σπίτι μου, μόνο και μόνο για να μήν το τσαλακώσω, άν το έβαζα στην μπαγαζιέρα... Αυτό είναι όλο και τίποτε άλλο. Ακόμα ο ήλιος δεν το έχει δεί..... Εντελώς παρθένο που λένε.

Μπορεί και να είναι απολύτως εντάξει, μπορεί και να παρουσιάσει πάλι το "γνωστό πρόβλημα".

Και επειδή δεν θέλω να το ξαναζήσω, προτιμώ να χάσω 80 - 100 ευρώ, παρά να χάσω τον ύπνο μου. Βέβαια αν δεν "φύγει", δεν θα κάτσω να το μοιρολογάω.... Θα το δοκιμάσω και ο θεός βοηθός που λένε....

εγώ πάντως προσφέρω μία εξάδα ζαγόρι για δοκιμή μέχρι να βρέξει. να υποστηρίξουμε και τα παιδάκια της Αφρικής

Κουραγιο φιλε , κρατα γερα, εσυ να σαι καλα μη ξανασκας γιατι ολα αυτα βασικα ειναι ψιλα γραμματρα..........

Παρόμοια θέματα

1. Πρέπει να είναι παράνομο το να μη φοράς κράνος ?
    από micmic στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 16:59
  2. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19
  4. Μια βολτα μετα απο καιρο πρεπει να ειναι καλη
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 13:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία