Σελίδα 5 από 52 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 766

Θέμα: 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δύο ερωτήσεις παιδιά...

1. Αίντε και έγινε "επανάσταση" και διαλύθηκαν οι δομές του συστήματος και δεν ξέρω τι άλλο.. ΜΕΤΑ ΤΙ;;... ποιά είναι η διάδοχη κατάσταση;... ποιός θα αναλάβει να ηγηθεί μιας χώρας που έχει πολλάαα προβλήματα που και ο λαός της είναι υπεύθυνος και τα διατηρεί διαχρονικά;

Ποιά είναι η διάδοχη κατάσταση;... γιατί ακόμα και ο Καποδίστριας του τότε, "εισαγόμενος" ήταν! Όσοι έχουν ασχοληθεί με την ιστορία του τόπου το γνωρίζουν.

2. Σε ποιά χωρα του κόσμου θα ανεχόντουσαν τέτοιες καταστροφές , βία και επιθέσεις σε αστυνομικούς; Μόνο σε χώρες του Γ Κόσμου και στην Ελλάδα.. σε όποια άλλη χώρα θα είχαμε πολλάαααα θύματα... Και η αστυνομία και εκεί δεν είναι αγγελούδια, ούτε και έχουν το καλύτερο σύστημα απο εμάς.

Ρε παληκάρια.. απο πότε με την βία υποχρεώθηκε κανείς να αλλάξει συμπεριφορά και ενέργειες;

Περαστικά σε όποιον το πιστεύει αυτό!!!

Gandalf

1.Κανεις δε μπορει να σου πει , ουτε καν να προβλεψει με καλη πιθανοτητα επιτυχιας τι θα γινει μετά. Είναι πολλοι οι παραγοντες που θα το καθορισουν κι επομενως δεν ειναι κατι "προβλεψιμο" ή προκαθορισμενο.

2.Δεν το καταλαβα πολύ καλα αυτο που γραφεις. εννοεις οτι εδω ανεχονται τις επιθεσεις σε αστυνομικους; Εννοεις οτι εδω δεν εχουμε "θύματα" του κρατους; εχεις υποψη σου το στρατιωτικο νομο(χωρις καμια υπερβολη) που επιβληθηκε χθες το βραδυ στα εξαρχεια; η εκκενωση του ρεσαλτο ήταν αντίποινα.

Σιγουρα τους σκεπτόμενους ανθρώπους θα τους κερδίσεις μια και καλή με ιδέες. Καποιοι αλλοι ομως εχουν κανει επιλογες ζωης τις οποιες δε φαινονται καθολου διατεθειμενοι να αλλαξουν. Με αυτους δε βλεπω το λόγο να προσπαθησεις να κανεις διάλογο απο τη στιγμη που δεν ειναι διατεθημενοι ουτε αυτο να κανουν. Εχουν ταχθει συνειδητά απέναντι σου.

Η βία δεν είναι ωραιο πράγμα, απο τα χειροτερα ειναι, όμως ο κοσμος δεν αλλαξε ποτέ με προσευχες. Αναγκαίο κακό λοιπον.
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    2.Εννοεις οτι εδω δεν εχουμε "θύματα"; εχεις υποψη σου το στρατιωτικο νομο(χωρις καμια υπερβολη) που επιβληθηκε χθες το βραδυ στα εξαρχεια;
    Η βία δεν είναι ωραιο πράγμα, απο τα χειροτερα ειναι, όμως ο κοσμος δεν αλλαξε ποτέ με προσευχες.
    ρε φίλε, έχεις ζήσει ποτέ πραγματικό στρατιωτικό νόμο;

ελεος πια με τα τσιτάτα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιο τόμαρο
    κύριε καπιτάνιο εγώ τη χούντα δεν την έχω ζήσει, αλλά ούτε το χθεσινό το χω ΜΑΤαδει... για περπάτημα έβγαινες και σε σταματάγανε κάθε λίγο... αλλά είναι και τα μακρια μαλλιά μου που προκαλούν... ~Το περιμέναμε όμως... Να δηλώνουν οι μπάτσοι ότι δεν θα επιτρέψουν τη βια... 1984 και βάλε...
    Φιλάκια πάω να διαδηλώσω ειρηνικά αλλά αν μπουν σπίτι μου και βρουν μπουκάλια μπύρας και κηροζίνη για την κεροζαν να πείτε πως δε με ξέρετε. Αλλιώς πάτε για συναυτουργία σε άναμα σόμπας... Και δυστυχώς ούτε μου αρέσει να υπερβάλλω, ούτε να παραπονιέμαι... Χάσαμε, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το γουστάρουμε κιόλα...
    ¨οπως είπε και ο δημοσιογράφος της ΝΕΤ "οι κατηγορούμενοι δηλώνουν αθώοι· Αλλά όλοι οι κατηγορούμενοι, αθώοι δηλώνουν... Αντε και καλά σαράντα.
    γης μαδιαμ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    Το γραφείο στο Σύνταγμα αν θυμάμε καλά? Για 1-2 ωρίτσες? .....
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ρε φίλε, έχεις ζήσει ποτέ πραγματικό στρατιωτικό νόμο;

ελεος πια με τα τσιτάτα...
    Ναι ρε. Ολοι μας... Το νόμο των τραπεζών, που ως γνωστό κυβερνούν αυτή τη χώρα, και μας επιβάλλουν να φεσονόμαστε για να αγοράζουμε καινούργια μηχανάκια από τον καπιταλιστή έμπορα...

Λοιπόν, ελπίζω να μήν έχει επανάσταση στην Μαβίλη σήμερα γιατί λέω να πάω να πιώ κανένα ποτάκι.

Α και by the way, με τα καψίματα δίνουμε και δουλειά στους μετανάστες, όλων των κατηγορίών (αλβανούς εργολάβους με πακιστανούς εργάτες- οι έλληνες έχουν επανάσταση αυτή την περίοδο) Αρα κάνει ακόμα ένα καλό στον τόπο η επανάσταση....

re εχω και γω σομπα και 1 μπιτονι σπιτι που τη γεμιζω.......και μια σακουλα μπουκαλια που οταν μαζευονται σε 1 μεγαλη σακουλα τα παμε για ανακυκλωση......ωχ ειμαι τρομοκρατης.....
    οπως και ολες σχεδον λεσχες μοτο που εχουν σομπες και κασονια με μπουκαλια μπυρας!!!!!:hypnotize

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Καναπες.
    Και απεναντι μια τηλεοραση που περιμενει να μας πει την """""""αληθεια""""""""
    Αυτη ειναι ζωη, ο καλυτερος τροπος επαναστασης.Και ο πιο ακουραστος.Και ο πιο ασφαλης.
    Κατεβειτε κατω ,μπορειτε ακομα.Προλαβαινετε.Αφηστε το γ@μω καναπε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	luxury_modern_&_cozy_home_furniture_leather_sofa_hd-61.jpg 
Προβολές:	234 
Μέγεθος:	10,9 KB 
ID:	182530

Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Ναι ρε. Ολοι μας... Το νόμο των τραπεζών, που ως γνωστό κυβερνούν αυτή τη χώρα, και μας επιβάλλουν να φεσονόμαστε για να αγοράζουμε καινούργια μηχανάκια από τον καπιταλιστή έμπορα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Οταν σας αγοράσουμε να δούμε τα γελάκια που θα πάνε...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Οταν σας αγοράσουμε να δούμε τα γελάκια που θα πάνε...
    Οταν τους αγορασετε να παρετε μαζι και τον καπετανιο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.Τετοια αναλυση για τον κουμουνισμο και την κοινοκτημοσυνη μονο ενα τετοιο λαμπρο μυαλο θα μπορουσε να κανει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    http://katalipsiesiea.blogspot.com/
    Καλα αυτοι της ομαδας δελτα ειναι ετοιμοπολεμοι.Παρατησανε μηχανακια και φυγανε?Ελεος λεμε.Δεν πανε για κανα ταβλι?Τους φανταζομαισημαιοφορους σε πολεμο.Ε ρε γλεντια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ

Καμαρώστε στο 3:07 τον ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.

Τίποτα άλλο.

http://www.youtube.com/watch?v=zu06paWOF2I
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Μισο λεπτο να ρωτησω κατι ασχετο.
    Η ομαδα Δ ειναι εκεινα τα δικαβαλα αγορια στα παπια που ιδρωκοπανε ετσι κολλητα που ειναι ο ενας στον αλλον και τα γκλομπς τους προεξεχουν;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Μισο λεπτο να ρωτησω κατι ασχετο.
    Η ομαδα Δ ειναι εκεινα τα δικαβαλα αγορια στα παπια που ιδρωκοπανε ετσι κολλητα που ειναι ο ενας στον αλλον και τα γκλομπς τους προεξεχουν;
    Ναι βρε πουλακι μου,ανοιχτο γραμμα διαβαζεις.

Σελίδα 5 από 52 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 21:53
  2. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2006, 12:32
  3. Athens Enduro / ΣΚ 2 + 3 Δεκεμβρίου
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 21:52
  4. 27-29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ