γνωμες για Husqvarna sm610ie ???? Αξιζει να δωσω το χτχ μου για αυτο..ειναι πιο ελαφρυ,πιο δυνατο αλλα δεν ξερω για το θεμα συντηρηση τι λεει...
Οποιος γνωστης ας βοηθησει..thx...![]()
γνωμες για Husqvarna sm610ie ???? Αξιζει να δωσω το χτχ μου για αυτο..ειναι πιο ελαφρυ,πιο δυνατο αλλα δεν ξερω για το θεμα συντηρηση τι λεει...
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
Ειναι καταπληκτικο. Παντα για το ιντζεκτιον μιλαμε, το ΤΕ/SM610ιε.Αρχικά δημιουργήθηκε από thoukis
Μονο θεμα που εχει παρουσιασει ειναι συχνη φθορα της καδενας των εκκεντροφορων, που ενδεχομενως να θελει αλλαγη καθε 15-20000κμ. Αν εχεις υπομονη πηγαινε στα
www.thumpertalk.com
www.advrider.com
www.supermotojunkies.com
και περνα ενα σ/κ διαβαζοντας.
Απο την αλλη, αν εχεις τα χρηματα και την υπομονη, περιμενε για το 630 που βγαινει σε κανα 6μηνο, που θα εχει ισχυ επιπεδων ΚΤΜ690 και θα αντιπροσωπευεται πλεον απο την BMW διοτι τωρα δεν υπαρχει αντιπροσωπευση στο ελλαδα.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αν το ΧΤ το χρησιμοποιεις για καθημερινη χρηση και θελεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο....κρατα το!
Και εγω το ειχα ψαξει...ωραιο μηχανακι αλλα χτυπα ξυλο αν χρειαστεις κατι θα ψαχνεσαι.....
Το προβλημα με την καδενα και μονο θα επρεπε να σε αποτρεψει..(ανοιγμα μοτερ καθε 15-20000χλμ)
![]()
Ολα αυτα αν το θες ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ μεσα σε κινηση κτλ...
Θα το στρωσω που θα παει..
για καθημερινη χρηση το θελω...τωρα καθε 15000 χιλιομετρα ανοιγμα της μηχανης ειναι ενα θεμα.....με το χτχ εδω και πολυ καιρο εχω το κεφαλι μου ησυχο...
για τι κοστος μιλαμε αυτου του ειδους συντηρηση???
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
Προσωπικα για μενα δεν ειναι το θεμα κοστους αλλα το οτι εργοστασιακο ΑΝΟΙΓΕΙ σαν το εργοστασιακο ΚΛΕΙΣΙΜΟ του μοτερ απλα δεν γινεται....!Αρχικά δημιουργήθηκε από thoukis
για καθημερινη χρηση το θελω...τωρα καθε 15000 χιλιομετρα ανοιγμα της μηχανης ειναι ενα θεμα.....με το χτχ εδω και πολυ καιρο εχω το κεφαλι μου ησυχο...
για τι κοστος μιλαμε αυτου του ειδους συντηρηση???
Περα απο ολα μονο που σκεφτομαι 1-2-3 ετων μοτερακι να ανοιχτει...!Μπρρρρ
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
Προσωπικα για μενα δεν ειναι το θεμα κοστους αλλα το οτι εργοστασιακο ΑΝΟΙΓΕΙ σαν το εργοστασιακο ΚΛΕΙΣΙΜΟ του μοτερ απλα δεν γινεται....!
![]()
1ον...δεν ανοιγεται το μοτερ για να αλλαχτει η καδενα...
και 2ον...
γιατι δε ξαναγινεται αμα το ανοιξεις οπως οταν βγηκε απο το εργοστασιο?
![]()
Eστω και το καπακι που θα ανοιχτει....Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
1ον...δεν ανοιγεται το μοτερ για να αλλαχτει η καδενα...
και 2ον...
γιατι δε ξαναγινεται αμα το ανοιξεις οπως οταν βγηκε απο το εργοστασιο?
![]()
Σοβαρα τωρα με ρωτας για το δευτερο???
Αν μιλαμε για αλλη χωρα εκτος ελλαδας οκ αναθεωρω....αλλα αν μιλαμε για ελλαδο....αααα ολα και ολα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ουτε εγω καταλαβα τι εννοεις. Παντως, για να αλλαξεις καδενα εκκεντροφορων, απλα λυνεις το καπακι και βγαζεις τους εκκεντοφορους, δεν 'ανοιγεις' κινητηρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
Προσωπικα για μενα δεν ειναι το θεμα κοστους αλλα το οτι εργοστασιακο ΑΝΟΙΓΕΙ σαν το εργοστασιακο ΚΛΕΙΣΙΜΟ του μοτερ απλα δεν γινεται....!
![]()
Ακομα, η APE εχει βγαλει τεντωτηρα για την συγκεκριμενη μηχανη που απ'οτι εχω ακουσει λειτουργει καλλιτερα απο τον μαμισιο.
Ναι το εχω διαβασει για τον τεντωτηρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Ουτε εγω καταλαβα τι εννοεις. Παντως, για να αλλαξεις καδενα εκκεντροφορων, απλα λυνεις το καπακι και βγαζεις τους εκκεντοφορους, δεν 'ανοιγεις' κινητηρα.
Ακομα, η APE εχει βγαλει τεντωτηρα για την συγκεκριμενη μηχανη που απ'οτι εχω ακουσει λειτουργει καλλιτερα απο τον μαμισιο.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν προκειται να αγορασω ποτε μηχανακι ξεροντας απο πριν οτι θα χρειαστει εστω και το παραμικρο καποια στιγμη να *παραβιαστει* (η βιαστει σκετο αν μιλαμε για ελληνικο συνεργειο ακομη και αντιπροσωπεια,εχουν δει πολλα τα ματια μου)![]()
Στο χτ660 δε χρειαζεται να βγαλεις τους εκκεντροφορους για να αλλαξεις τα καπελοτα?Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
Ναι το εχω διαβασει για τον τεντωτηρα....
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν προκειται να αγορασω ποτε μηχανακι ξεροντας απο πριν οτι θα χρειαστει εστω και το παραμικρο καποια στιγμη να *παραβιαστει* (η βιαστει σκετο αν μιλαμε για ελληνικο συνεργειο ακομη και αντιπροσωπεια,εχουν δει πολλα τα ματια μου)![]()
Αν φτασεις μεχρι εκει, για να αλλαξεις καδενα ειναι ακομα 15-30 λεπτα δουλεια.
Ναι το εχω διαβασει για τον τεντωτηρα....
μπορεις στα μηχανακια σου να μη ρυθμιζεις ουτε τις βαλβιδες...
![]()
![]()
![]()
Τα 40.000χλμ που θα παει για ΤΣΕΚ βαλβιδων μπορει να εχει γινει και 10ετιας το μηχανακι...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μπορεις στα μηχανακια σου να μη ρυθμιζεις ουτε τις βαλβιδες...
![]()
![]()
![]()
Τα 40.000χλμ που θα παει για ΤΣΕΚ βαλβιδων μπορει να εχει γινει και 10ετιας το μηχανακι...:rotflmao: :rotflmao:
δε ντρεπεσαι για αυτο που λες?
40,000χλμ σε 10 χρονια?
:a53: :a53: :a53:![]()
![]()
Εχεις δικιο...και πολλα ειπα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
δε ντρεπεσαι για αυτο που λες?
40,000χλμ σε 10 χρονια?
:a53: :a53: :a53:![]()
![]()
![]()
![]()
Τον μαιο εκλεισε χρονο το καημενο και μονο 3000 εχω....:rotflmao: :rotflmao:
Μονο μεσα στην πολη ρε παιδι παει...αντε και καμμια χαλκιδικη...το θεμα βεβαια ειναι αν *παει* ο κωλος σου γιατι μετα το μισαωρο συνεχους οδηγησης μουδιαζουν αρκετα *ΠΡΑΜΑΤΑ* απο κατω μερια.....![]()
![]()
![]()