Σελίδα 187 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 87137177182183184185186187188189190191192197237 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.791 έως 2.805 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    τα δικα σου λογια χρησιμοποιω ρε μαν....
    κατσουρανης...που ηταν με τον γαυρο και την γαλατα ρε???/

επαιζε???γιατι δνε τον πηρε το ματι μου πουθενα :rotflmao: :rotflmao:
    Όχι,ήταν ανύπαρκτος και γι' αυτό πήγατε κατά διαόλου.Πάρ'το χαμπάρι.Αν δεν παίζει αυτός και ο Σίλβα,είσαστε να σάς κλαιν οι ρέγκες.

όσο για το γκολ τού Σισέ....ναι ρε man έχω παίξει μπάλα και δεν μού φάνηκε ποτέ δύσκολο να σημαδέψω σωστά από τα 7 μέτρα,δεν ξέρω για σένα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και να σού πω...τι τον πήρατε ρε,για να καθαρίζει τέτοια ματς;Μπορεί και ο Καραγκούνης.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Όχι,ήταν ανύπαρκτος και γι' αυτό πήγατε κατά διαόλου.Πάρ'το χαμπάρι.Αν δεν παίζει αυτός και ο Σίλβα,είσαστε να σάς κλαιν οι ρέγκες.

όσο για το γκολ τού Σισέ....ναι ρε man έχω παίξει μπάλα και δεν μού φάνηκε ποτέ δύσκολο να σημαδέψω σωστά από τα 7 μέτρα,δεν ξέρω για σένα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και να σού πω...τι τον πήρατε ρε,για να καθαρίζει τέτοια ματς;Μπορεί και ο Καραγκούνης.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    α) ο καραγκουνης ΔΕΝ μπορει ρε :rotflmao: :rotflmao:
    β) οχι δνε τον πηραμε για αυτα...αλλα ιεναι οπως ο μπλανκο...δεν τον θυμαμαι να σκοραρει σε μεγαλα ματς...(ισως δνε θυμαμαι καλα)
    γ) μαζι σου οτι ο σιλβα ειναι βαρομετρο και οτι ο κατσουρανης ειναι σημαντικος...αλλα συμφωνα με τα κριτηρια σου αναφορικα με τον σισε...στα μεγαλα παιχνιδια ο κατσους ειναι ανυπαρκτος....

αρα? τι τον πηραμε???για αυτα τα παιχνιδια??

ρε σεις...ποσα πεναλτυ θα παρει ο Μπαοκ?

πειτε μου οτι ειδε καποιος την πεναλταρα που πηρε

α ρε αδικημενη μπαοκαρα

Α μωρή παιχτούρα Σισέ,δεν έχεις αφήσει ντέρμπυ για ντέρμπυ...

Τι Εργοτέληδες,τι Ατρόμητους...μλκ διάνα κάνατε λέμε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    vangeli.........
    αυτα λεγατε και για το Λυμπε οσο επαιζε στον ΠΑΟ και μολις σας αφησε για τη Γερμανια ριξατε μαυρο δακρυ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    vangeli.........
    αυτα λεγατε και για το Λυμπε οσο επαιζε στον ΠΑΟ και μολις σας αφησε για τη Γερμανια ριξατε μαυρο δακρυ.

Προσωπικά δεν είπα ποτέ κάτι άσχημο για τον Λυμπερόπουλο,ήταν παίχτης που μού άρεσε ανεξάρτητα σε ποιά ομάδα έπαιζε.

Αλλά ο Νικόλας στον Παναθηναϊκό δεν ήταν αυτό που σήμερα ΝΟΜΙΖΕΤΕ πως είναι ο Σισέ.Ο Σισέ ήρθε σα φίρμα,σαν γαμώ και δέρνω(πράγμα που υπήρξε φυσικά)και βέβαια είναι πολύ μεγάλο όνομα για τα ελληνικά δεδομένα.

Μόνο που....κάποτε ήμουνα πουλί και μ' αγαπούσανε πολλοί,που λέει η Μίτση Κωνσταντάρα. Στο μυαλό σας ο Τζιμπρίλ είναι αυτό που ήταν κάποτε,όπως ακριβώς το ίδιο πράγμα συμβαίνει με τον Σεϊταρίδη.Αυτό τουλάχιστον έχει δείξει μέχρι τώρα.

Κάτσε να περάσει αυτή η χρονιά και να δούμε αν θα αναπολείτε κανα Βαζέχα πάλι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

δεν περιμεναμε την φετινη χρονια ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    δεν περιμεναμε την φετινη χρονια ....
    ρε π@π@ρα σταμάτα να κοροϊδεύεις την Αεκ ότι δεν παίζει μπάλα, έτσι όπως είναι δεν είναι για να τους δουλεύεις.

πραγματικά λυπάμαι για την κατάντια της και ελπίζω να βρεθεί κάποιος να την σώσει οικονομικά, το πρωτάθλημα γίνεται φτωχότερο χωρίς αυτή.

όσο για τον βαζέχα αφού αναπολείς μεγάλους επιθετικούς βλέπε λίγο τον Μητρογλίνιο, μάθε μπαλίτσα αγόρι μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ. Εντάξει μπορεί να κοροϊδεύω και να μην είναι ο σούπερ επιθετικός αλλά την δουλειά του την έχει κάνει και με το παραπάνω και δεν το περίμενα με τίποτα στην αρχή της χρονιάς, με έχει διαψεύσει κατηγορηματικά που δεν τον πίστευα καθόλου και του βγάζω το καπέλο. Αυτό είναι μαγκιά του.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

όσο για τον βαζέχα αφού αναπολείς μεγάλους επιθετικούς βλέπε λίγο τον Μητρογλίνιο, μάθε μπαλίτσα αγόρι μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πού να τον δει ρε συ,φαίνεται αυτός;Το παληκάρι δεν τρέχει,διακτινίζεται λέμε.
    moto perpetuo

hasta luego.

Πού να τον δει ρε συ,φαίνεται αυτός;Το παληκάρι δεν τρέχει,διακτινίζεται λέμε
    Ε, μα, πες του τα του άμπαλου

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Ο Σισέ ήρθε σα φίρμα,σαν γαμώ και δέρνω(πράγμα που υπήρξε φυσικά)και βέβαια είναι πολύ μεγάλο όνομα για τα ελληνικά δεδομένα.

Μόνο που....κάποτε ήμουνα πουλί και μ' αγαπούσανε πολλοί,που λέει η Μίτση Κωνσταντάρα. Στο μυαλό σας ο Τζιμπρίλ είναι αυτό που ήταν κάποτε
    δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα με τον σισσε..

οκ και σημερα εχασε φασεις,
    ομως αμα τα βαζε ολα δεν θα παιζε ελλαδα θα παιζε στην ρεαλ..

μην λεμε θεωριες για αγριους..
    και ο μπλανκο αν ηταν ο παιχταρας που νομιζετε στην ρεαλ θα παιζε..

το θεμα ειναι οτι ο σισσε ειναι πρωτος σκορερ, αυτη ειναι η δουλεια του αυτο κανει
    το παλικαρι τα βαζει..

πετυχημενος θεωρειται..

Σιγουρα δεν εχει κανει το ακομα παραπανω..

Οντως στα μεγαλα παιχνιδια δεν εχει σκοραρει, ειναι ομως ελλαδα λιγο καιρο, και ποσα μεγαλα παιχνιδια εχει παιξει τελικα..
    Επισης στα μεγαλα παιχνιδια, πρεπει και οι συμπαικτες του να παιξουν σε υψηλο επιπεδο ωστε να ξεπερασουν ποιο πολλα εμποδια και να τον τροφοδοτησουν σωστα..

Δεν μπορει να σκοραρει παντου παντα και χωρις βοηθεια επειδη ειναι ο σισσε.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    Πρόβλημα εγώ με τον Σισέ δεν έχω,δεν ξέρω αν έχει ο ίδιος με τον εαυτό του βέβαια...

αλλά ποιές ιστορίες για αγρίους είπα ρε μάστορα;Ο Σισέ είναι πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής μαζί με τον Τσέζαρεκ με 8 γκολ,δύο περισσότερα από τον Κατσουράνη.

Τι είν' αυτό που τον κάνει στα μάτια σας τόσο καλόνε δηλαδή,η προσφορά του στον ΠΑΟ ή η ιστορία του;
    moto perpetuo

hasta luego.

Προσωπικά δεν είπα ποτέ κάτι άσχημο για τον Λυμπερόπουλο,ήταν παίχτης που μού άρεσε ανεξάρτητα σε ποιά ομάδα έπαιζε.

Αλλά ο Νικόλας στον Παναθηναϊκό δεν ήταν αυτό που σήμερα ΝΟΜΙΖΕΤΕ πως είναι ο Σισέ.Ο Σισέ ήρθε σα φίρμα,σαν γαμώ και δέρνω(πράγμα που υπήρξε φυσικά)και βέβαια είναι πολύ μεγάλο όνομα για τα ελληνικά δεδομένα.

Μόνο που....κάποτε ήμουνα πουλί και μ' αγαπούσανε πολλοί,που λέει η Μίτση Κωνσταντάρα. Στο μυαλό σας ο Τζιμπρίλ είναι αυτό που ήταν κάποτε,όπως ακριβώς το ίδιο πράγμα συμβαίνει με τον Σεϊταρίδη.Αυτό τουλάχιστον έχει δείξει μέχρι τώρα.

Προσωπικα ουτε εγω νομιζα ποτε οτι με το Σισε γαμω και δερνω μιας και δεν ηταν ουτε ειναι Νιστερλοι η Ραουλ η Ντρογκμπα.............

Παρολα αυτα ομως ηταν και ειναι πολυ μεγαλος παικτης που υπο προυποθεσεις (τις οποιος ο Κατε δεν μπορει να δημιουργησει)..........ο Σισε μπορει να κανει παρα πολλα πραγματα!!!

Στο μυαλο μου ο Σισε ειναι 28 χρονων παικτης και 2 τραυματισμους που ηταν τετοιοι ωστε να μην επηρεασουν το μεγαλυτερο του οπλο................ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ........!!!!!

Ο Σισε ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ με διαφορα ο γρηγοροτερος παικτης στο ελληνικο ποδοσφαιρο και ενας απ τους γρηγοροτερους στον κοσμο!!!

Αν ο μαλακας ο Τεν Κατε ηξερε πως να τον αξιοποιησει................ο Σισε θα ειχε ηδη τα διπλασια γκολ απ τον δευτερο σκορερ του ελληνικου προταθληματος!!!!

Το οτι ο Κατσουρανης βαζει ακομα γκολ..............χρεωνεται και στο Σισε οπου τραβαει τη μιση αμυνα του αντιπαλου πανω του και αφηνοντας χωρους στο Κατσουρανη.........

ο Σισε χρειαζεται συμπαικτες με γρηγορες αντιδρασεις που να του δινουν τη μπαλλα πριν οργανωθει ο αντιπαλος................και οχι τις γιομες του μαλακα του Βυντρα και τις κωλοτουμπες του καραγκιοζη του Καραγκουνη...............

ο Σισε αν παιξει καμια 10αρια αγωνες με Ρουκαβινα και Νινη απο πισω του (που ξερουν να δινουν την καθετη πασα με τη μια)................θα βγαλει ματια!!!

Προβλημα ο Σισε θα εχει μονο με αμυνες που παιζουν και οι 11 μπροστα στο τερμα............

Το προβλημα δεν το εχει ο Σισε αλλα το στυλ παιχνιδιου του ΠΑΟ!!!!!!!!

Και ολα αυτα για ενα παικτη που εστω και ετσι ειναι πρωτος σκορερ..........και αν τον μαθουν καλυτερα οι σημπαικτες του μπορει πολυ περσισσοτερα!!!!!

ΒΑΓΓΛΕΛΗ για να μην εκτεθεις........σου προτεινω να μην χλευαζεις το Σισε !!!

Πρόβλημα εγώ με τον Σισέ δεν έχω,δεν ξέρω αν έχει ο ίδιος με τον εαυτό του βέβαια...

αλλά ποιές ιστορίες για αγρίους είπα ρε μάστορα;Ο Σισέ είναι πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής μαζί με τον Τσέζαρεκ με 8 γκολ,δύο περισσότερα από τον Κατσουράνη.

Τι είν' αυτό που τον κάνει στα μάτια σας τόσο καλόνε δηλαδή,η προσφορά του στον ΠΑΟ ή η ιστορία του;
    9 εχει, δεν ξερω ποσα εχει ο τσεζαρεκ, αλλα γιατι αναφερεις τον σεζαρεκ(ο οποιος ειναι παιχτουρα βεβαια)

ειπαμε τι τον κανει καλο,

οτι κανει την δουλεια του, τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω..

και φυσικα η κλαση του φαινετε σε αρκετα απο τα γκολ του,

τωρα, σιγουρα περιμενω το κατι παραπανω και ειμαι σιγουρος οτι θα ρθει..

Ειναι απο τους λιγους που δειχνουν ΠΑΝΤΑ ορεξατοι(εξαιρεση τα πρωτα παιχνιδια του με τον παο που δεν ειχε προσαρμοστει)

δεν ξερω τι το προκαλει, που πιθανον η ελπιδα του να παει μουντιαλ, αλλα δεν με νοιαζει
    εγω θελω να τον βλεπω να τρεχει για την φανελα.

μην τον βγαλουμε και αυτον αμπαλο σαν τον λετο και το καραγκουνη
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

εγω θελω να τον βλεπω να τρεχει για την φανελα.

Κι εγώ θέλω να γίνω πρωθυπουργός αλλά δεν με ψηφίζει κανείς ρε γαμώτο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

Ο Σισε ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ με διαφορα ο γρηγοροτερος παικτης στο ελληνικο ποδοσφαιρο και ενας απ τους γρηγοροτερους στον κοσμο!!!

εγω δεν εχω δει κανεναν, οχι να τον πιανει, αλλα να ειναι εστω κοντα του, απο την στιγμη που θα πεταξει την μπαλα και θα αρχισει το τρεξιμο, λογω διασκελισμου εχει αφησει το μπακ 2 μετρα πισω
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II