Μία απ΄τα ίδια Ζου. (αν ισχύει, γιατί πρέπει να περιμένουμε και το τι θα γράψει ο CD)Αρχικά δημιουργήθηκε από ZZRakias
Απλα στεναχωριεμαι...
Νιώθω σαν να κάηκε η Μοτοσυκλετιστική μας Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας.
Μακάρι να μην είναι έτσι.
Μία απ΄τα ίδια Ζου. (αν ισχύει, γιατί πρέπει να περιμένουμε και το τι θα γράψει ο CD)Αρχικά δημιουργήθηκε από ZZRakias
Απλα στεναχωριεμαι...
Νιώθω σαν να κάηκε η Μοτοσυκλετιστική μας Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας.
Μακάρι να μην είναι έτσι.
Χμ, δεν μου καθεται καλα....Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
Eπειδη το θεμα για το ποσο επηρρεαζει το υψος του κεντρου βαρους την κλιση της μηχανης δεν ειχε ολοκληρωθει στο bikenet .
Aπλα να αναφερω οτι 3 χλστ αυξηση του υψους του κεντρου βαρους μειωνουν την γωνια μολις 0,1 μοιρες. Οποτε δεν χρειαζεται να αλλαξει κανεις το οδηγικο του στυλ για αυτο το λογο.
Αν χ/1.24 * 00030+αχ/κβ τοτε η κλιση πρεπει να ειναι 0,114 μοιρες
![]()
![]()
![]()
![]()
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Εσύ πρέπει να βγάλει εξίσωση αποτοξίνωσης γιατί μετά τα χθεσινά δεν νομίζω ότι μπορείς να σκεφτείς τέτοια πράγματαΑρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
Χμ, δεν μου καθεται καλα....
Αν χ/1.24 * 00030+αχ/κβ τοτε η κλιση πρεπει να ειναι 0,114 μοιρες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pestilence
Εσύ πρέπει να βγάλει εξίσωση αποτοξίνωσης γιατί μετά τα χθεσινά δεν νομίζω ότι μπορείς να σκεφτείς τέτοια πράγματα![]()
Ωχ, κατι ξερεις εσυ. Ρε μπας και με παρακολουθεις????
Παντως, αν ο Αγ Πετρος ειναι γυναικα.... ΤΗ ΓΑΜΗΣΑ!!!!
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από EarthDog
Ρε σεις, παίζει καμιά μάζωξη / βόλτα αυτό το ΣΚ?
Ρε άτιμε σουζουκάκια, ΤΩΡΑ εμφανίζεσαι για βόλτα!?
Τόσο καιρό σε ψάχνω γμτ!!!! To έστρωσες το εργαλείο?
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
χεχε...ναι έχω βάλει και ελατηριάκια τώρα και το Σάββατο θα το πάρω..καλώς ερχόντων των πραγμάτων γιαί είμαι και τραυματίας..οπότε Κυριακή κάπου κοντά θα πάω..Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Ρε άτιμε σουζουκάκια, ΤΩΡΑ εμφανίζεσαι για βόλτα!?
Τόσο καιρό σε ψάχνω γμτ!!!! To έστρωσες το εργαλείο?
![]()
Η επίδαυρο ή μάλλον Χαλκίδα για κάνα λουκουμά ή λακαμά!!
Αλλά δε μασάω γιατί σε καμιά βδομάδα τελειώνω τα πολλά έξω, Αύγουστο 4 βδομάδες άδεια και Σεπτέμβρη Σέρρες...
Τα καλύτερα έρχονται......![]()
.H
Παίζει κανένας Παρασκευιάτικος γκαϊφές μετά τη δουλειά για τους Βοριο-Αθηναίους??
Πάμε κατά τις 18:30 στην παλιά Πεντέλη; Στο γνωστό γωνιακό;Αρχικά δημιουργήθηκε από StarSailor
Παίζει κανένας Παρασκευιάτικος γκαϊφές μετά τη δουλειά για τους Βοριο-Αθηναίους??
Μέσα, άντε να τα πούμε επιτέλους μετά από 2 ανεπιτυχείς μου προσπάθειεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Bladerunner
Πάμε κατά τις 18:30 στην παλιά Πεντέλη; Στο γνωστό γωνιακό;![]()
Βlade θύμησε μου pls πως λέγεται αυτή που πάτε συνήθως...έεεεελα να βλέπω συμμετοχές!!
Τώρα σώθηκες... 3+1 νομίζω ή κάτι τέτοιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από StarSailor
Βlade θύμησε μου pls πως λέγεται αυτή που πάτε συνήθως...έεεεελα να βλέπω συμμετοχές!!
Μόλις φτάσεις στην πλατεία ΠΑΛΙΑΣ Πεντέλης, ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ τον δρόμο που στρίβει δεξιά προς Ν.Μάκρη, και στα 20-30 μέτρα κάνεις αριστερά στην πλατεία. Στη γωνία σταματάς και παρκάρεις.
Αν ανέβεις κατά τις 18:33, ακολούθα τη μυρωδιά από καμμένο ελαστικό... (Γουστάρω τα ντριφτ...)
Στο γυαλί δεν καπνίζει το λάστιχοΑν ανέβεις κατά τις 18:33, ακολούθα τη μυρωδιά από καμμένο ελαστικό... (Γουστάρω τα ντριφτ...)άσε που δεν παίζει να 'σε κει στην ώρα σου
![]()
Μάλλον θα είμαι κι εγώ....
ξέρω, ξέρω,...... χεστήκατε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η διαφορά του άντρα απο το παιδί είναι στην τιμή των παιχνιδιών τους....