Παιδια καλησπερα!!!
Καινουριος στο forum και ψαχνω απο που θα αγορασω καινουριο μηχανακι!!!
Εχω αποφασισει απο το βυνιο αλλα θελω γνωμες!!! please help!!!
Παιδια καλησπερα!!!
Theodoros L. Chaniotis
Αρχικά δημιουργήθηκε από trelos_paros
Παιδια καλησπερα!!!
Καλως ήρθες φίλε μου,
γνώμες ως προς τι θες;
![]()
![]()
καλός τον![]()
Πες μας σε τι να σε βοηθήσουμε??![]()
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
Οπως σας ειπα λεω να το παρω απο το βυνιο αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω ψαξει πουθενα αλλου και θα ηθελα την γνωμη σας απο δικια σας εμπειρια αν υπαρχει κανενας καλυτερος πωλητης!!!
Παντως μεσω ιντερνετ που εχω κοιταξει εχω μπερδευτει παρα πολυ!!!
Ειναι και αυτο με τα δωρα που δινουν και τις προσφορες που κανουν και αναρωτιεμαι πως γινεται ο Βυνιος να δινει ενα σωρο πραγματα δωρο (αγνωστου ποιοτητας) και οι αλλοι να μην δινουν τιποτα. Τα λαβαινω υποψιν αυτα???
Δεν ξερω πως πανε τα πραγματα σε τετοιες περιπτωσεις γιατι πρωτη φορα παιρνω καινουρια μοτο και αυτος ειναι και ο λογος που κανω τοσο χαζες ερωτησεις!!!
Theodoros L. Chaniotis
Μερικές ερωτήσεις για να σε βοηθήσουμε:
- Τι μηχανάκι θα πάρεις (ή θες να πάρεις; )
- Τι εμπειρία έχεις;
- Τι ξέρεις απο εξοπλισμό;
- Ποιά είναι η ταχύτητα ενός έμφορτου χελιδονιού;
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δεν εχουν ακουστει καλα πραγματα για τον Βυνιο παντως εδω μεσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από trelos_paros
Παιδια καλησπερα!!!
δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα ψαξε λιγο εδω μεσα...
![]()
Ευρωπαικού η αφρικανικού???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
- Ποιά είναι η ταχύτητα ενός έμφορτου χελιδονιού;
![]()
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Ευρωπαικού η αφρικανικού???![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γενικά πολλοί έχουν πει διάφορα για τον Βύνιο, αλλά ειδικά αν πάρεις καινούργιο είσαι ΟΚ.Αρχικά δημιουργήθηκε από trelos_paros
Οπως σας ειπα λεω να το παρω απο το βυνιο αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω ψαξει πουθενα αλλου και θα ηθελα την γνωμη σας απο δικια σας εμπειρια αν υπαρχει κανενας καλυτερος πωλητης!!!
Παντως μεσω ιντερνετ που εχω κοιταξει εχω μπερδευτει παρα πολυ!!!
Ειναι και αυτο με τα δωρα που δινουν και τις προσφορες που κανουν και αναρωτιεμαι πως γινεται ο Βυνιος να δινει ενα σωρο πραγματα δωρο (αγνωστου ποιοτητας) και οι αλλοι να μην δινουν τιποτα. Τα λαβαινω υποψιν αυτα???
Δεν ξερω πως πανε τα πραγματα σε τετοιες περιπτωσεις γιατι πρωτη φορα παιρνω καινουρια μοτο και αυτος ειναι και ο λογος που κανω τοσο χαζες ερωτησεις!!!
Επίσης από όσο γνωρίζω κάνει τις καλύτερες προσφορές με τα δώρα.
Αυτό που θα σου συνιστούσα είναι να μην πάρεις κανένα από τα δώρα που δίνει, γιατί είναι τις πλάκας και να ζητήσεις έκπτωση στην τιμή αντί των δώρων.
Από αυτά που θα κερδίσεις μπορείς να διαλέξεις τι και από που θα πάρεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
- Τι μηχανάκι θες να πάρεις;
- Τι εμπειρία έχεις;
- Τι ξέρεις απο εξοπλισμό;
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Ωραίο έμπορο βρήκες.Φτύστ'τον εκ μέρους να μην αβασκαθεί.![]()
Α! καλώς ήρθες και καλούς δρόμους![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Exeis apofasisei poia moto tha pareis???? Egw exw akoysei kai gia to GLOBAL mes th poystia einai!!!!!!
File an exeis to paketo koynato k gia kalyterh timh...
Έχω ακούσει και για καινούργιο από αυτόν με βαμμένο ντεπόζιτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Γενικά πολλοί έχουν πει διάφορα για τον Βύνιο, αλλά ειδικά αν πάρεις καινούργιο είσαι ΟΚ.
Εγώ πάντως που πήρα το CBF250 από αυτόν δεν αντιμετώπισα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα (πέρα από τα γνωστά του μοντέλου)...
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."