Σελίδα 8 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 766

Θέμα: 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolas1709
    το ενασ μπατσοσ να εμβολιζει και ενα πλη8οσ ναπεταει πετρεσ και να σπαει μαγαζια εχει αν ειμαι καλοσ στα μα8ηματικα μερικεσ δεκαδεσ αν8ρςπουσ
    όλοι αυτοί είναι παράνομοι.. γιαυτό και φοράνε κουκούλες.. ο μπάτσος ότι κάνει το κάνει νόμιμα.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ θα αποδειχτεί σε λίγες μέρες στη δίκη του κορκονέα
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    οχι μονο εσενα.και τους μπατσους.κανεναν αλλο.
    speak for yourself....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolas1709
    το ενασ μπατσοσ να εμβολιζει και ενα πλη8οσ ναπεταει πετρεσ και να σπαει μαγαζια εχει αν ειμαι καλοσ στα μα8ηματικα μερικεσ δεκαδεσ αν8ρςπουσ
    και αυτοι κατι δεκαδες αστυνομικοι ειναι και μαλιστα με θυματα...

* 20/1/96, σε "σκούπα" στη Σκάλα Ωρωπού, ο αστυνόμος Διονύσης Καρακαϊδός σκοτώνει Αλβανό μετανάστη.
    * 6/4/96, ο 25χρονος Αποστόλης Κεραμιδάς δολοφονείται από τον αστυνόμο Σάββα Αγαπίου στη Νίκαια.
    * 14/6/96 Ο αγροφύλακας Αθανάσιος Μάτος δολοφονεί τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι, για δύο καρπούζια.
    * 5/6/96, ο αστυφύλακας Ηρακλής Νικολακόπουλος σκοτώνει τον Γιώργο Φραγκογιάννη.
    * 23/6/96, Ο Αναρχικός Χριστόφορος Μαρίνος, δολοφονείται από τις ειδικές δυνάμεις στην καμπίνα 53 του πλοίου "Πήγασος"
    * 10/11/96, ο αστυνόμος της τροχαίας Δημ. Τρίμης σε μπλόκο έξω από τη Λειβαδιά σκοτώνει τον τσιγγάνο μικροπωλητή Τάσο Μουράτη που βρισκόταν ακινητοποιημένος στο έδαφος.
    * 8/2/97, ο 19χρονος Εριόν χάνει τη ζωή του όταν «εξοστρακίστηκε» η σφαίρα από το όπλο του Μιλτιάδη Ανδρεόπουλου, των μεταβατικών αποσπασμάτων της αστυνομίας.
    * 15/4/97, ο αστυνόμος Στέργιος Ταγάρας δολοφονεί δύο Αλβανούς στην Καστοριά.
    * 25/5/97, ο 28χρονος Φίλιππος Παπαδόπουλος «γαζώνεται» κυριολεκτικά από τις σφαίρες των λιμενοφυλάκων που τον καταδιώκουν γιατί πήρε για βόλτα ένα εγκαταλελειμμένο σκάφος.
    * 3/8/97, ο 26χρονος Ηλίας Μέξης δολοφονείται από τον αστυνόμο Τσαγκράκο, γιατί οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομο στη Νίκαια.
    * 18/3/98, ο 29χρονος αγρότης Ιωάννης Κεχαιτης δολοφονείται στην Καστοριά «κατά λάθος» από μεθοριακή περίπολο της ΕΛΑΣ.
    * 2/4/98, νεκρός από σφαίρες αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη ο 29χρονος τσιγγάνος Άγγελος Τζελάλ.
    * 27/5/98, ο 30χρονος Ευστράτιος Κυρέλης δολοφονείται στην Ξάνθη, από αστυνομική περίπολο.
    * 5/6/98, ο 28χρονος Μπόκαρι Μπάχο πέφτει νεκρός από «τα εκφοβιστικά πυρά» μεθοριακής περιπόλου.
    * Οκτώβριος '98, πεθαίνει στα κρατητήρια του Μελιγαλά ο Πολωνός Σμπόμπεκ Μιέσιτς, καθώς η αστυνομία παρά τη ρητή εντολή της γιατρού αρνήθηκε να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.
    * 23/10/98 ο 17χρονος Σέρβος μαθητής Μάρκο Μπουλάτοβιτς πυροβολείται στην καρδιά από τον αστυνόμο Βαντούλη γιατί θεωρήθηκε "ύποπτος για κλοπή".
    * 27//1/99, ο αστυνόμος Κ. Ταολτσίδης δολοφονεί τον 23χρονο Γ. Μιγκίπη στη Θεσσαλονίκη.
    * 13/3/99, στην Κοζάνη ο αστυφύλακας Αθανάσιος Καναβάς σκοτώνει τον Αλβανό Αρμπέν Βεζί.
    * 16/7/99, ο Αλβανός Αρμπέν Σούφα δολοφονείται από την αστυνομία στη Φλώρινα.
    * 16/1/00 Ο 24χρονος τσιγγάνος Θ. Βασιλόπουλος δολοφονείται από αστυνομικό στον Ασπρόπυργο.
    * 19/1/00, ο 20χρονος Ρουμάνος Βασίλιε Ιόν δολοφονείται από αστυνομικούς στην πλατεία Βάθης.
    * 22/2/00, ο Ρουμάνος Νικολάι Γκορέα δολοφονείται από αστυνομικό στην Πετρούπολη.
    * 25/3/00, ο 17χρονος Νίκος Λεωνίδης, πρόσφυγας από τη τον ασφαλίτη Ατματζίδη στη Θεσσαλονίκη.
    * 20/2/01, ο 23χρονος Μιχ. Κιβωτός πεθαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού, έπασχε από καρδιά και μεσογειακή αναιμία αλλά οι εκκλήσεις του για μεταφορά σε νοσοκομείο αγνοήθηκαν.
    * 24/10/01, ο αστυνομικός Γ. Τυλιανάκης δολοφονεί στο Ζεφύρι τον 21χρονο τσιγγάνο Μαρίνο Χριστόπουλο.
    * 21/11/01, ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος δολοφονεί στην πλατεία Αμερικής τον 20χρονο Σέντακ Σελνίκου μετανάστη από την Αλβανία.
    * 1/12/01, Συνοριοφύλακες πυροβολούν εναντίον δύο νεαρών Αλβανών σε παραμεθόριο χωριό της Θεσπρωτίας, ο ένας πέφτει νεκρός.
    * 23/9/03 ο 18χρονος Αλβανός Βούλνετ Μπίτιτσι τραυματίζεται θανάσιμα από Έλληνα συνοροφύλακα όταν προσπάθησε να διασχίσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα και τράπηκε σε φυγή.
    * 7/5/03 "Μυστηριώδης" θάνατος του 25χρονου Αριστείδη Νεοφώτιστου στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Το παιδί πήγε για εξακρίβωση και βγήκε σακατεμένο και νεκρό.
    * 24/9/03 Συνοριοφύλακες που καταδίωκαν μετανάστες που είχαν περάσει τα σύνορα στην Ιεραπηγή Καστοριάς, πυροβολούν και σκοτώνουν 18χρονο Αλβανό.
    * 9/12/03 Νεκρός από σφαίρες ειδικών φρουρών, ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης. επειδή το αυτοκίνητο οπού επέβαινε δεν σταμάτησε σε μπλόκο των (Τ.Α.Ε) στην περιοχή Ανωγείων Ρεθύμνου.
    * 13/1/04 O 42χρονος Μοχάμετ Χαμούτ πεθαίνει από "παθολογικά αίτια" ενώ κρατούνταν από την Αστυνομία Ρεθύμνου, με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης και ξυλοδαρμού σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.
    * 13/3/04 πέθανε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Βύρωνα όπου εκρατείτο για να απελαθεί o τριανταεξάχρονος Πολωνός Γιαντέους Κότσεβα.
    * 21/12/04 Σε φρικτά βασανιστήρια (ξεγύμνωμα, φάλαγγα, εικονικές εκτελέσεις και άγριο ξύλο) υπέβαλε τουλάχιστον 40 Αφγανούς μετανάστες ομάδα αστυνομικών και ειδικών φρουρών - περίπου 15 - του Αστυνομικού Τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα.
    * 17/11/2006 . ο κύπριος φοιτητής Αυγουστίνος Δημητρίου ξυλοκοπείται ανηλεώς από 8 αστυνομικούς με πολιτικά άνευ αιτίας. Η αστυνομία αναφέρει ότι «έπεσε και χτύπησε σε ζαρντινιέρα». Για κακή τους τύχη η κάμερα της τιβι έχει καταγράψει όλο το περιστατικό.

+ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    speak for yourself....
    τροπος του λεγειν Γιωργακη...

ελα που μου θιχτηκες τωρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Οταν σας αγοράσουμε να δούμε τα γελάκια που θα πάνε...
    θα μας τα κλάσετε (χρόνια πολλά btw )

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Οταν τους αγορασετε να παρετε μαζι και τον καπετανιο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.Τετοια αναλυση για τον κουμουνισμο και την κοινοκτημοσυνη μονο ενα τετοιο λαμπρο μυαλο θα μπορουσε να κανει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a07:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	downinflames_640.jpg 
Προβολές:	311 
Μέγεθος:	13,6 KB 
ID:	182541
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    καθολου δε θίχτηκα και να σου πω την αλήθεια ουτε καν κοιταω tv δε με ενδοιαφερει τιποτα απο αυτα....

απλα δε μου αρεσει οταν καποιος μιλαει για μενα....καλο θα ηταν σε οποιαδήποτε περιπτωση να λεμε τη δικη μας αποψη και να μη το γενικευουμε (σεβαστες ολες οι αποψεις) αυτα κανενα αλλο σχολιο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Ο περισσότερος κόσμος -προφανώς- έχει την απαίτηση από έναν (κατά κανόνα) ανεκπαίδευτο και κακοπληρωμένο «μπάτσο» να τηρεί απαρέγκλιτα το γράμμα του νόμου την ώρα που οι «επαναστάτες» καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του προηγούμενου. Κι όλα αυτά στο όνομα ποιανού;

Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε έναν «αναρχικό» στο νοσοκομείο και σε μια κατεστραμμένη πλατεία Συντάγματος, θα προτιμούσα το πρώτο - οι περσυνές καταστροφές δε θυμάμαι να έφεραν κάτι καλό στον τόπο. Λυπάμαι.
    Ναι εγώ έχω απαίτηση από τον μπάτσο να τηρεί το γράμμα το νόμου!!

Αυτούς που καταστρέφουν να τους συλλαμβάνει και να τους οδηγεί στη δικαιοσύνη. Δεν θα απονείμει δικαιοσύνη αυτός όπως νομίζει.

Ο συγκεκριμένος ζητάς γκαζώνει μέσα σε πλήθος που δεν κατέστρεφε εκείνη την ώρα κανενός πολίτη την περιουσία, άσε που και να κατέστρεφε, δεν κατάλαβα πως βοηθάει ο εμβολισμός πεζού με τη μηχανή στην τήρηση της τάξης.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    και αυτοι κατι δεκαδες αστυνομικοι ειναι και μαλιστα με θυματα...

* 20/1/96, σε "σκούπα" στη Σκάλα Ωρωπού, ο αστυνόμος Διονύσης Καρακαϊδός σκοτώνει Αλβανό μετανάστη.
    * 6/4/96, ο 25χρονος Αποστόλης Κεραμιδάς δολοφονείται από τον αστυνόμο Σάββα Αγαπίου στη Νίκαια.
    * 14/6/96 Ο αγροφύλακας Αθανάσιος Μάτος δολοφονεί τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι, για δύο καρπούζια.
    * 5/6/96, ο αστυφύλακας Ηρακλής Νικολακόπουλος σκοτώνει τον Γιώργο Φραγκογιάννη.
    * 23/6/96, Ο Αναρχικός Χριστόφορος Μαρίνος, δολοφονείται από τις ειδικές δυνάμεις στην καμπίνα 53 του πλοίου "Πήγασος"
    * 10/11/96, ο αστυνόμος της τροχαίας Δημ. Τρίμης σε μπλόκο έξω από τη Λειβαδιά σκοτώνει τον τσιγγάνο μικροπωλητή Τάσο Μουράτη που βρισκόταν ακινητοποιημένος στο έδαφος.
    * 8/2/97, ο 19χρονος Εριόν χάνει τη ζωή του όταν «εξοστρακίστηκε» η σφαίρα από το όπλο του Μιλτιάδη Ανδρεόπουλου, των μεταβατικών αποσπασμάτων της αστυνομίας.
    * 15/4/97, ο αστυνόμος Στέργιος Ταγάρας δολοφονεί δύο Αλβανούς στην Καστοριά.
    * 25/5/97, ο 28χρονος Φίλιππος Παπαδόπουλος «γαζώνεται» κυριολεκτικά από τις σφαίρες των λιμενοφυλάκων που τον καταδιώκουν γιατί πήρε για βόλτα ένα εγκαταλελειμμένο σκάφος.
    * 3/8/97, ο 26χρονος Ηλίας Μέξης δολοφονείται από τον αστυνόμο Τσαγκράκο, γιατί οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομο στη Νίκαια.
    * 18/3/98, ο 29χρονος αγρότης Ιωάννης Κεχαιτης δολοφονείται στην Καστοριά «κατά λάθος» από μεθοριακή περίπολο της ΕΛΑΣ.
    * 2/4/98, νεκρός από σφαίρες αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη ο 29χρονος τσιγγάνος Άγγελος Τζελάλ.
    * 27/5/98, ο 30χρονος Ευστράτιος Κυρέλης δολοφονείται στην Ξάνθη, από αστυνομική περίπολο.
    * 5/6/98, ο 28χρονος Μπόκαρι Μπάχο πέφτει νεκρός από «τα εκφοβιστικά πυρά» μεθοριακής περιπόλου.
    * Οκτώβριος '98, πεθαίνει στα κρατητήρια του Μελιγαλά ο Πολωνός Σμπόμπεκ Μιέσιτς, καθώς η αστυνομία παρά τη ρητή εντολή της γιατρού αρνήθηκε να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.
    * 23/10/98 ο 17χρονος Σέρβος μαθητής Μάρκο Μπουλάτοβιτς πυροβολείται στην καρδιά από τον αστυνόμο Βαντούλη γιατί θεωρήθηκε "ύποπτος για κλοπή".
    * 27//1/99, ο αστυνόμος Κ. Ταολτσίδης δολοφονεί τον 23χρονο Γ. Μιγκίπη στη Θεσσαλονίκη.
    * 13/3/99, στην Κοζάνη ο αστυφύλακας Αθανάσιος Καναβάς σκοτώνει τον Αλβανό Αρμπέν Βεζί.
    * 16/7/99, ο Αλβανός Αρμπέν Σούφα δολοφονείται από την αστυνομία στη Φλώρινα.
    * 16/1/00 Ο 24χρονος τσιγγάνος Θ. Βασιλόπουλος δολοφονείται από αστυνομικό στον Ασπρόπυργο.
    * 19/1/00, ο 20χρονος Ρουμάνος Βασίλιε Ιόν δολοφονείται από αστυνομικούς στην πλατεία Βάθης.
    * 22/2/00, ο Ρουμάνος Νικολάι Γκορέα δολοφονείται από αστυνομικό στην Πετρούπολη.
    * 25/3/00, ο 17χρονος Νίκος Λεωνίδης, πρόσφυγας από τη τον ασφαλίτη Ατματζίδη στη Θεσσαλονίκη.
    * 20/2/01, ο 23χρονος Μιχ. Κιβωτός πεθαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού, έπασχε από καρδιά και μεσογειακή αναιμία αλλά οι εκκλήσεις του για μεταφορά σε νοσοκομείο αγνοήθηκαν.
    * 24/10/01, ο αστυνομικός Γ. Τυλιανάκης δολοφονεί στο Ζεφύρι τον 21χρονο τσιγγάνο Μαρίνο Χριστόπουλο.
    * 21/11/01, ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος δολοφονεί στην πλατεία Αμερικής τον 20χρονο Σέντακ Σελνίκου μετανάστη από την Αλβανία.
    * 1/12/01, Συνοριοφύλακες πυροβολούν εναντίον δύο νεαρών Αλβανών σε παραμεθόριο χωριό της Θεσπρωτίας, ο ένας πέφτει νεκρός.
    * 23/9/03 ο 18χρονος Αλβανός Βούλνετ Μπίτιτσι τραυματίζεται θανάσιμα από Έλληνα συνοροφύλακα όταν προσπάθησε να διασχίσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα και τράπηκε σε φυγή.
    * 7/5/03 "Μυστηριώδης" θάνατος του 25χρονου Αριστείδη Νεοφώτιστου στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Το παιδί πήγε για εξακρίβωση και βγήκε σακατεμένο και νεκρό.
    * 24/9/03 Συνοριοφύλακες που καταδίωκαν μετανάστες που είχαν περάσει τα σύνορα στην Ιεραπηγή Καστοριάς, πυροβολούν και σκοτώνουν 18χρονο Αλβανό.
    * 9/12/03 Νεκρός από σφαίρες ειδικών φρουρών, ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης. επειδή το αυτοκίνητο οπού επέβαινε δεν σταμάτησε σε μπλόκο των (Τ.Α.Ε) στην περιοχή Ανωγείων Ρεθύμνου.
    * 13/1/04 O 42χρονος Μοχάμετ Χαμούτ πεθαίνει από "παθολογικά αίτια" ενώ κρατούνταν από την Αστυνομία Ρεθύμνου, με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης και ξυλοδαρμού σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.
    * 13/3/04 πέθανε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Βύρωνα όπου εκρατείτο για να απελαθεί o τριανταεξάχρονος Πολωνός Γιαντέους Κότσεβα.
    * 21/12/04 Σε φρικτά βασανιστήρια (ξεγύμνωμα, φάλαγγα, εικονικές εκτελέσεις και άγριο ξύλο) υπέβαλε τουλάχιστον 40 Αφγανούς μετανάστες ομάδα αστυνομικών και ειδικών φρουρών - περίπου 15 - του Αστυνομικού Τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα.
    * 17/11/2006 . ο κύπριος φοιτητής Αυγουστίνος Δημητρίου ξυλοκοπείται ανηλεώς από 8 αστυνομικούς με πολιτικά άνευ αιτίας. Η αστυνομία αναφέρει ότι «έπεσε και χτύπησε σε ζαρντινιέρα». Για κακή τους τύχη η κάμερα της τιβι έχει καταγράψει όλο το περιστατικό.

+ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008
    Και μην ξεχνάμε τον Μιχάλη Καλτεζά (17/11/1985)

http://el.wikipedia.org/wiki/Μιχάλης_Καλτεζάς

Διαβάστε και παρατηρήστε ομοιότητες με την υπόθεση του Αλέξη.
    I would rather make history than read about it.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    γιατι δεν τους πυροβολανε κατευθειαν αντι να διακινδυνευουνε οι μπατσακοι μας να πεσουν εμβολιζοντας τον κοσμο?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    υποχωρησα στην επιθυμια της 16χρονης κορης μου να κατεβουμε στην πορεια.
    φυσικα ουτε κατα διανοια δεν θα αφηνα να κατεβει μονη της κι ετσι την συνοδευσα.
    στα προπυλαια επελεξα να μπουμε στο μπλοκ του συνασπισμου μιας και οι διαδηλωτες
    μου φανηκαν ειρηνικοι και χωρις διαθεσεις για νταβαντουρια.
    Δυστυχως αποδειχθηκε οτι η σκεψη μου αυτη ηταν ατυχης, οχι γιατι οι ειρηνικοι διαδηλωτες
    ηταν μεταμφιεσμενοι αντιεξουσιαστες, αλλα γιατι το μπλοκ του συνασπισμου διαλεξαν
    οι αντεξουσιαστες να προβοκαρουν.
    Το διπλαρωσανε κι απο τα πλαγια της πορειας πετουσαν μπουκαλια και πετρες στους
    αστυνομικους οι οποιοι απαντησανε με δακρυγονα.
    Οσοι ηταν σε εκεινο το σημειο διαλυθηκανε και ενσωματωθηκαν στον κυριο ογκο της πορειας που κατευθύνθηκε στο συνταγμα.
    Προσωπικα ακολουθωντας την πορεια, μεχρι το συνταγμα δεν ειδα αλλα επεισοδια.
    Στο συνταγμα η πορεια εστριψε και αρχισε να ανεβαινει προς την βουλη.
    θεωρώντας οτι αρκετη επανασταση εκανα μεχρι εκεινη την ωρα,
    βγηκα απο το σωμα της πορειας και πηγα στην μητροπολεως διπλα στα ελτα
    για να χαζεψω την υπολοιπη πορεια που συνεχιζε να φτανει.

φτανοντας ομως η ουρα της πορειας στο συνταγμα, μια ομαδα αντεξουσιαστων που την ακολουθουσε , εκανε ντου και κατεβασε τις βιτρινες των μακ ντοναλτς.
    (θα ξυπνησε μεσα τους ο αντιαμερικανισμος μαλλον)

τα σπασμενα τζαμια (που προερχοταν απο τις βιτρινες του ιμπεριαλιστικου καταστηματος)
    προφανως για να μην μεινουν στο πεζοδρομιο και πληγωθει καποιος ανυποπτος περαστικος,
    αρχισαν να τα πετανε στους αστυνομικους που ηταν παρκαρισμενοι στην στοα διπλα απο τα ελτα.
    επειδη ομως τα τζαμια σπαγανε μολις τα πεταγανε και δεν μπορουσαν να τα ξαναχρησιμοποιησουν, πεταγανε και κατι πετρες απο αυτες που υπαρχουν εν αφθονια
    στο συνταγμα και στους περιξ δρομους του.

εκεινο που μου εκανε εντυπωση ηταν για ποιο λογο οι αστυνομικοι δεν αντιδρουσαν
    πραγμα το οποιο παρατηρησαν ομως και οι αντεξουσιαστες και πηραν τα πανω τους
    και εκτραχυνθηκαν.

παραταχθηκαν απεναντι απο τους ενστολους και αρχισαν την σκοποβολη.

εως οτου που απο τον πεζοδρομο της ερμου κανανε την εμφανιση τους καμμια 50 μηχανες
    με αστυνομικους και τους ριχτηκανε.

οι "αθωοι" διαδηλωτες που δειχνει το βιντεο ειναι αυτοι που μεχρι πριν λιγο διαλυανε το κεντρο
    και πετουσανε πετρες και τζαμια αδιακριτως.

δεν ισχυριζομαι οτι οι μπατσοι ειναι καλοπαιδα κτλ.
    ομως βρισκωμενος μπροστα σε αυτα τα γεγονοτα το πρωτο πραγμα που περασε απο το μυαλο
    μου ηταν η σκεψη " μα καλα, 50 τσογλανοι ειναι που τα κανουν γης μαδιαμ, γιατι δεν τους μαζευουν? "

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsci0008 - Αντίγραφο.jpg 
Προβολές:	276 
Μέγεθος:	59,0 KB 
ID:	182542

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
    ...
    δεν ισχυριζομαι οτι οι μπατσοι ειναι καλοπαιδα κτλ.
    ομως βρισκωμενος μπροστα σε αυτα τα γεγονοτα το πρωτο πραγμα που περασε απο το μυαλο
    μου ηταν η σκεψη " μα καλα, 50 τσογλανοι ειναι που τα κανουν γης μαδιαμ, γιατι δεν τους μαζευουν? "

Τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει...
    Μπα, άστο καλύτερα, μια χαρά είμαι και με το αλσχάιμερ, τι τις θέλω εγώ τις μνήμες;
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Για τον τύπο που απλώνει τα χέρια για να τον ρίξει γιατί δε λέει κανείς;
    Αν σταματούσε ο μπάτσος,τι θα γινόταν;
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    το προβλημα ειναι οτι θεωρειται πως αυτοι οι "50" (που δεν ειναι 50 αλλα τελως παντων)

ερχοντε απο τον Αρη με σκοπο να καταστρεψουν την τελεια κοινωνιας μας γιατι ειναι ανωμαλοι..

δεν ειναι ετσι φιλοι μου τα πραγματα, η κοινωνια παραγει αυτα τα φυντανια, γιατι δεν τους εδωσε κατι καλυτερο.. τους εδωσε μια παιδεια μ@υνι, ενα σχολειο το ιδιο, μια δουλεια το ιδιο..

και επειδη θα μου πειτε πολλοι, και γω εχω προβληματα αλλα κανω 3 δουλειες, μπραβο σας, μαγκια σας, αλλα δεν αντιδρουν ολοι οι ανθρωποι με τον ιδιο τροπο, και δεν εχουν ολοι το ιδιο μυαλο..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    το προβλημα ειναι οτι θεωρειται πως αυτοι οι "50" (που δεν ειναι 50 αλλα τελως παντων)

ερχοντε απο τον Αρη με σκοπο να καταστρεψουν την τελεια κοινωνιας μας γιατι ειναι ανωμαλοι..

δεν ειναι ετσι φιλοι μου τα πραγματα, η κοινωνια παραγει αυτα τα φυντανια, γιατι δεν τους εδωσε κατι καλυτερο.. τους εδωσε μια παιδεια μ@υνι, ενα σχολειο το ιδιο, μια δουλεια το ιδιο..

και επειδη θα μου πειτε πολλοι, και γω εχω προβληματα αλλα κανω 3 δουλειες, μπραβο σας, μαγκια σας, αλλα δεν αντιδρουν ολοι οι ανθρωποι με τον ιδιο τροπο, και δεν εχουν ολοι το ιδιο μυαλο..
    Τις υπόλοιπες μέρες πού είναι όλοι αυτοί;
    Αν έχουν @@ ας πάνε μιά μέρα που δεν έχει πορεία να κάνουν τις μαλακίες τους να δεις για πότε τους μαζεύουν.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Σελίδα 8 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 21:53
  2. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2006, 12:32
  3. Athens Enduro / ΣΚ 2 + 3 Δεκεμβρίου
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 21:52