Μιας και έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία συνάντηση θα κάνω την αρχή για κάλεσμα....
Τι λέτε για Τετάρτη 9/12/09 απογευματινό καφέ ή βραδινή μάσα;
Άντε να μαζευόμαστε γιατί μετά γιορτές χλωμό το κόβω....
Περιμένω συμμετοχές![]()
Μιας και έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία συνάντηση θα κάνω την αρχή για κάλεσμα....
Τι λέτε για Τετάρτη 9/12/09 απογευματινό καφέ ή βραδινή μάσα;
Άντε να μαζευόμαστε γιατί μετά γιορτές χλωμό το κόβω....
Περιμένω συμμετοχές![]()
Μία μέρα μπορώ και έπεσες μέσα..![]()
ΜΕΣΑ ΚΑΡΑΜΕΣΑ..
Μάζεψα και κάτι παλιά ρούχα κτλπ, για τις φυλακές ανηλίκων.. όποιος άλλος έχει μήπως να τα μαζεύαμε όλοι μαζί να τα στείλουμε πακέτο..?
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Έχω κι εγώ αλλά δεν ξέρω της διαδικασίες... θα με ενημερώσεις εσύ![]()
MΕΣΑ & ΕΓΩ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Μία μέρα μπορώ και έπεσες μέσα..![]()
ΜΕΣΑ ΚΑΡΑΜΕΣΑ..
Μάζεψα και κάτι παλιά ρούχα κτλπ, για τις φυλακές ανηλίκων.. όποιος άλλος έχει μήπως να τα μαζεύαμε όλοι μαζί να τα στείλουμε πακέτο..?
QUIZ ..........![]()
![]()
![]()
Πόσοι ανήλικοι λέτε να χωράνε σε ένα Τ-Shirt μου ;;;
![]()
![]()
![]()
Πέρα από την πλάκα θα το κοιτάξω Ανδρεα .......
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
MΕΣΑ & ΕΓΩ !!!
QUIZ ..........![]()
![]()
![]()
Πόσοι ανήλικοι λέτε να χωράνε σε ένα Τ-Shirt μου ;;;
![]()
![]()
![]()
Πέρα από την πλάκα θα το κοιτάξω Ανδρεα .......:rotflmao:
:rotflmao:
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Μάλλον θα τα καταφέρω κι εγώ, δεν είναι ακόμα σίγουρο αλλά παίζει το σενάριο, το κοιτάζω και ενημερώνω γλυκούλια μου!![]()
![]()
![]()
Βρήκατε την μερα και σεις.....
Αχ Αννούλα του χιονια.....(που λεει και το ασμα)![]()
ουπς!!! τώρα το πρόσεξα..... κι εγώ μάλλον θα φάω κράξιμο!! αλλά δεν πειράζει![]()
![]()
Δεν το κανουμε Πεμπτη που θα εχει κατεβει και ο φυσιολατρης-εντουρας???:rotflmao:
Αχ ναι σωστά! Καλά από μνήμη σκίζω.....
Όποτε θέλετε.... Αν και Πέμπτη είμαι 50-50 λόγω δουλείας
Πέμπτη μετά τις 9 όμως παίδες γιατί παίζει όλη μέρα μάθημα...
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Οπότε μπορούμε να κανονίσουμε για Πέμπτη βράδυ μετά τις 9:30 για κρασάκι να σας προλάβω κι εγώ αν δουλεύω![]()
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ !!!![]()
![]()
![]()
Τι καλόβολος που είμαι ............![]()
![]()
![]()
ρε μαγκες τελικα ποια μερα τι ωρα και που???![]()
Απ' ότι κατάλαβα παίζουν πολλές Αννούλες σήμερα οπότε μάλλον αύριο μας βλέπω.... εκτός κι αν σκάσει μύτη ο Μάκης οπότε μαζευόμαστε και σήμερα όσοι μπορούμε.
Εγώ αύριο θα είμαι Ηράκλειο κατά τις 10 και λογικά θα έρθω να σας βρω εκεί που θα είστε.
Για πείτε λοιπόν μέρος ώρα![]()