Παρόλα αυτά κάποιος πρέπει να κάνει κάτι με αυτά τα τσογλανάκια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Τσογλανάκια τα παιδιά;;;; Τα παιδιά;;;;
Έλα τώρα.....![]()
![]()
Τωρα άσε μην πώ τι θέλουν γιατι θα με πείτε χουντικό.![]()
![]()
![]()
βαρκαντεριστες μαλλον..Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Οδηγοί TDM θα είναι.![]()
![]()
![]()
Φιλαράκο, άστο. Στην περίπτωση Καλτεζά γινοταν ήδη επεισόδια και ο μικρός ήταν, δυστυχώς, μέσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
Καμία ομοιότητα;;;;
1) 15χρονος μαθητής πέφτει νεκρός ΑΝΑΙΤΙΑ από σφαίρα αστυνομικού.
2) Ξεσπάνε επεισόδια.
3) Ο υπουργός δηλώνει παραίτηση η οποία ΔΕΝ γίνεται δεκτή από τον πρωθυπουργό.
4) Την υπόθεση αναλαμβάνει μεγαλοδικηγόρος.
Εξακολουθείς να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ομοιότητα; Μόνο σε εμένα φαίνονται ίδιες οι καταστάσεις;
Και να τονίσω ότι η δίκη του Κορκονέα δεν έχει γίνει ακόμα. Όταν θα γίνει μπορεί να έχουμε ακόμα μία ομοιότητα (ο μπάτσος που σκότωσε τον Μαλτεζά αθωώθηκε).
Ναι όντως ήμουν πολύ μικρός τότε για να θυμάμαι το οτιδήποτε. Αλλά και αυτοί που θυμούνται, από πού θυμούνται; Από την ενημέρωση που τους παρείχε τότε η κρατική τηλεόραση;
Το μονο κοινό είναι η ηλικία των δύο. Κατα τα άλλα υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές και, όταν σου μιλάνε άνθρωποι που λογω ηλικίας ήταν εκεί, μην επιμένεις![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Gandalf όταν είπα να τους σκοτώσουμε, ειρονευόμουν.
Κατ' αρχήν να σου πω ότι ούτε και για τον Αλέξανδρο δαδήλωσα. Όχι γιατί δεν ήθελα, αλλά γιατί ξέρω ότι θα γίνουν επεισόδια και μισώ την βία. Από όπου κι αν προέρχεται αυτή.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolas1709
οπωσ και την αστυνομικο που γαζωσαν με σφαιρεσ ηταν κορη καποιου δεν ειδα να λεσ ομω τιποτα ουτε να διαδηλωνεισ για του δημοσιουσ υπαλληλουσ - αστυνομικουσ που πεθαναν εν υπηρεσια
Τώρα όσον αφορά την αστυνομικίνα, χαίρομαι πάρα πολύ που ΔΕΝ πέθανε και εύχομαι να αναρρώσει πλήρως και να μην της μείνει κανένα κουσούρι. Αλλά θα σου πω και το εξής. Αυτή η κοπέλα δεν μπόρεσε να προστατέψει τον εαυτό της και εγώ και εσύ την πληρώνουμε για να προστατέψει εμάς. Επίσης, εάν παρακολούθησες την συνέντευξη που της πήρε ο Θεοδωράκης για την εκπομπή πρωταγωνιστές, όταν την ρώτησε γιατί αποφάσισε να γίνει αστυνομικός, η απάντησή της ήταν "Επειδή είναι δημόσιο". Τα σχόλια δικά σας.
Όσον αφορά το επάγγελμα του αστυνομικου, πρέπει ΟΛΟΙ οι αστυνομικοι να ξέρουν ότι η δουλεία τους είναι να προστατεύουν τον πολίτη ακόμα και αν πρέπει να σκοτωθούν. Αν δεν το ξέροουν καλά θα κάνουν κάποιοι να τους το πουν, και εαν το ξέρουν αλλά δεν συμφωνούν να πάνε σπίτι τους.
Και εμένα ο πατέρας μου στρτιωτικός ήταν, αλλά εάν τότε με τα Ίμια μου τον έφερναν στην κάσα, θα στεναχωριόμουνα, αλλά θα ήξερα ότι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Και το ήξερε και ο ίδιος και μου το έλεγε συνέχεια όταν ήμουν πιτσιρικάς. Προφανώς αυτής της κοπέλας ξέχασαν να της πουν ότι όλες οι θέσεις του δημοσίου δεν έχουν τους ίδιους κινδύνους.
Αυτά και πάντα φιλικά.
I would rather make history than read about it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Φιλαράκο, άστο. Στην περίπτωση Καλτεζά γινοταν ήδη επεισόδια και ο μικρός ήταν, δυστυχώς, μέσα.
Το μονο κοινό είναι η ηλικία των δύο. Κατα τα άλλα υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές και, όταν σου μιλάνε άνθρωποι που λογω ηλικίας ήταν εκεί, μην επιμένεις![]()
+1000
Sorry, ξέχασα να αναφέρω ΚΑΙ αυτήν την ομοιότητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στην περίπτωση Καλτεζά γινοταν ήδη επεισόδια και ο μικρός ήταν, δυστυχώς, μέσα.
I would rather make history than read about it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
Sorry, ξέχασα να αναφέρω ΚΑΙ αυτήν την ομοιότητα.
![]()
![]()
![]()
Γίνονταν επεισόδια στην περίπτωση του Αλέξη;;;
κάτι δεν θυμάσαι καλά μου φαίνεται ...
![]()
+1100Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Κατ' αρχήν να σου πω ότι ούτε και για τον Αλέξανδρο δαδήλωσα. Όχι γιατί δεν ήθελα, αλλά γιατί ξέρω ότι θα γίνουν επεισόδια και μισώ την βία. Από όπου κι αν προέρχεται αυτή.
Τώρα όσον αφορά την αστυνομικίνα, χαίρομαι πάρα πολύ που ΔΕΝ πέθανε και εύχομαι να αναρρώσει πλήρως και να μην της μείνει κανένα κουσούρι. Αλλά θα σου πω και το εξής. Αυτή η κοπέλα δεν μπόρεσε να προστατέψει τον εαυτό της και εγώ και εσύ την πληρώνουμε για να προστατέψει εμάς. Επίσης, εάν παρακολούθησες την συνέντευξη που της πήρε ο Θεοδωράκης για την εκπομπή πρωταγωνιστές, όταν την ρώτησε γιατί αποφάσισε να γίνει αστυνομικός, η απάντησή της ήταν "Επειδή είναι δημόσιο". Τα σχόλια δικά σας.
Όσον αφορά το επάγγελμα του αστυνομικου, πρέπει ΟΛΟΙ οι αστυνομικοι να ξέρουν ότι η δουλεία τους είναι να προστατεύουν τον πολίτη ακόμα και αν πρέπει να σκοτωθούν. Αν δεν το ξέροουν καλά θα κάνουν κάποιοι να τους το πουν, και εαν το ξέρουν αλλά δεν συμφωνούν να πάνε σπίτι τους.
Και εμένα ο πατέρας μου στρτιωτικός ήταν, αλλά εάν τότε με τα Ίμια μου τον έφερναν στην κάσα, θα στεναχωριόμουνα, αλλά θα ήξερα ότι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Και το ήξερε και ο ίδιος και μου το έλεγε συνέχεια όταν ήμουν πιτσιρικάς. Προφανώς αυτής της κοπέλας ξέχασαν να της πουν ότι όλες οι θέσεις του δημοσίου δεν έχουν τους ίδιους κινδύνους.
Αυτά και πάντα φιλικά.
Πολύ σωστός...![]()
![]()
Με ότι αυτό συνεπάγεται.
λυπαμαι τα v-strom και τα crytponx που δεν προλαβαν να χρονισουν κ τα σπασανε...πρεπει να παμε και εμεις κατω,αφου τα πληρωνουμε που τα πληρωνουμε πριν τα σπασουν να τα καψουμε και εμεις λιγο(αλλα με διαφορετικο τροπο...)!
η κατασταση παρα ειναι τραγικη....![]()
Κατ' αρχήν να σου πω ότι ούτε και για τον Αλέξανδρο δαδήλωσα. Όχι γιατί δεν ήθελα, αλλά γιατί ξέρω ότι θα γίνουν επεισόδια και μισώ την βία. Από όπου κι αν προέρχεται αυτή.
Αυτά και πάντα φιλικά.
ΑΛΛΟ είναι ο στρατιωτικός και
ΑΛΛΟ ο αστυνομικός
Ο πρώτος υπάρχει (και εκπαιδεύεται και όφειλει να είναι έτοιμος) για τον πόλεμο και
Ο δεύτερος για την ειρήνη.
Ο πρώτος (στον πόλεμο) έχει δικαίωμα να ΣΚΟΤΩΣΕΙ βρισκόμενος σε ΕΠΙΘΕΣΗ
Ο δεύτερος (στην ειρήνη) το έχει;;
ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ
και πολύ καλά κάνει και δεν το έχει γιατί:
ΆΛΛΟ το ένα και ΆΛΛΟ το άλλο.
Ρε φίλε, παραδέξου οτι κάνεις λάθος, δεν είναι κακό. Σου λέμε οτι εμείς τα ΖΗΣΑΜΕ, εσύ τα διαβάζεις στη wikipediaΑρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
Sorry, ξέχασα να αναφέρω ΚΑΙ αυτήν την ομοιότητα.
Ασε μας απο 'δω![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κοίτα...
Έχεις ενα δίκιο όσον αφορά την εκπαίδευση και το πως και με τι κριτήρια περνάνε αστυνομικοί στο σώμα.
Ειδικά όταν η όλη ιστορία έχει συνδεθεί με Πανελλήνιες και απαλλαγή στρατιωτικού (που το κάνουν δήθεν εντός σχολής)..... είναι λογικό εκεί κάποιος να πάει και να περάσει με μόνο κριτήριο κάτι αστεία αθλοτεχνικά (πραγματικά αστεία όμως) και την βαθμολογία εξετάσεων.
Κανονικά θα ήθελε πολύ καλύτερο και πολύ πιο συνεχές και εντατικό φιλτράρισμα των αστυνομικών ακόμα και όταν αυτοί έχουν περάσει στο σώμα πλέον. Ειδικότερα για την μονάδα των Ε.Φ. που δεν περνάνε καν τα δύο χρόνια απο την σχολή αλλά ενα διάστημα 3-6 μήνες...και απο ΑΣΕΠ.!!!!
Αλλά είναι τόσα πολλά που μπορώ να σου φέρω που υπάρχουν ώς προβλήματα στην ΕΛ.ΑΣ , όπου και οι ίδιοι τα ζητάνε εδώ και χρόνια αλλά φυσικά δεν προβάλλονται στα ΜΜΕ που θα χάσουμε το θέμα συζήτησης..
Οπότε το μόνο που θα συμφωνήσω είναι πως 7 στους 10 στην ΕΛ.ΑΣ έχουν μπεί για να εξασφαλιστούν σαν επάγγελμα και "γκρινιάζουν" κάθε φορά που κινδυνεύουν στα πλαίσια του καθήκοντος... γιατί δεν ειναι μόνο πορείες και εξτρεμιστές με πέτρες, αλλά και εγκληματίες με ΑΚ47 και άλλο βαρύτερο οπλισμό πλέον.
Μεγάλο θέμα έθιξες τώρα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε φίλε, παραδέξου οτι κάνεις λάθος, δεν είναι κακό. Σου λέμε οτι εμείς τα ΖΗΣΑΜΕ, εσύ τα διαβάζεις στη wikipedia
Ασε μας απο 'δω![]()
Τα εζησες και δεν καταλαβες τιποτα.Χαμπαρι δεν πηρες ...![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"