αν οι αναρτησεις και μονο που του εχουν βαλει κοστιζουν.......ξερωγω 10?? χιλιαρικαΑρχικά δημιουργήθηκε από watain
26,5 k gia 80 aloga kai tria moularia,pffff
αν οι αναρτησεις και μονο που του εχουν βαλει κοστιζουν.......ξερωγω 10?? χιλιαρικαΑρχικά δημιουργήθηκε από watain
26,5 k gia 80 aloga kai tria moularia,pffff
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
80 ειναι αρκετα για μενα. το προβλημα μου ειναι κοκκινο ή μαυρο?
αφου βρω τα 25000 δολλαρια που μου λειπουν....![]()
done.
Ohlins είναι, πουλάνε παντού.Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
αν οι αναρτησεις και μονο που του εχουν βαλει κοστιζουν.......ξερωγω 10?? χιλιαρικα
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ohlins είναι, πουλάνε παντού.
![]()
![]()
![]()
Εξωτικά μηχανάκια και μ@λακίες σου λένε μετά ....
20 τόσο θα έχει το SE, αυτό με τους κάρμπον τροχούς κλπ κλπ, δλδ τί περιμένατε, τζάμπα κάρμπον στο λαό?![]()
το έδωσε και σε δυο "απλές" εκδόσεις, μια cafe racer στις 13.5000 λίρες και μια sport στις 11.900 λίρες
http://www.nortonmotorcycles.com/news/view.php?id=210
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ελπίζω να πουλήσει και να το δούμε και στο δρόμο κάποια μέρα.
Ειναι ακριβό, αλλά η παραγωγή είναι περιορισμένη, και φυσικα προορίζεται για ειδικό κοινό.
Και η φτηνότερη έκδοση Ohlins εχει απλά οχι USD, κάτι που δεν κάνει καμμία διαφορά στην ουσία σε τέτοια μοτοσυκλέτα.
Επίσης όσοι γελάνε με τα 80 αλογάκια, εχουν καβαλήσει ποτέ μηχανάκι με 80 ίππους στις 6500?
Μαλλον οχι....
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
αμα σου πεσει ρε μαγκες τι κανεις?? το Cb τοθ 2001 μου επεσε τις προαλλες και πονεσε η καρδια μου απο το κρακ του καθρευτη. παναγια μου. ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω τετοαι μου@#@αρα να μου πεσει
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
20 τόσο θα έχει το SE, αυτό με τους κάρμπον τροχούς κλπ κλπ, δλδ τί περιμένατε, τζάμπα κάρμπον στο λαό?![]()
το έδωσε και σε δυο "απλές" εκδόσεις, μια cafe racer στις 13.5000 λίρες και μια sport στις 11.900 λίρες
http://www.nortonmotorcycles.com/news/view.php?id=210
καλα και η σπορτ απλά σε "αρρωσταινει"
θελω ενα μαυρο για το σαλονι κ ενα κοκκινο για το δρομο. ενα κιτρινο για τη γκομενα κ ενα λευκο για την καφετερια. θελω..., θελω..., θελω..., ααααααααααααα γιατρε τα χαπια μουουουουου!!!!!! την καταναλωτικη κοινωνια μου μεσα!!!!!!![]()
![]()
![]()