Σελίδα 16 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 766

Θέμα: 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Είναι εμφανές οτι διαφωνούμε κάθετα iosif και δεν υπάρχει κοινό πάτημα για περαιτέρω αντίλογο. Οπότε ας μείνουμε στο οτι διαφωνούμε μιας και αυτό μπορεί να διαρκέσει αιώνια και καταντά και κουραστικό.

Το μόνο που σου εύχομαι είναι να μην πέσεις και εσύ ποτέ θύμα "τσουβαλιάσματος-ταμπελοποίησης" απο άλλους.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Να καταλαβω? Δεν πρεπει να με πεισεις για τιποτα Captain , το θεμα του Καλτεζα και του καθε Καλτεζα και Γρηγοροπουλου μας αφορα κοινωνικα και δεν ειναι προσωπικη διενεξη.
    Δεν υπαρχει προσωπικη αντιπαραθεση...μονο διαφορετικη οπτικη γωνια.
    Θλιβομαι οταν λες οτι δεν υπαρχουν κοινα στοιχεια μεταξυ 2 δολοφονιων 15χρονων.
    Δυο παιδιων δηλαδη ...
    Δεν γουσταρω ομως να σε πεισω για το αντιθετο,Οπως ειπα και πριν...
    Δε με κατάλαβες.

Κοινά στοιχεία υπάρχουν εξ' ορισμού σε όλες τις περιπτώσεις που πολίτες έπεσαν νεκροί απο αστυνομικους, ξεκινώντας απο τους διαδηλωτές για το σύνταγμα του 1843, των Ευαγγελικών επί Βασιλίσης Όλγας, απο τον Σωτήρη Πέτρουλα κλπ.

Απο εκεί και πέρα όμως, η διαφωνία μου ήταν ξεκάθαρα με τον Kalogeros που είπε οτι τα περιστατικά Καλτεζά/Γρηγορόπουλου έχουν πολλές ομοιότητες.

Ε, δεν έχουν όπως και να το κάνουμε, οι συνθήκες εκείνο το βράδυ του 1985 ήταν ΠΟΛΥ άγριες, γινόταν φοβερός χαμός.
    Αντίθετα πέρισυ δεν υπήρχε τίποτα, βόλτα έκαναν τα παιδιά στα εξάρχεια.

Είναι τελείως άλλες καταστάσεις.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    LsKostas

Κανείς δεν μου φταίει σε τίποτα.. και οτι τα ΜΜΕ είναι κατευθυνόμενα δεν περιμένω κανέναν να μου το "αποκαλύψει" έχει γίνει φανερό ουκ ολίγες φορές...

Αλλά εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι πως τα blogs με ανώνυμες μάλιστα πηγές είναι αντικειμενικά και μη χειραγωγίσιμα και δεν είναι τα ΜΜΕ που στην τελική άνετα τους τραβάς και μια αγωγή κάποια στιγμή.. έτσι για να έχουμε να λέμε.. και το έχουν κάνει και αρκετοί... και η πλάκα είναι οτι δικαιώθηκαν κιόλας.

Σε ανώνυμες πηγές ... ποιός έχει ευθύνη;

Εν πάσει περιπτώση... όπως είπα και στο άλλο νήμα στον iosif(συγχωνεύθηκε απο όσο φαίνεται).. αυτό μπορεί να διαρκέσει αιώνια καθώς οι δύο θέσεις μας απέχουν έτη φωτός και δεν υπάρχει κοινό σημείο αναφοράς. Η μία πλευρά πιστεύει πως με την βία και τα σπασίματα θα αλλάξει τον κόσμο και η άλλη πλευρά το μόνο που πιστεύει είναι πως με την βία , το μόνο που δεν καταφέρνεις είναι να αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο.

Το σταματώ εδώ λοιπόν καθώς πλέον για μένα δεν έχει νόημα...

Καλημέρα σε όλους.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    [...]. αν και δεν ημουν εκει περα, είμαι σιγουρος οτι ειναι ψέμα.[...]
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

γιατι μολις εγινε γνωστο οτι ο εισαγγελεας εδωσε εντολη να επεμβει η αστυνομια μεσα στην πρυτανεια αρχισαν να την εγκαταλειπουν σαν κοτουλες ?
    που πηγε τοση επανασταση ρε αλανια ?

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Είναι εμφανές οτι διαφωνούμε κάθετα iosif και δεν υπάρχει κοινό πάτημα για περαιτέρω αντίλογο. Οπότε ας μείνουμε στο οτι διαφωνούμε μιας και αυτό μπορεί να διαρκέσει αιώνια και καταντά και κουραστικό.

Το μόνο που σου εύχομαι είναι να μην πέσεις και εσύ ποτέ θύμα "τσουβαλιάσματος-ταμπελοποίησης" απο άλλους.

Gandalf

Gandalf εχεις δει φανταζομαι αστυνομικους να κανουν αλκοτεστ 3 και 4 η ωρα το βραδυ
    σε καποια παραλιακη ... αυτους που καθε μερα μεσα στην κινηση και σε πολυ δυσκολες συνθηκες ρυθμιζουν την κυκλοφορια. Ολους αυτους πραγματικα τους αποδεχεται η κοινωνια διοτι παραγουν και προσφερουν.

Εκ διαμετρου αντιθετα βρισκονται οι Ματαδες των 800e ...και οι προκλητικοι δολοφονοι Δελταδες που πεφτουν με τις μηχανες τους πανω σε διαδηλωτες.

Δολοφονοι , αμορφωτοι (κλασικα) και με κλαψουρισματα οτι δεν τους αποδεχεται η κοινωνια.
    Ας πανε στην τροχαια λοιπον,αφου εκει εισαι μεσα στα σκατα και δεν μπορεις να το παιζεις νταης . Αν τολμανε ... διοτι εκει θελει αρχιδια και εχει μπολικη σοβαρη δουλεια χειμωνα καλοκαιρι.

Οπως βλεπεις τους νταηδες των μυστικων υπηρεσιων,στο βιντεο του Λαζοπουλου
    δεν τους χαρακτηριζω καν... και ναι...εισαι λιγο αφελης οτι το κρατος δεν εχει παρακρατικα παρακλαδια. Με μπολικα Χρυσαυγουλα στις ταξεις του βεβαιως βεβαιως...

Τα τσουβαλιασματα λοιπον δεν ειναι μονο απο την μια πλευρα.

Και να εισαι σιγουρος οτι υπαρχει διαφορα στο ματι του κοσμου σε σχεση με τον Ματα που χτυπα συνταξιουχους σε σχεση με τον τροχαιο που εφαρμοζει σωστα τον νομο περι αλκοτεστ

..η διαφορα ειναι χαωδης

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

όπου γης Το avatar του/της iosif
    λυπαμαι για τον μεγαλο συνθετη και πολυ μικρο πολιτικο

ο θεοδωρακης εχει παψει εδω και πολλα χρονια να ειναι οξυδερκης (να το πω κομψα)
    και το κακο ειναι οτι δεν τον προφυλασουν και οι οικοιοι του

περιμενω και το γραμμα συγχαρητηριων προς τον σαμαρα (ηταν και στο ιδιο υπουργικο συμβουλιο επι μητσοτακη για να μην ξεχνιομαστε)

και μαγε εχεις δικιο.
    μονο που εγω δεν τσουβαλιασα. εκτος απο τα ματ
    λυπαμαι ανθρωπο που πληρωνεται για να χτυπαει δεν τον θεωρω οτι ανηκει στο ιδιο ζωικο ειδος με εμενα
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	desperate-housewives-logo.jpg 
Προβολές:	159 
Μέγεθος:	39,9 KB 
ID:	182598
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ακουστε λοιπον τι εγινε τοτε απο καποιον που ισως και να ηταν παρων...

εσκασε η κλουβα γεματη μπατσους και με το που ανοιξαν οι πορτες,ορμησε ενα μπουλουκι τσογλανια...καποια απ αυτα κρατουσαν την πορτα ανοιχτη οταν δυο απ αυτα προσπαθουσαν να ριξουν μεσα μολοτωφ και να καψουν ζωντανους τους μπατσους...

η συνεχεια ηταν να ανοιξουν οι μπατσοι πυρ...πυροβολισμοι επεσαν καμποσοι...

αυτο συνεβη τοτε...

τιπ...πριν κατι μερες,ειχε ανατιναξει η 17 νοεμβρη μια κλουβα με μπατσους,με αποτελεσμα να σκοτωθει ενας και να τραυματιστουν ολοι οι υπολοιποι...

ουδεμια σχεση λοιπον με τον πιτσιρικα που δολοφονηθηκε περυσι...

η συνεχεια,το 85, ηταν καταληψη-καταστροφη του χημειου,επειδη πεθανε ενα παιδι,αμολυντο απο τα σηψη της κοινωνιας μας,που γυριζε απο επισκεψη σε εναν φιλο του,παγιδευτηκε στο μπουλουκι των πυρπολητων και ως ευσυνειδητος πολιτης,επιασε μια μολοτωφ που βρηκε στον δρομο και προσπαθουσε να την δωσει στους μπατσους,μην τυχον και τραυματιστει κανας αθωος...

οι "κυριοι" που σπανε,χτυπανε ,πυρπολουν καθε φορα σε τετοιου ειδους καταστασεις,ειναι οι ιδιοι κυριοι που οταν προσαγονται,λιωνουν στο κλαμα σαν μικρα κοριτσακια και ουρλιαζουν για ενα τηλεφωνο στον μπαμπα...

ειναι οι ιδιοι που την μερα του δικαστηριου,σκανε με φρεσκοσιδερωμενα πουκαμισακια,τον δικηγορο,τον μπαμπα,την μαμα,και μια δακρυβρεχτη μεταμελεια γι αυτο που εκαναν παρασυρομενοι,κατα τα λεγομενα τους, για ΜΙΑ και μονη φορα στην ζωη τους...

ειναι οι ιδιοι ,που αν τους πετυχεις ως μοναδες την ωρα της διαλυσης και αρπαξεις εναν,χωρις να εχει γυρω του αλλους 100 , και τον αρχισεις στο ξυλο,παρακαλαει γονατιστος,"οχι αλλο φιλε σε παρακαλω...δεν θα το ξανακανω"...

εχω υπαρξει παρων σε ολες τις παραπανω καταστασεις ,παραπανω απο μια φορες...το πως και γιατι ειναι δικο μου θεμα...

οι μπατσοι ,κατα βαση ,ειναι οντως αστοιχειωτα στουρναρια, που με το που βρισκονται με εξουσια στα χερια ,συνηθως την καταχρωνται...

επισης,λογω επαγγελματος,ειναι πιθανον να σκοτωθουν,κατι που δυστυχως οι περισσοτεροι απ αυτους δεν εχουν συνειδητοποιησει...

τα παραπανω ομως δεν αναιρουν ,σε καμια περιπτωση, την χρηση βιας,απο την πλευρα τους,σε περιπτωσεις που καποιοι αποφασιζουν ,για τους δικους τους λογους,να ανοιξουν κεφαλια,να σπασουν την βιτρινα ΜΟΥ,να καψουν το αυτοκινητο ΜΟΥ και την μηχανη ΜΟΥ...

κακως κειμενα υπηρχαν ανεκαθεν και θα υπαρχουν παντα...αυτο ομως δεν δικαιολογει και δεν θα δικαιολογησει ποτε την καταστροφη περιουσιων του οποιουδηποτε...δεν προβλεπεται,απ οποια πλευρα και να το δει κανεις...

οποτε ,χαλαρωστε λιγακι,οσοι κραδαινετε τα λαβαρα του πολεμου και σταματηστε ,επιτελους να εξισωνετε τα παντα...

frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    …την ώρα που γινόταν τα επεισόδια , εγώ έφερνα τον 5χρονο γιο μου από το νοσοκομείο ύστερα από 8 μέρες νοσηλείας …

Για εμένα η 6 Δεκεμβρίου ήταν μια καλή μέρα …

ΔΕΝ ήταν μια καλή μέρα η 25 Νοεμβρίου όταν πήγα το παιδί μου στο παίδων μετά από τριήμερο πυρετό και την γενική του εικόνα χάλια (και μετα από την παροτρινση της παιδιάτρου του που τον είχε εξετάσει και είχε ανησυχήσει παρά πολύ) …

ΔΕΝ ήταν μια καλή μέρα η 25 Νοε. Όταν μετά από 6 ώρες αναμονής οι γιατροί προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι είναι απλός μια αμυγδαλίτιδα και να πάει σπίτι του γιατί έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει και χώρος (κρεβάτι) για να εισαχτεί …τα κρατάν μονο για τα επείγοντα… ανεβαίνοντας στις κλινικές , η κατάσταση που είδα θύμιζε εμπόλεμη ζώνη με θαλάμους για τρία κρεβάτια να «φιλοξενούν» 7 ….με ράντζα σε διάδρομους , εσοχές ΠΑΝΤΟΥ..

ΔΕΝ ήταν μια καλή μέρα η 25 Νοε όταν η παιδίατρος του ΕΠΕΜΕΝΕ ότι το παιδί πρέπει να ελεγχθει άμεσα…

ΔΕΝ ήταν μια καλή μέρα η 25 Νοε όταν πήγαμε σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ νοσοκομείο και οι εξετάσεις έδειξαν ΙΣΧΥΡΗ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΨΑΙΜΙΑΣ (αργότερα ανακάλυψαν ΔΥΟ είδη στρεπτόκοκκου που προσβάλει την ΚΑΡΔΙΑ και ΑΛΛΑ ζωτικά μέρη αν δεν καταπολεμηθεί ΑΜΕΣΑ με ισχυρή ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ αντιβίωση) καθώς και προχωρημένη αφυδάτωση του οργανισμού του ….

Μετά από τον «πόλεμο» των γιατρών και των μικρόβιων , οι γιατροί βγήκαν νικητές και χωρίς να έχει υποστεί ο πιτσιρικάς μου καμία «παράπλευρη απώλεια»…
    Για εμένα η 6 ΔΕΚ. ήταν μια ημέρα ΝΙΚΗΣ..

Για ΟΛΑ τα παραπάνω όμως , το ΜΙΣΟΣ ενάντια στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ έχει φουντώσει κι άλλο…

Αν πάθαινε δε , κάτι το παιδί μου , ΔΕΝ θα είχα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να ΣΦΑΞΩ όσους το «υπηρετούν» και το «υπηρετούσαν» …πρωθυπουργούς , υπουργούς , γενικούς γραμματείς , νομάρχες , δημάρχους , μπάτσους κ.λ.π…

Υ.Γ. παρ όλη την πίκρα μου , ένα μπράβο στους γιατρούς και στους νοσοκόμους των δημοσίων νοσοκομείων που δουλεύουν σε συνθήκες τριτοκοσμικού πολέμου…
    Γιώργαρε, τι πέρασες ρε ψηλέ...

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά!!

Να χαίρεσαι το παλληκάρι σου φίλε μου!!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Καλα μας τα λες reinmeister.

γιατι δεν λες οτι το παιδι το 85 χτυπηθηκες με σφαιρα στο πισω μερος τους κεφαλιου του?

Εισαι και μεγαλος σε ηλικια ,σιγουρα θα το εχεις ακουσει,δεν μπορει...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    jfx Δεν υπαρχει περιπτωση να παραδεχτει κανεις τιποτα...

Οσες φωτο και αν βαλεις ... οσα σωστα επιχειρηματα κι αν παραθεσεις ...

Η νετ αναμασαει και λεει οτι ο πρυτανης ειναι του θανατα,διοτι στοχος ειναι το ασυλο
    και το Πανεκπαιδευτικο συλλαλητηριο. Τελος .

Και στην τελικη "ενοχλεις" ,κανεις δεν θελει να πιστεψει οτι το κρατος κατασκευαζει ειδησεις
    και σκοτωνει παιδια ,διαδηλωτες κοκ ... Ολοι θελουν να πιστευουν οτι στον αγωνα της ζωης τους εχουν μια βοηθεια...καποιον κοινωνικο λειτουργο να τους προσεχει ...

Καλα κρασια λοιπον
    Ασε μας ρε LS τώρα....λες και περιμένουμε απ΄την τηλεόραση για να δούμε αν υπάρχουν κατασκευασμένες ειδήσεις ή όχι.
    Είναι τραγικό να ταυτίζεται κάποιος με τον οποιοδήποτε μπαχαλάκια ή μπάτσο που διαθέτουν iq τυρόπιττας λόγω (θεωρητικής) ιδεολογικής γειτνίασης. Διαβάζοντας τα όμορφα του jfx μου ΄ρθε στο μυαλό το videaκι των ΑΜΑΝ που σπάνε το αμάξι με τις αθηναϊκές πινακίδες.

Και ας σταματήσει το παραμύθι με το άσυλο παίδες. Σε λίγο θα πείτε ότι αυτοί που έκαναν το ντου στην πρυτανία, ήταν μπάτσοι σε διατεταγμένη αποστολή.
    Φασίστες ήταν και τίποτα περισσότερο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αυτο για κερασακι Byron...οι φασιστες ειναι αλλου ,οχι στην πρυτανεια

http://www.tvxs.gr/v27776

Καλημερα σε ολους σας,και προσοχη εκει εξω,κυκλοφορουν δολοφονοι με στολη

Καλα μας τα λες reinmeister.

γιατι δεν λες οτι το παιδι το 85 χτυπηθηκες με σφαιρα στο πισω μερος τους κεφαλιου του?

Εισαι και μεγαλος σε ηλικια ,σιγουρα θα το εχεις ακουσει,δεν μπορει...
    εσυ οταν πετας μολοτωφ σε 20 ενοπλους (το εσυ σε τριτο προσωπο για να μην παρεξηγηθω),καθεσαι και κανεις τσιγαρο κοιτωντας τους στα ματια,περιμενοντας να δεις το αποτελεσμα η με το που θα φυγει απο το χερι σου γυρνας να κανεις τον λουη?

περαν αυτου...

χαιρομαι που απο ολο το ποστ μου ,μονο το διαδικαστικο μερος σου εμεινε...εισαι καταπληκτικος στην συμφερουσα επιλεκτικοτητα...γιατι δεν γινεσαι δημοσιογραφος?
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 21:53
  2. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2006, 12:32
  3. Athens Enduro / ΣΚ 2 + 3 Δεκεμβρίου
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 21:52
  4. 27-29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ